INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vítězství na hřišti se Mojdlovi nedočkali, zato v tombole ano

„A“-muži Chodit na Vyšehrad pozorovat svého potomka se docela vyplácí. Alespoň tedy rodičům našeho záložníka Honzy Mojdla určitě. Radost mohou mít nejen z dobrých výkonů svého syna, který patří k oporám mužstva šemíků, ale také z přízně losu při poločasové tombole. Již v listopadu při zápase s Litolí vyhrál pan Jiří Mojdl první cenu – toustovač a tričko s emblémem našeho klubu. Nyní v březnu při utkání s Brozany se stala pro změnu vítězkou paní Světlana Mojdlová. A byla to cena vyloženě ženského typu: vysoušeč vlasů.

V tombole vyhráli Mojdlovi už několikrát, i některou z dalších cen. „Různé dárkové balíčky, trička a všelijaké pozornosti. Minule to byl dokonce spacák, i ten u nás najde uplatnění,“ zmínila maminka našeho středopolaře. I z toho je vidět, že chodit na domácí zápasy Vyšehradu se vyplatí.

„Můj muž měl teď narozeniny, vyrazili jsme si do Jizerských hor, no a teď jsme ještě zajeli sem na fotbal. Navštěvujeme zápasy Vyšehradu doma i venku, alespoň tedy manžel pravidelně. Byl i v Souši,“ prozradila. „Já jsem na dojíždění od nás ze Rpet do Prahy zvyklá, vždyť sem jezdím denně do práce, na Novodvorskou,“ usmívala se paní Mojdlová, i když počasí bylo naopak hodně uplakané.

Zamlada sama sportovala, věnovala se přespolnímu běhu, skoku do výšky a dokonce i gymnastice. „V současnosti jezdíme hodně na kole, abychom se udrželi v kondici. V zimě lyžujeme, jezdíme s běžkami na Šumavu. Manžel je také bývalý fotbalista, hrál u nás za Rpety, stejně jako nyní starší syn. Jsme taková sportovní rodina. Kromě synů máme ještě dceru,“ měla se čím pochlubit vítězka druhé jarní tomboly.

„Hlavní teď ale je, aby kluci vyhráli. Přála bych jim to, i když v tom mokru je to všechno těžší. A hrozí navíc zranění,“ zdůraznila Světlana Mojdlová. V poločase byl na ukazateli skóre bezbrankový stav. „Na fotbal se ale chodí kvůli gólům. Doufám, že to skončí alespoň 2:0 pro Vyšehrad.“

Tohle přání se vítězce tomboly ani všem ostatním, co drželi a drží palce šemíkům, nesplnilo, zápas skončil 0:0. A ztráta na vedoucí Louňovice vyskočila již na pět bodů. „Mrzí mě to, moc bych přála Vyšehradu účast ve vyšší soutěži. Ale věřme, že i Slavia Louňovice ještě nějaké ty body poztrácí a bude se rozhodovat o postupu především v květnovém vzájemném zápase,“ dodala s optimismem Světlana Mojdlová.

 

Vítězové podzimní tomboly

Ladislav Křížek, Prosek

Karel Havel, Vysoká Libeň

Miroslav Kočí, Podolí

Jaroslav Dvořák, Modřany

Jaroslav Enderst, Smíchov

Jiří Mojdl, Rpety

Zdeněk Mužík, Kladno

 

Vítězové jarní tomboly

Tomáš Dvořák, Vinohrady

Světlana Mojdlová, Rpety


Foto: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...