INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Mladší dorostenci v Ústí n. L. těsně prohráli oba své zápasy

U 17/U 16 Podobně jako dva týdny předtím v Táboře neuhráli naši mladší dorostenci ani v Ústí nad Labem žádný bod. U 17 i U 16 zde během prvního dne měsíce října prohrály 1:2, navíc „sedmnáctka“ přišla o vyloučeného Honzu Bazala. Naše U 17 v tabulce své soutěže klesla na 5. místo, zatímco U 16 je nadále s jedním bodem poslední, tj. čtrnáctá.

V nadcházejícím dějství naši mladší dorostenci přivítají v neděli 9. října na domácí půdě soupeře z Benešova. Zápas sedmnáctiletých  začíná dvě hodiny po poledni, utkání šestnáctiletých v 16 hodin. Benešov je v soutěži U 17 devátý, v soutěži U 16 druhý.

 

U 17: FK Ústí nad Labem – Slavoj Vyšehrad 2:1 (1:0)

Hráno 1. října.  

Branky: 17. Mužík, 76. Chodora – 57. Babka.

Rozhodčí: Baum – Vaverka, Zeman. ŽK: Pojtinger, Turek – Šídlo, Bazal. ČK: 24. Vít – 49. Bazal.  

Diváků: 50.

Vyšehrad U 17: Saladiak – Bazal, Krasnyanyk, Černý, Hladík – Šídlo, Veselý, F. Hampapa (51. Procházka), Drozd, Majer – Babka (68. Trčka). Na lavičce byli ještě připraveni brankář Hanslík a V. Hampapa. Trenéři Olin Martinec a Zdeněk Jaroš.

V Ústí nad Labem se potvrdilo, že se zde těžko vyhrává – podobně jako například na Meteoru. Měli jsme pět velkých šancí – domácí vykopávali míč z brány již za brankovou čarou, Majer byl ve vápně sražen tak, že byl rád, že se vůbec zvedl, ale píšťalka hlavního rozhodčího zůstala němá. Domácí trenér (brankář Radim Novák, který chytal za Ústí n. L. v jeho prvoligové éře) při každém nákopu do naší šestnácky křičel ruka, faul, penalta, až to bylo chvílemi komické...  Ústí n. L. si vypracovalo čtyři šance, ze kterých dalo dvě branky, a i to rozhodlo v náš neprospěch.

Trenér U 17 Olin Martinec: „Obě červené karty v utkání byly oprávněné. Soupeř nás potrestal po našich hrubých chybách, my jeho ne. Pozitivní na utkání je to, že jsme byli silní na míči a měli jsme osmdesát minut více ze hry. Dvě hrubky a nepřesný výkon rozhodčích na čarách nás srazily do kolen.“

 

Střelci Vyšehradu v České lize U 17

7 – Babka

1 – Hladík, Doubek, Drozd, Steinbart, Veselý

 

Foto ze zápasu U 17: zde

 

U 16: FK Ústí nad Labem – Slavoj Vyšehrad 2:1 (2:1)

Hráno 1. října.  

Branky: 20. a 24. Zvala – 1. Trčka.  

Rozhodčí: Baum – Vaverka, Zeman. ŽK: Beneš, Zvala – Burýšek.  

Diváků: 50.

Vyšehrad U 16: Zvoníček – Mráz, V. Hampapa, Landík, Pryshlyuk – Burýšek (49. Kabeš) – Brejcha, Škobis, Mamudov (31. Šprungl) – Trčka, Krejzl. Trenéři Alexandr Samuel, František Mysliveček a Michal Hozák.

Už po několika vteřinách od zahájení hry Trčka trefil šibenici domácí brány a šestnáctiletí šemíci vedli 1:0. Také další minuty byly z našeho pohledu dobré, bohužel nepodařilo se proměnit další dvě gólové šance. Místo toho domácí využili našich chyb v defenzivě a Zvala dvěma góly během čtyř minut otočil skóre na 2:1. Byl to rozhodující úsek zápasu, protože navzdory veškeré snaze už naši hráči s tímto stavem nedokázali nic udělat. Smutný je pohled na tabulku, předposlední Olympia Hradec Králové má už o čtyři body víc.

Trenér U 16 Alexandr Samuel: „Ujali jsme se rychlým gólem vedení, mohli jsme však brzy přidat další góly a zvednout skóre až na 3:0, protože Ústí bylo naším dosud nejslabším soupeřem. Místo toho jsme ale sami dvakrát inkasovali. Ve druhé půli jsme měli další možnosti zápas otočit, ale nic jsme neproměnili. Soupeře kvalit Ústí jsme přitom rozhodně měli porazit.“


Střelci Vyšehradu v České lize U 16

3 – Trčka

2 – Krejzl

1 – Brejcha

 

Foto ze zápasu U 16: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...