INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

U 17 vedla na Kladně gólem Vejvody, nakonec prohrála 1:3

U 17 – Na hřištích soupeřů se naší U 17 zatím moc nedaří, jediným aktivem zvenku zůstává srpnový bod z Písku. Sedmnáctiletí šemíci hráli v neděli 8. října na Kladně a přestože vedli v poločase 1:0, zápas nakonec ztratili, prohráli 1:3. V tabulce České ligy U 17 tak klesli z 11. na 13. místo.

Oproti předchozímu utkání s Mostem došlo ke dvěma změnám v základní sestavě, kdy Brejchu s Balejem nahradili Pautov a Trčka. A právě Trčka měl už po pěti minutách hry čistou gólovou šanci, bohužel z malého vápna přestřelil kladenskou bránu.

Už o tři minuty později to hráči Vyšehradu napravili. Po akci Trčky s Martincem se dostal k odraženému míči od kladenských hráčů útočník Vejvoda a nečekanou střelou ze střední vzdálenosti překonal brankáře Plecitého: 0:1!

Vzápětí musel na druhé straně nadvakrát zasahovat brankář Zvoníček při střele Malého. V závěru první půle mělo Kladno ještě tři šance, Šnobl, Šrédl ani Hrubeš ale Zvoníčka nepřekonali.

Po změně stran se brankář Vyšehradu znovu vyznamenal při střele Malého, kterou vyrazil na roh. Domácí ho rozehráli a Janda vyrovnal na 1:1. Kladenští měli další šance, ale neproměnili je. Beran v poslední chvíli ukopl míč domácímu Šnoblovi, jinak by šel sám na brankáře. V 68. min. ale centrovaný míč trefil ležícího Berana do ruky – sudí zapískal a ukázal na bílý bod. Kladenský kapitán Švejda z penalty dal 2:1. Dvě minuty nato po rohu se trefil střelou z malého vápna Dolák: 3:1.

V dalším utkání České ligy mladšího dorostu naše U 17 nastoupí v neděli 15. října doma na Vyšehradě proti dvanáctému Benešovu, tedy sousedovi v tabulce. Výkop je čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 17 František Mysliveček: „První poločas jsme odehráli podle představ a měli jsme už v té době zápas rozhodnout ve svůj prospěch, šance na to byly. Ve druhé půli jsme inkasovali tři góly, ale dali jsme si je takřka sami.“

 

U 17: SK Kladno – Slavoj Vyšehrad 3:1 (0:1)

Česká liga mladšího dorostu, hráno v neděli 8. října 2017.

Branky: 52. Janda, 68. Švejda z pen., 70. Dolák – 7. Vejvoda. Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 10:4. Soupeřem zblokované střely: 1:1. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 5:0.

Rozhodčí: Mudra – Sandev, Pejša.

Diváků: 40.

Vyšehrad U 17: Zvoníček – Pautov (72. Brejcha), Novichikchin (41. Beran), Pryshlyuk, Šedina – Landík, Škobis (76. Balej) – Trčka, Martinec (64. Kabeš), Krejzl – Vejvoda. Na lavičce byli ještě připraveni brankář Hanslík a Kalynyak. Trenéři František Mysliveček a Petr Florián.

 

Střelci branek U 17

3 – Krejzl, Vejvoda

1 – Futinec, Martinec

 

Brankové asistence

2 – Kabeš, Vejvoda

1 – Krejzl, Škobis

 

Foto ze zápasu: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...