INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Na stadion Slavoje Vyšehrad zavítá v sobotu Pavel Nedvěd!

Mládež – Jedna z velkých postav historie našeho fotbalu poctí v sobotu 19. října svou návštěvou stadion Slavoje Vyšehrad: držitel Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu Evropy z roku 2003 Pavel Nedvěd!

Právě slavný český sportovec se totiž angažuje v projektu s názvem „Hledá se motor“, tedy soutěže pro hráče fotbalistu ve věku 15 až 18 let, u nichž jsou předpoklady, že se mohou stát skutečnými tahouny mužstva. Akci zaštiťuje a organizuje firma Adidas a tzv. Final Camp se uskuteční tuto sobotu od 10 do 16 hodin právě u nás na Vyšehradě.

Během Final Campu se tři desítky jeho účastníků setkají jak s 41letou hvězdou světového formátu Pavlem Nedvědem, tak i dalšími fotbalovými personami. A právě porota složená z významných osobností z fotbalového prostředí, kde budou také trenéři z Gambrinus ligy, během sobotního dne podrobně otestuje a ohodnotí herní i technické dovednosti všech třiceti účastníků.

Seznam finalistů soutěže: Kevin Imre (Pšovka Mělník), Glauco Molnári (MFK Karviná), Jakub Škrdleta (MAS Táborsko), Denis Vondráček (LoKo Chomutov), Dominik Zdržálek (FC Hradec Králové), Stanislav Kokaisl (Jiskra Domažlice), Radek Šťastný (FC Bechyně), Jan Pavlík (Tatran Brno-Bohunice), Bronislav Mašík (TJ Lutopecny-Měrůtky), Václav Kaucký (Baník Sokolov), Radek Mikuš (FK Louny), Adam Procházka (MFK Karviná), Lukáš Kvaček (TJ Rasošky-Josefov), Michal Černý (FK Drnovice), Jan Šuba (HFK Olomouc), Michal Havlišta (VTJ Rapid Liberec), Radovan Kroutil (SK Kladno), Daniel Borůvka (MFK Nové Město nad Metují), Dominik Harcuba (Baník Sokolov), Josef Lavička (FK Louny), Filip Vilinger (Spartak Chodov), Michal Muzikant (SK Uničov), Michal Uhlíř (Sokol Černovice), Marek Tichy (TJ Svitavy), Michael Sečkář (1. SK Prostějov).

Divoká karta Pavla Nedvěda: Adam Kozmon (Slavoj Rychvald), Jiří Chmelan (LoKo Chomutov), Daniel Souček (Slavia Praha), Martin Buršík (Jiskra Domažlice), Dennis Pavlásek (Háje Jižní Město).

Všem finalistům popřejme hodně úspěchů během sobotního Final Campu na Vyšehradě!

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...