INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

S dárkem na Vánoce má paní Divíšková už nyní vystaráno

Tombola Být ve správnou chvíli na správném místě – je to intuitivní umění, nebo náhoda?! Těžko říct, možná od obojího trochu. Každopádně paní Zdeňce Divíškové z Prahy 2-Vinohrad se to podařilo. V neděli 14. září 2014 přišla poprvé v životě na zápas Slavoje Vyšehrad a domů odešla s plnýma rukama. Vyhrála totiž poločasovou tombolu!

Je to lahev šumivého vína a vysavač do auta,“ mohla se pochlubit první cenou. „Mám dárek na Vánoce, syn bude mít radost. Má auto, tak se mu bude vysavač do něj hodit. Auto je zároveň jeho velkým koníčkem. Vlastně ještě přítelkyně,“ smála se hrdinka čtvrté podzimní vyšehradské tomboly. A vůbec první výherce z Vinohrad.

Na fotbal ji prý vytáhl přítel a jeho kamarádi. „Známe se s šéfem zdejšího klubu Jardou Klímou, i proto jsme teď tady. Já jsem tu ale opravdu poprvé. I když občas chodím na Vyšehrad na procházky, na zdejším stadionu jsem dosud nikdy nebyla. Musím říct, máte to tady moc pěkné,“ vyznala se paní Divíšková. S tím, že je fanynkou Bohemky a kromě fotbalu miluje i hokej a atletiku.

Šemíci hráli zápas sedmého kola ČFL s Unionem 2013 Nový Bydžov a v poločase vedli díky krásné brance Michala Kočího 1:0. „Hlavně aby kluci z Vyšehradu vyhráli. Když už jsem přišla, ráda bych viděla jejich vítězství. Tipuju 2:1,“ odhadla optimisticky

Dopadlo to opravdu dobře, na konci utkání zůstal stav 1:0. A šemíci mohli slavit třetí vítězství v řadě. „Přijdeme příště znovu,“ slíbila paní Zdeňka Divíšková. Dodejme, že „příště“ na stadionu Vyšehradu znamená neděli 28. září a prestižní souboj s tradičním rivalem, kterým je Meteor Praha VIII. A o další dva týdny později v neděli 12. října utkání s exdruholigovými Bohemians Praha se sídlem na Střížkově.

 

Vítězové podzimní tomboly

Jan Petříček, Barrandov

Radek Červa, Žižkov

Josef Smolík, Michle

Zdeňka Divíšková, Vinohrady


Foto ze zápasu: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...