INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Top-události ve FNL: změny trenérů Varnsdorfu a Vlašimi

„A“-muži Nenechte se zmást dlouhou herní pauzou! Kluby Fotbalové národní ligy k zimnímu spánku rozhodně neulehly a snaží se i v tomto období co nejlépe připravit na jarní část druhé nejvyšší soutěže. Co je tedy nového v jednotlivých patnácti týmech FNL?

Nejzásadnějšími novinkami během zimní pauzy jsou až dosud dvě trenérské změny: nejprve 18. prosince nahradil ve Varnsdorfu Romana Skuhravého jeho jmenovec a nový kouč Roman Veselý (na snímku Ondřeje Hanuše), zatímco na Silvestra byl ohlášena změna ve Vlašimi, kde Martin Hašek vystřídal Vlastimila Petrželu. Ten se pokusí odehrát důstojné jaro v I. lize s Baníkem Ostrava, přestože v tabulce přezimuje poslední s pouhými čtyřmi body, tj. v prakticky beznadějné situaci. „Záchrana je nemožná, ale věřím v obrodu Baníku,“ prohlásil Petržela.

 

Podzimní vítěz FNL ZNOJMO vstoupí do jarní části druhé nejvyšší soutěže s jasnými postupovými ambicemi: před druhým Sokolovem vede o čtyři body, před třetí Karvinou i čtvrtým Hradcem Králové o pět bodů. „Nejsme alibisté, za nic se nebudeme schovávat. Chceme dobře rozehranou soutěž ukončit na postupovém místě,“ uvedl šéf 1. SC Znojmo Ota Kohoutek.

Stadion ve městě okurek (kde si mimochodem tým Vyšehradu zahraje úplně poslední zápas v sezoně) již splňuje základní parametry pro účast v I. lize. Slabinou je naopak úzký kádr. „Podzim jsme odehráli s třinácti hráči, měli jsme štěstí, že se nám vyhýbala zranění i delší tresty. V zimní přestávce by nikdo neměl odejít, počítáme i s rozšířením kádru. Také proto, že na hráče bude na jaře větší psychický tlak,“ řekl Kohoutek.

Znojmo už také ohlásilo první posilu: na půlroční hostování přichází 23letý útočník Jindřich Stehlík ze Zbrojovky Brno, na podzim ale hrál MSFL za Líšeň.

 

Druhý SOKOLOV odehrál všech 15 podzimních zápasů FNL bez porážky (sedm výher a osm remíz). Pouze pět klubů v profesionálních soutěžích (tj. první a druhá liga) Evropy v této sezoně dosud nepoznalo hořkost porážky a Sokolov je mezi nimi! Společně s týmem trenéra Dana Šmejkala tvoří tuto vpravdě elitní společnost ještě kluby Paříž St. Germain, FC Porto, Olympiakos Pireus a chorvatská NK Rijeka.

„Měli jsme na podzim potřebné štěstí a jsem rád, že jsme neporazitelnost uhájili. Na druhou stranu v tříbodovém systému to neznamená úplně vše. Například Znojmo má dvě prohry a je před námi. Máme v Sokolově na hostování deset hráčů. Jednání probíhají a já bych si přál, aby všichni zůstali. Samozřejmě se poohlížíme i po posilách,“ řekl trenér Šmejkal.

Bližší informace o týmu zatím nejsou, ani o postupových ambicích zatím nepadlo konkrétní slovo. I když… „Jsme na druhém místě a chceme skončit co nejvýš. Nemůžeme jít do jara s tím, že bychom skončili hůř, než jsme nyní. To by nemělo smysl,“ dodal Šmejkal.

 

Také třetí KARVINÁ zatím zveřejnila jen program svých přípravných zápasů, zato však prozradila, že na jaře bude chtít zaútočit na postup do nejvyšší soutěže. „Chceme se poprat o ligu. Naše ambice leží v této rovině a naše současné postavení nás k tomu i opravňuje. Čas už nastal,“ uvedl šéf MFK Karviná Jan Wolf.

Tým trenéra Jozefa Webera se na podzim prezentoval brilantní defenzivou: inkasoval jen šest branek a desetkrát uhájil čisté konto. V příští sezoně by už měl hrát na zrekonstruovaném moderním stadionu, samozřejmě nejlépe zápasy I. ligy.

„Doufám, že na zahájení zimní přípravy se sejdeme v podobném složení, v jakém jsme se rozcházeli na dovolenou. Samozřejmě některým končí hostování, uvidíme, jak dopadnou jednání s jejich kluby. Rád bych udržel kádr pohromadě. Postoupit chceme, to říkám zcela otevřeně. Důležitý bude už vstup do jarní části FNL, kdy hrajeme v Praze proti nováčkovi z Vyšehradu,“ připomněl trenér Weber.

