INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Porážka 0:2 s Loko Vltavín, naštěstí stále pouze v přípravě

„A“-muži Přátelská či přípravná měření sil s rivalem z Holešovic se fotbalistům Slavoje Vyšehrad nedaří. V sobotu 25. února šemíci doma podlehli Loko Vltavín 0:2, když nedokázali proměnit ani jednu ze svých šancí. Svěřenci trenéra Martina Frýdka podali výborný výkon a podařila se jim odveta za listopadovou prohru 1:2 ze vzájemného mistrovského utkání v ČFL.

V domácím týmu sice chyběl zraněný kapitán Miroslav Hendrych, do sestavy se však vrátil Radek Dosoudil. Po podzimním angažmá v Písku (a také zimních testech na Žižkově) znovu oblékl modrý dres další zadák Jakub Šindelář a zaujal „svůj“ post levého beka.

První vyloženou šanci si vypracoval domácí tým už po pěti minutách hry: Kostorek uspěl v souboji s brankářem Roušalem a balon posunul podél brány doprava na Heřmana, ten ale (namísto přihrávky na Volešáka) trochu ukvapeně zakončil a nedal. Pět minut nato běžel gólman Winter až k postranní čáře do souboje o míč s Maionnem, ten ale stihl zasáhnout míč dříve a lobem ho nasměroval mezi tři opuštěné tyče. Velmi obětavým zákrokem stihl míč na čáře odvrátit Kostorek.

Po čtvrthodině hry Šípek těsně minul Winterovu bránu, pak ale hosté kopali roh a po něm Podzimek otevřel skóre: 0:1.

V 18. min. se uvolnil Kostorek, který ukázal záda holešovické obraně a vypálil na zadní tyč, brankář Roušal se ale natáhl a míč chytil. Těsně před poločasem se probil zleva Šindelář, Roušal ale včas vyběhl a jeho střelu vyrazil. Mezitím měl však dvě šance po rohových kopech i tým hrající v zelených dresech, ale Winter byl na místě.

Čtyři minuty po změně stran se znovu zkoušel prosadit Šindelář, tentokrát střelou na zadní tyč. Roušal ji opět zneškodnil.

Zbývající čas už patřil týmu Loko Vltavín, alespoň co do počtu šancí. Dvěmya gólovým situacím zabránil gólman Procházka a navíc Šípek nastřelil po hodině hry tyč jeho brány. V 87. ale Šípek přece jen pojistil výhru hostí: 0:2.

V neděli 26. února ve 14.30 hod. kombinovaný tým Vyšehradu v dalším přípravném utkání přívítá doma divizní FK Čáslav.

Asistent Milan Kopřiva: „Čekali jsme od tohoto zápasu víc, tedy alespoň co se týče našeho výkonu. Svým způsobem to už byla generálka na jaro, protože Vltavín také hraje ČFL, a je tudíž pro nás srovnatelným soupeřem. A podal proti nám výborný výkon. Přitom jsme to ale měli být my, kdo měl jít do vedení, protože jsme si na to vypracovali několik příležitostí. Místo toho jsme ale sami inkasovali a soupeř nás už potom většinou přehrával. Pomohl nám sice návrat Radka Dosoudila, který vyhrával své osobní souboje, jinak jsme ale v agresivitě zaostávali za soupeřem. Nedostali jsme se proto ani moc do kombinace, měli jsme většinou jen náznaky. Takhle pokračovat nemůžeme, naopak musíme si teď sednout a zápas podrobit analýze, abychom do jarního startu ČFL stihli odstranit co nejvíc nedostatků v naší hře.“

 

Slavoj Vyšehrad – Loko Vltavín 0:2 (0:1)

Přípravné utkání v sobotu 25. února 2017. Branky: 16. Podzimek, 87. Šípek.

Střely na branku: 8:11. Střely mimo: 2:10. Zblokované střely: 2:4. Rohy: 2:9. Ofsajdy: 4:6.  

Rozhodčí: Toman – Plzák, Stěhule. Bez karet.

Diváků: 70.

Vyšehrad: Winter (46. Procházka) – P. Ježdík, Matějka, Dosoudil, Šindelář – Drobílek (64. Šlegl), Volešák, Doležal (52. Madej), Jenne (67. Macej) – Kostorek (76. Rossmann) – Heřman (52. Matysík). Trenéři Jaroslav Klíma a Milan Kopřiva.

 

Foto ze zápasu: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...