INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Zlaté tři body: U 17 porazila díky gólu Martince 1:0 Most

U 17 Přesně takový zápas naše U 17 potřebovala jako sůl: vytěžit z minima maximum a položit na lopatky silného soupeře! V neděli 1. října v Krči svěřenci trenérů Františka Myslivečka a Petra Floriána zdolali 1:0 své mostecké vrstevníky, kteří se ukázali být velmi zdatným protivníkem. Sedmnáctiletí šemíci to zvládli zásluhou disciplinovaného, bojovného a kolektivního výkonu, velkému dni brankáře Matěje Zvoníčka a především gólu Patrika Martince pět minut před poločasem. V tabulce České ligy U 17 se díky tomu posunuli ze čtrnáctého na jedenácté místo.

Hned z první akce se dostal do šance a zakončení Martinec, jeho střele ale chyběla razance, a tak ji mostecký brankář Kovařík stihl vyrazit na roh. Hosté pod vedením trenéra Klimpla, který ještě v minulé sezoně vedl tým mužů Mostu v divizi, si ale brzy vynutili územní převahu. Šanci měl Jurkovič, jeho střelu k tyči ale Zvoníček vyrazil na roh.

Ve 35. min. se rozhodlo o osudu celého utkání. Po přihrávce od Krejzla se trefil Martinec: 1:0! Brankáře hostí obstřelil střelou z pravé strany přesně na zadní tyč. Ještě do poločasu Zvoníček zmařil obrovskou šanci mosteckého Ismaila.

Rovněž po změně stran byl nejzaměstnanějším hráčem na hřišti Zvoníček. Po trestném kopu chytil střelu Černého z malého vápna. Chvíli nato měl štěstí, když jeden z hostujících hráčů z místa penalty vysoko přestřelil. A ještě větší kliku měl při Jurkovičově střele do tyče. Nakonec se mu podařilo takřka nemožné, uhájit v tomto utkání čisté konto a Vyšehrad bral všechny tři body.

V dalším utkání České ligy mladšího dorostu naše U 17 nastoupí v neděli 8. října na stadionu sedmého Kladna. Výkop je půl hodiny po poledni.

Trenér U 17 František Mysliveček: „V porovnání s naším předchozím zápasem v Sokolově bylo tohle v obráceném gardu. Před týdnem jsme byli lepší, měli převahu i šance a prohráli 0:2, tentokrát naopak stálo sportovní štěstí na naší straně. Je to paradox, protože Most byl fotbalovější, ale hlavně díky bojovnosti jsme to zvládli. Kluci dřeli, za což si kromě tříbodové odměny zaslouží všichni také pochvalu.“

 

U 17: Slavoj Vyšehrad – Baník Most 1:0 (1:0)

8. kolo České ligy mladšího dorostu, hráno v neděli 1. října 2017.  

Branka: 35. Martinec.

Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 0:4. Soupeřem zblokované střely: 0:2. Rohy: 0:8. Ofsajdy: 1:4.

Rozhodčí: Ulrich – Polena, Maťátko.  

Diváků: 30.

Vyšehrad U 17: Zvoníček – Brejcha, Novichikchin, Pryshlyuk, Balej (41. Trčka) – Landík – Krejzl (76. P. Siruček), Škobis, Martinec (64. Pautov), Šedina – Vejvoda. Na lavičce byl ještě připraven brankář Hanslík. Trenéři František Mysliveček a Petr Florián.

Most U 17: Kovařík – Lastovka, Černý, Novák, Činovecký – Jurkovič, Rosenbaum, Bican, Rejchart (64. Procházka) – Ismail (46. Loukota), Koutecký. Trenér Zbyšek Klimpl.

 

Střelci branek U 17

3 – Krejzl

2 – Vejvoda

1 – Futinec, Martinec

 

Brankové asistence

2 – Kabeš, Vejvoda

1 – Krejzl, Škobis

 

Foto ze zápasu: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...