Čtvrtý HRADEC KRÁLOVÉ uvolnil v prosinci útočníka Davida Vaněčka, jenž se stal posilou prvoligových Teplic. Předloni byl v hradeckém dresu králem střelců FNL se 17 góly. Pod lízátka naopak přišli Marek Krátký (Teplice) a Jakub Prajza (Slovácko).

„Votroci“ se také před Vánoci pochlubili zbrusu novou knihou Černobílá historie, vydanou u příležitosti 110. výročí založení klubu.

Hradečtí v Tipsport zimní lize obhajují své loňské prvenství, budou hrát v lednu mladoboleslavskou skupinu. V březnu je pak ještě čekají dva zápasy právě s týmem s Mladé Boleslavi v rámci čtvrtfinále Mol Cupu. Mezi nejlepší pohárovou osmičku se probojovali jako jediný tým z FNL. Zbývající čtvrtfinálové dvojice poháru jsou: Sparta – Liberec, Jablonec – Dukla a Olomouc – Plzeň.

„Naším přáním je návrat do první ligy, alfou a omegou všeho je ale stadion. Pro celý hradecký fotbal je to nejdůležitější věc,“ zmínil trenér Bohuslav Pilný.

 

Páté ÚSTÍ NAD LABEM sice přišlo o mladého záložníka Filipa Novotného, jenž odešel do prvoligové Jihlavy, do Slavie se vrací Petr Hošek. Vedení Army však oslovilo exsparťana Jiřího Jarošíka. Osmatřicetiletý obránce s 23 reprezentačními starty je nyní bez angažmá.

Zajímavostí je i fakt, že první přípravný zápas v zimním bloku sehraje Arma se Spartou, a sice 13. ledna dopoledne na Strahově. A přesně o týden později se tým trenéra Petra Němce střetne i se Slavií v Edenu…

Na druhé postupové místo, které momentálně drží Sokolov, ztrácejí Ústečané pouhé dva body. „Užíváme si to,“ přiznal zkušený záložník Army Jan Peterka. „V hlavách máme, že chceme znovu dostat Ústí nad Labem do první ligy. Popereme se o to, určitě se toho nebojíme.“

Ústečtí si užívají nejen svého nadějného postavení, ale i významné podpory klubu ze strany města.

 

Šesté PARDUBICE si ještě po podzimní části sezony „střihly“ dvojzápas se Spartou v pohárovém osmifinále. V tom prvním doma díky gólu Korejce Daewona Kima senzačně vyhrály 1:0, v odvetě na Letné podlehly 1:3.

„Jsem na náš tým hrdý, že jsme odehráli dvě vyrovnaná utkání se Spartou,“ uvedl pardubický kapitán Jan Jeřábek. „Přes svátky si oddechneme a pak vlétneme naplno do přípravy.“

Také Pardubičtí se zapojí do Tipsport ligy, nejprve ale podstoupí výkonnostní testy a 11. ledna odjedou na soustředění. Hráčské změny zatím nebyly zveřejněny.

„S šestým místem po podzimu a třiadvaceti body jsem spokojen. Umocňuje to fakt, že v kádru je drtivá většina odchovanců a všichni jsou kmenovými hráči. Ve hře je také revitalizace Letního stadionu či schválení projektu vzniku fotbalové akademie. Pro rok 2016 se v České republice plánuje spuštění čtyř akademií a bojujeme o to, aby jedna z nich byla v Pardubicích. Dosud byly spuštěny dvě, a to v Plzni a Jihlavě,“ zmínil první muž pardubického fotbalu Vladimír Pitter. „Bylo by pro nás příjemné mít stadion v roce 2018 a moc by se mi líbilo, kdybychom v roce 2019, kdy oslavíme kulaté výročí 120 let fotbalu v Pardubicích, mohli slavit postup do Synot ligy. Ale předtím nemůžeme na postup pomýšlet.“

 

Sedmé TÁBORSKO si myslelo na vyšší příčky. Většinový vlastník klubu Jiří Smrž je také nespokojen s postavením týmu v tabulce i předváděnou hrou. „Tým má hodně techniků a tvůrčích individualit, ale málo bojovníků, nosičů vody. Pracujeme však na zlepšení. Možná nám také ubližují média: píší, že jsme silné, kvalitní mužstvo a je těžké proti nám hrát. Hráči to vnímají, trochu zpychli a domnívají se, že to půjde samo. A to je špatně.“

Přesto Smrž dramatické změny v kádru naplánuje. Podle Táborského deníku se dá v zimě na Soukeníku údajně očekávat příchod mladých hráčů z pražských klubů na hostování. „Pro jarní část soutěže jsme se rozhodli kádr omladit s perspektivou nejen pro jaro 2016, ale také pro další sezony. V hledáčku jsou nejen mladí hráči, kteří patří ve svých klubech a věkové kategorii k nejlepším, ale stále jednáme také o jednom až dvou zkušených hráčích,“ uvedl výkonný ředitel klubu Tomáš Samec.

