INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Sukovi se radovali z vítězství Bohemky i 1. ceny v tombole

Tombola Více než čtyři stovky diváků navštívily v neděli 12. října na Vyšehradě atraktivní utkání ČFL, v němž na sebe narazily dva vítězící týmy: domácí šemíci a FK Bohemians Praha. Tři body nakonec získali hosté ze Střížkova a prvenství v tombole pan Jiří Suk z Květnice u Říčan, který týmu hostí držel palce i s celou svou rodinou.

Dcera má v Bohemce přítele, tak jsme se sem přijeli podívat. Je to David Fikejz. Fandíme dnes proto Bohemce,“ řekl pan Suk. „Vyšehrad ale máme také rádi, máme tady kamarády a často sem chodíme na zápasy,“ současně hned zdůraznil výherně první ceny v tombole. Domů si odnesl elektrický Cup Cake Maker, přistroj s nepřilnavým povrchem, který umí upéct chutné muffiny, dortíčky (cupcakes), zdravou snídani či chuťovku, prostě vše.

Syn pana Suka nedávno hrál za Bohemians Praha, bylo to v éře trenéra Miloše Sazimy, tedy ještě ve II. lize. Potom odešel do Vlašimi, ta jej však poslala na hostování do Meteoru Praha VIII, a tak i Jiří Suk junior hraje ČFL. To je ale mladší syn – ten starší, jehož pan Suk vyženil z prvního manželství, se jmenuje Tomáš Hrdlička, a je to bývalý ligový hráč Slavie či Mladé Boleslavi. Nyní je na Libuši společně se svým bratrem Michalem a otcem Václavem Hrdličkou. „Jsme taková fotbalová rodina,“ usmíval se pan Suk.

Sám pochází z východočeské Úpice, což je v Podkrkonoší. Na vojně sloužil v Praze a pak už tady zůstal. Fotbal hrál na velmi slušné úrovni, v divizi za Motorlet a Tatru Smíchov. A to byly svého času nějaké fotbalové značky. Coby aktivní hráč tudíž pan Suk pamatuje zápasy zimního turnaje na škváře Tatry Smíchov, kde si svého času zahrál proti nejlepším československým fotbalistům.

V poločase utkání Vyšehrad – Bohemians Praha byl nerozhodný stav 1:1. „Bohemka má převahu, je pánem na hřišti a může se opřít o schopnosti Jana Šimáka. Asi je otázkou času, kdy přidá další góly. Vyšehrad proměnil v první půli svoji jedinou šanci, pokud se ale dokáže nadále rvát o výsledek, může to díky bojovnosti a na umělce dotáhnout k remíze 2:2. A pak třeba vyhrát na penalty,“ odhadl pan vítěz šesté podzimní tomboly na Vyšehradě.

Nestalo se, ve druhé půli dvakrát skóroval už jen nejlepší střelec Bohemians Praha Jan Štoček. Derby skončilo 1:3 a vítězná série šemíků v ČFL se uzavřela na šesti zápasech. Tým ze Střížkova byl příliš silným protivníkem.

Na podzim se uskuteční na Vyšehradě už jen dva zápasy ČFL: v neděli 12. října přijede Chomutov a o dva týdny později Benešov. Tedy ještě dvě možnosti vyhrát některou ze zajímavých cen v tombole!

 

Vítězové podzimní tomboly

Jan Petříček, Barrandov

Radek Červa, Žižkov

Josef Smolík, Michle

Zdeňka Divíšková, Vinohrady

Miroslav Kočí, Podolí

Jiří Suk, Květnice

 

Foto: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...