INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

U14 je na jaře stoprocentní, převzala tak vedení v tabulce

U14 Ani šestý jarní zápas naše U 14 nepokazila. Na hřišti desátých Karlových Varů zvítězila 5:3, a tak se alespoň načas usadila v čele tabulky! Dosud vedoucí Most ale hraje v sobotu na hřišti jasně posledního Tempa, a tak se dá téměř jistě očekávat jeho návrat na první příčku. To ale nic nemění na faktu, že tým trenéra Alessandra Moreniho náš klub reprezentuje způsobem, který přesahuje hranice žákovské republikové soutěže. Na jaře má bilanci 6 – 0 – 0 a skóre 34:7.

V dalším utkání naše U14 změří síly v pražském derby s Meteorem. Hraje se v sobotu 26. dubna v 11.45 hod. na Vyšehradě. Na podzim mladí šemíci vyhráli na Meteoru 4:1.

Trenér Alessandro Moreni: „První poločas byl z naší strany velmi dobře odehrán. Soupeře jsme téměř nepouštěli k míči a měli vývoj hry pod kontrolou. Bohužel jsme však z mnoha šancí využili pouze dvě. I ve druhé půli jsme pokračovali v dobrém výkonu, což jsme potvrdili třetím gólem, jenomže potom jsme udělali několik chyb uprostřed hřiště, a zaplatili za to inkasovanými góly. Znervózněli jsme, jistota v kombinaci byla tatam, naštěstí nám však vyšel protiútok, a tak jsme šli znovu do dvougólového vedení. Domácí po chybě našeho gólmana pak snížili na 3:4, naštěstí jsme ale opět úspěšně kontrovali pátou brankou, kterou dal Jan Michna. I tak jsme si ale ve druhé půli zápas zbytečně zkomplikovali.“

 

U14: 1. FC Karlovy Vary – Slavoj Vyšehrad 3:5 (0:2)

Branky Vyšehradu: Majer 2, Šidlo, Azilinon, Michna.

Sestava Vyšehradu: Hampapa – Vostál, Čumpelík, Majer, Stareček, Azilinon, Šidlo, Steinbart, Černý, Krasnyanyk, Prokopec, Michna, Saladiak, Skalický. Trenéři Alessandro Moreni, Pavel Doubek a Daniel Kraft.

 

Střelci branek Vyšehradu v České lize U14:

28 – Azilinon

11 – Šídlo

8 – Hampapa

6 – Prokopec

4 – Doubek, Souček, Majer

3 – Novák

2 – Steinbart, Trávníček, Michna

1 – Janovec, Stareček, Vostál

 

Brankové asistence:

15 – Azilinon

11 – Hampapa

9 – Prokopec

7 – Šídlo

5 – Čumpelík

4 – Steinbart

3 – Vostál, Majer, Michna

2 – Stareček, Doubek

1 – Černý, Souček

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...