V zimní pauze představí Táborsko na Vyšehradě hned dva své týmy: druholigové áčko bude hrát Tipsport ligu, třetiligové béčko Brick Cup.

A ještě marketinková zajímavost: klub uspořádá 22. ledna v táborském hotelu Palcát svůj 6. reprezentační ples. „Málokterý klub si dovolí takový hotel pronajmout. Sejděme se tam a demonstrujme naši jednotu a sílu,“ vyzval Smrž.

 

Osmá OPAVA je přesně uprostřed tabulky FNL a už po Vánocích ohlásila první změny v kádru. Končí útočník Zbyněk Pospěch i obránce Tomáš Čelůstka. Naopak novou tváří je tvořivý záložník Václav Mozol z Teplic. Podzim však strávil v Třinci. Do přípravy se také zapojí útočník Ondřej Pyclík ze slovenského druholigového Sence se záložníkem Davidem Vackem. Toho jsme viděli v loňské sezoně 2014/15 na Vyšehradě hned dvakrát: na podzim v dresu Jiren a na jaře v dresu Čáslavi, samozřejmě ještě v zápasech ČFL.

Z dorostu se do prvního týmu Opavy posune Matěj Helebrand, z béčka Adam Rolný a z hostování v Kroměříži se vrací Jakub Swiech.

„Dál už nepočítáme se Zbyňkem Pospěchem, na hostování pak odejdou někteří další hráči. Do Baníku Ostrava má namířeno Tomáš Čelůstka,“ potvrdil generální manažer SFC a legenda opavského fotbalu Alois Grussmann.

„Jsme osmí, ale v tabulce pravdy na minus šesti bodech. Nezachytíme-li vstup do jarní části, může ve zbytku sezony hrát o záchranu. Věřím ale, že tento scénář se nenaplní a my se posuneme v tabulce výš,“ uvedl trenér Opavy Jan Baranek.

 

Devátá VLAŠIM si hodně přilepšila v tabulce díky tomu, že v posledním utkání FNL loňského roku porazila 3:0 šemíky. Teď je ale najednou všechno jinak, protože po velezkušeném 62letém kouči Vlastimilu Petrželovi sáhnul Baník Ostrava. Nahradí jej o 16 let mladší Martin Hašek – dosavadní kouč mládeže Sparty, kde působil v minulosti i jako trenér A-týmu.

„Sparta se domluvila s Vlašimí na dlouhodobé spolupráci, a já jsem toho součástí,“ řekl Hašek. Ve FNL již trénoval Sokolov a Pardubice, nyní ve Vlašimi povede i svého syna Martina.

Z týmu odešli Petr Hronek do Jihlavy a Antonín Barák přes Příbram do Slavie. A to jsou citelné ztráty.

„Chceme mít takové výsledky, abychom mohli už ve druhé polovině jara hrát bez zábran a v klidu,“ předestřel ideální vlašimský scénář kapitán Lukáš Vebr. Graffin je jediným soupeřem, s nímž se už Slavoj Vyšehrad na jaře neutká.

 

Desáté DYNAMO ČESKÉ BUDĚJOVICE – už tohle konstatování samo o sobě zní ve FNL divně, pro samotný tým z jihočeské metropole pak přímo hrozivě. A to měl v kádru na podzim i Jana Šimáka. Ale hodně velcí pamětníci si vybaví i třetiligovou minulost tohoto klubu…

„V létě po sestupu jsme si řekli, že to řízneme a dáme šanci mladým. Jenomže druhou ligu teď hrají mladší hráči, běhavější, ambicióznější, agresivnější, hladovější po úspěchu. Doplňují je ale i ti zkušenější. Je to vyrovnaná soutěž, jen Karvinou bych z toho vyjmul, ta má úplně jiný rozpočet i cíle než většina ostatních. Také Hradec má dobrý tým, zbylých dvanáct třináct mužstev je vyrovnaných. Jsem rád, že jsme ke konci podzimu udělali několik bodů. To atmosféru v klubu výrazně vylepšilo,“ zmínil 37letý šéf Dynama Martin Vozábal.

