INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

U16 porazila Karlovy Vary 4:1

U16 - Na velké umělce se hrálo kvalitní utkání, kdy obě mužstva se snažila o kombinační hru. Začátek utkání patřil nám. Od začátku jsme přitlačili soupeře k jeho brance a aktivním napadáním mu nedovolili konstruktivní rozehrávku. Do 5. minuty jsme si vytvořili tři 100% gólové šance, ale opět jsme vyhořeli na naší slabině – jejich neproměňování. A tak přišel trest, kdy nejlepší hráč Varů, útočník Němec při rychlém brejku obešel oba naše obránce a překonal Honzu v brance 1:0.

My však nepolevili v tlaku a tak přicházely další šance, které ale brankář domácích Klimov bravurně vychytal, např. samostatný nájezd Ondry, Hanze a Pokyho! Až náš třetí roh ve 13. minutě konečně přinesl kýžené ovoce ve formě vyrovnávací branky –  Mori ramenem!  Obraz hry se neměnil a hrálo se převážně na polovině domácích. Ve 30. minutě musel střídat Poky a nahradil ho Ondřej Š., který ve 35. minutě zatáhl míč po kraji a centrem vybídl Ondru Brože ke skórování, ale jeho střelu vyrazil gólman Klimov před bránu, kde vyhrál dorážku s obráncem Tadeáš 1:2! Ve 38. minutě zahrával Tade roh, na který si naběhl Vinci a mířil přímo do šibenice – posunul tak skóre na 1:3.

Po přestávce domácí vrhli všechny síly do útoku a přimáčkli nás k vlastní brance. Tento patnáctiminutový tlak jsme přežili a z rychlého brejku se konečně trefil Ondra B. 1:4. Soupeř neustále hrozil ze své pravé strany a po jedné akci nastřelili tyč. Na to my odpověděli Vinciho břevnem po rohu. Posledních deset minut zápasu bylo vidět, že všem na velikém hřišti docházejí síly a tak přicházely nepřesnosti na obou stranách…


Pohled trenéra Martince:  "Vítězství si kluci zasloužili, ale počet neproměněných šancí je až hrozivý. U mužstva Varů došlo k výměně trenérů, a je patrná snaha hráče naučit moderní kombinační fotbal, na rozdíl od loňské sezóny, kdy všichni jen nakopávali míče dopředu na útočníky! Na takový silový fotbal, bez jakékoliv myšlenky samostatného jednání se ani nedalo dívat. Držím palce Karlovým Varům ve správné myšlence nauky fotbalových dovedností."

Pohled kapitána Moravce: "Jsem rád, že jsme opět vyhráli, konečně jsme hráli fotbal, na který dá dívat. J Škoda jen toho obrovského počtu neproměněných šancí, mohlo by nás to v příštím utkání s Duklou mrzet."


U16: 1. FC Karlovy Vary - Slavoj Vyšehrad 1:4 (1:3)

Branky:  Němec – Moravec, Nikrmajer, Kodet, Brož

Střely na bránu: 6:13. Střely mimo: 4:5. Rohy: 4:8.

Sestava: Paule – Moravec, Komers, Martinec, Štyndl, Čermák, Brož, Kodet, Nikrmajer, Blažek, Pokorný

Střídali: Šindler, Duben


Střelci Vyšehradu v České lize U16:

7 - Kodet

3 - Moravec

2 - Nikrmajer, Brož

1 - Cikryt, Čermák, Pokorný, Cedric

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...