INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Pan Kočí je králem tomboly, vyhrál ji na Vyšehradě potřetí!

Tombola Pan Miroslav Kočí z Podolí je nekorunovaným králem vyšehradské tomboly. Nikomu jinému se ji až dosud nepodařilo vyhrát dvakrát, natož pak třikrát. Ale jemu ano! O dalších cenách v pořadí ani nemluvě… „Vypadá to, že jsem dítětem štěstěny, bohužel ale jen na Vyšehradě. Manželka bude překvapena, že přijdu odsud domů znovu s plnýma rukama,“ smál se rodák z Podolí, kde žije dodnes.

Možná je to tím, že sem nechodí zase tolik diváků, a tak je tu šance na výhru v tombole opravdu velká. Líbí se mi zdejší rodinná atmosféra,“ vyznal se pan Kočí, bývalý úředník stavební správy v ČKD a nyní důchodce.

Poprvé vyhrál na Vyšehradě před rokem, loni v září. Odnesl si zahradní gril a dal ho synovi. Letos v červnu vyhrál opět gril, dal ho dceři. Tentokrát si odnesl domů, kromě lahve šumivého vína, také vysavač do auta. „Ten už nikomu nedám, nechám si ho pro sebe. Jsem aktivním řidičem, mám vůz Ford Fiesta, vysavač do auta se mi proto bude hodit. A šampaňské pro změnu na oslavu vítězství v derby nad Meteorem!“

V poločase byl přitom stav 2:1 a přestože šemíci byli herně lepší, neměli ještě nic jistého. „Jsem spokojen, protože se v současnosti Vyšehradu daří. Chvilku to trvalo, ale noví hráči z Kolína se už adaptovali v našem mužstvu a jsou podle mě přínosem. Jenom mi dělá trochu problémy je rozeznat, protože sestava se oproti jaru opravdu hodně obměnila. Z hráčů, kteří jsou tu delší dobu, se mi líbí hlavně můj jmenovec Michal Kočí,“ ocenil Miroslav Kočí. „Pokud to vydrží, na konci sezony by z toho mohl být, dejme tomu, střed tabulky. Chodím sem už řadu let, ale takhle vysoko v ČFL Vyšehrad dosud nikdy nebyl.“

Pan Kočí v poločase odhadl, že Vyšehrad poločasové vedení o gól nad Meteorem uhájí. Nemýlil se, Slavoj libeňského rivala porazil a posunul se na 7. místo tabulky. „Páté vítězství v ČFL za sebou, moje prvenství v tombole a k tomu krásné počasí. Je to hezký den,“ dodal trojnásobný vítěz vyšehradské tomboly Miroslav Kočí.

Při všech jeho triumfech v tombole šemíci vyhráli: s Lovosicemi 4:0, se Štětím 12:1 a do třetice všeho dobrého s Meteorem 3:2. Pokud by to tak mělo pokračovat dál, budiž panu Kočímu přáno mnoho dalších prvenství ve vyšehradské tombole!

A na koho se ještě mohou těšit diváci ve druhé polovině podzimní části při domácích zápasech Slavoje Vyšehrad? V neděli 12. října se na našem stadionu představí favorit letošního ročníku ČFL Bohemians Praha, 2. listopadu Chomutov a 16. listopadu Benešov. Tedy ještě tři domácí utkání a tudíž i tři možnosti vyhrát některou ze zajímavých cen v tombole!

 

Vítězové podzimní tomboly

Jan Petříček, Barrandov

Radek Červa, Žižkov

Josef Smolík, Michle

Zdeňka Divíšková, Vinohrady

Miroslav Kočí, Podolí


Foto: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...