Fotbalisty Dynama i v jarní části povede David Horejš, jenž tým koučoval už ve druhé části podzimu, kdy byl odvolán František Cipro. Černobílí se budou připravovat ve svém tréninkovém areálu na Složišti. Počátkem února absolvují týdenní soustředění v Prachaticích. V přípravě změří síly i se zahraničními soupeři (LASK Linec, Žilina).

Hráčské změny? Do Slavie přestoupil útočník Zdeněk Linhart, svá hostování ukončili Hájovský a Karafiát, odejdou i Lima a Buchvaldek, naopak z hostování z Písku by se do přípravy měli zapojit Kadula, Havel a M. Held.

 

Jedenáctý TŘINEC na sebe upozornil zejména častými výměnami trenérů: už v létě před sezonou skončil (z vlastní vůle) Marek Kalivoda, na jeho místo byl povolán Radim Nečas, v závěru podzimu byl však po prohře ve Varnsdorfu odvolán a v posledním zápase s Pardubicemi vedl tým generální manažer klubu Karel Kula.

A tak tomu bude i na jaře. Tým z města ocele má pouze jednobodový náskok na sestupové pásmo, a tak vedení klubu „upustilo od experimentů s trenéry zvenčí“ a vsadilo na místního patriota a znalce poměrů.

„Tato varianta se jevila v současné době jako nejlepší pro třinecký fotbal. Pan Kula zná hráče velmi dobře a věříme, že se hra týmu zlepší a po jarních kolech skončí v tabulce kolem osmého místa,“ tlumočil 7. prosince mluvčí klubu Tomáš Želazko rozhodnutí dozorčí rady. Je to smělá představa, na osmou Opavu ztrácí Třinec pět bodů.

Kulovým asistentem byl jmenován dosavadní trenér juniorky Martin Zbončák – ano, bývalý obránce Slavoje Vyšehrad! Vedoucím mužstva se stal dosavadní kapitán týmu Benjamin Vomáčka, který svoji aktivní kariéru ukončil. Bývalý hráč Slavie či Baníku Ostrava bude současně i sportovním manažerem klubu.

Do Třince se vrátil z Vítkovic brankář Pavel Rohel, další změny budou jistě brzy známy.

 

Dvanáctá SIGMA OLOMOUC B si nedělá ze svého postavení příliš těžkou hlavu. „Myslím, že náš projekt s béčkem ve druhé lize je lepší než hrát juniorskou ligu. Naše cesta je správná, nesmíme z ní uhýbat a příliš si lámat hlavu s tím, že některé zápasy prohrajeme,“ prohlásil trenér Augustin Chromý. „Představovali jsme si, že uhrajeme víc bodů, i když jsme věděli, že ta soutěž bude pro mladé hráče těžká. FNL je velmi kvalitní, takticky vedená, hodně o tom, kdo dá první gól. Ani sedmé Táborsko nemá ještě jistotu záchrany.“

Mladí Hanáci se budou na jaro chystat v domácích podmínkách. Zahrají si však i Tipsport zimní ligu, což je tak trochu kuriozita, protože v ní tak nastoupí dva týmy Sigmy.

K prvoligovému A-týmu se přesunou brankář Štěpán Spurný (reprezentant do 21 let), stoper Jan Štěrba a záložník Petr Ševčík.

Naopak s rezervním mužstvem začnou přípravu někteří dorostenci. B-tým navíc doplní trojice Jakub Yunis, Ondřej Seibert a Jakub Vichta, kteří se vracejí z třetiligové Mohelnice. Dále se budou s rezervou připravovat Štefan Danis s Janem Kotoučem, kteří hostovali v HFK Olomouc, či Lukáš Buchvaldek. Tento ofenzivní talent strávil podzim v Českých Budějovicích. K týmu Augustina Chromého se připojí rovněž navrátilec Adam Ševčík a dorostenecké duo Radek Látal – Marcel Krayzel.

Osmnáctiletý záložník a mládežnický reprezentant Radek Látal absolvoval v prosinci stáž v Hamburgeru SV. Jeho otec Radoslav je bývalým reprezentantem a nynějším trenérem Gliwic, jež vedou polskou ligu o pět bodů před Legií Varšava.

 

Třináctý FRÝDEK-MÍSTEK naznačil hned po skončení podzimu, že se dá očekávat menší zemětřesení v hráčském kádru. „Nejvíc nás tlačí bota na postu stopera, krajních obránců a ve středu zálohy,“ uvedl šéf klubu Radim Mamula.

Do lednové přípravy s valcíři již nenaskočí záložník Petr Zapalač ani krajní obránce Adi Mehremić. Důvod? Trápili se… Skončil i beninský reprezentant Babatounde Bello, jenž se vrátil na Slovensko a posílil Spartak Trnava. Klub má naopak políčeno hned na dva zkušené brankáře, jimiž jsou Marek Čech a Antonín Buček.

Tým paradoxně nejvíce zabodoval na konci podzimu, tedy v době, kdy ze zdravotních důvodů chyběl hlavní kouč Mikuláš Radványi. Na jaře by ale slovenský trenér neměl na lavičce chybět.

Do jarních odvet půjde „Lipina“ jako jediný tým, který si v dosavadním průběhu sezony odstál obě kola, v nichž mají celky volný los. Jinak řečeno – oproti všem ostatním týmům FNL má na jaře k dobru jeden zápas navíc. „Stavět na tom ale nemůžeme. Musíme hrát a bojovat v každém jarním zápase jako o život. Tabulka je od osmého místa neskutečně vyrovnaná,“ připomněl Mamula, že od osmé Opavy k poslednímu Varnsdorfu je rozdíl sedmi bodů. „Vypadá to na bitvu osmi celků o záchranu, stát se tak může cokoliv. Napětí je obrovské.“

Také Frýdek-Místek přišel se zajímavým marketinkovým tahem: předvánočním prodejem klubových suvenýrů za sníženou cenu. Rovněž chce oživit komunikaci s legendami klubu, ta je podle Mamulova vyjádření v současnosti nulová. I tohle je zajímavý záměr.

 

Čtrnáctý SLAVOJ VYŠEHRAD začne přípravu, tak jako většina ostatních mužstev FNL, v pondělí 4. ledna. Potom budou také prezentovány některé aktuality, nicméně několik nových tváří se už objevilo v blankytném dresu šemíků ve dvou prosincových přípravných zápasech s juniorkou Sparty. Jisté je ale s výhledem na jaro to, že nováček musí zlepšit především koncovku. Pouhých deset vstřelených branek v dosavadních patnácti zápasech FNL je méně než málo.

 

Patnáctý a poslední VARNSDORF povede na jaře v cestě za záchranou nový trenér Roman Veselý. Jeho předchůdce a jmenovec Roman Skuhravý byl po podzimu odvolán. Do Šluknovského výběžku přišel 47letý Veselý přesně týden poté, co sešlo z návratu Zdenka Frťaly, protože ten se stal 11. prosince trenérem prvoligového Jablonce.

Ředitel severočeského klubu Vlastimil Gabriel prozradil, že se s novým koučem dohodl na časově neomezené spolupráci. Veselý v loňské sezoně 2014/15 přivedl tým Bohemians Praha se sídlem na Střížkově k suverénnímu prvenství v ČFL s náskokem 17 bodů. Na podzim potom působil v téže soutěži u kormidla Viktorie Žižkov, koncem září po porážce 1:4 na půdě nováčka v Dobrovici byl však odvolán a jeho místo zaujal Zdeněk Hašek.

Veselý přebírá tým, který v roce 2015 ukázal dvě tváře. Nejprve v květnu se slavilo ve městě s 16 tisíci obyvateli druhé místo a možnost postupu do nejvyšší soutěže. Tu však musel klub zavrhnout a pod novým koučem Skuhravým zakončil Varnsdorf podzimní část na posledním místě FNL.

V kádru již došlo k čistce: odejít museli Kvída, Juroška, Skwarczek, Kodr, Norek a Chukwuma. „Předpokládáme však, že základ mančaftu zůstane. Na zkoušku by měli dorazit tak čtyři hráči. Je potřeba celý tým oživit, a možná tak trochu rozbít. Je dobré, když se to okysličí a přijdou nové tváře,“ poodhalil své záměry Veselý. „S hráči jsem se dosud neviděl, nebylo kdy. Takže naše první setkání se uskuteční pátého ledna,“ upřesnil nový trenér Varnsdorfu.

 

Začátek zimní přípravy týmů FNL

Neděle 3. ledna: Pardubice

Pondělí 4. ledna: Karviná, Hradec Králové, Ústí nad Labem, Táborsko, Vlašim, České Budějovice, Třinec, Vyšehrad

Úterý 5. ledna: Varnsdorf

Středa 6. ledna: Opava, Olomouc B

Čtvrtek 7. ledna: Sokolov, Frýdek-Místek

Pondělí 11. ledna: Znojmo


PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...