INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

U 16 remizovala v Třebši 1:1, druhý bod získala v rozstřelu

U 16 – Dva body z Hradce Králové si přivezla v sobotu 7. října „šestnáctka“ Slavoje Vyšehrad. Svěřenci trenérů Alexandra Samuela, Michala Hozáka a Miroslava Starého remizovali s tamním Sokolem Třebeš 1:1 a na penalty pak zvítězili 3:1. Díky dvoubodovému zisku se v polovině podzimní části sezony posunuli před Trutnov na páté místo tabulky.

Oproti předchozímu nevydařenému derby s Admirou (prohra 1:2) došlo ke třem změnám v základní sestavě, kdy brankáře Hanslíka, Vlasáka a Herdena nahradili Zvoníček, Paleček a Kubies. Do utkání vstoupili naši hráči aktivně, přesto šli po čtvrthodině hry do vedení domácí. Semerák nechytatelnou střelou otevřel skóre: 1:0. Mohlo být dokonce ještě hůř, ale další dvě ošemetné brejkové situace domácích naštěstí zmařil gólman Zvoníček.

Šanci měl potom na druhé straně Veselý, vyrovnat se ale podařilo až ve 24. minutě. Douša rozehrál roh, přetažený centr umístil k zadní tyči a tam dorážel Martínek: 1:1!

Po změně stran už bylo těžké se prosadit, protože Třebeš pozorně bránila a umožnila hráčům Vyšehradu vypracovat si jen pološance či náznaky šancí, ne však nějakou tutovku. Zápas tak skončil remízou 1:1.

Penaltový rozstřel zahájil úspěšnou trefou Melíšek a poslal Vyšehrad do vedení 1:0. Domácí vyrovnali na 1:1, nicméně ve druhé sérii se prosadil z našich i Veselý: 2:1. Pak přišel důležitý moment, neboť pokus domácího hráče chytil Zvoníček. Ve třetí sérii sice Šticha nedal, naprázdno však vyšel i hráč Třebše – z bílého bodu trefil břevno! O všem rozhodl ve čtvrté sérii nejlepší střelec týmu Douša, neboť svoji penaltu proměnil a Vyšehrad zvítězil v rozstřelu 3:1.

V dalším utkání České divize C U 17 přivítá naše U 16 v sobotu 14. října doma na Vyšehradě tým SK Střešovice, který je nyní na posledním 16. místě tabulky. Toto pražské derby má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Alexandr Samuel: „Dva body zvenku jsou dobré, přestože mohly být docela dobře všechny tři. Škoda, že jsme ve druhé půli nezužitkovali naši převahu. Kluci moc chtěli dotáhnout zápas k vítězství, chyběla však přesnost a většina akcí zůstala nedotažených.“

 

U 16: Sokol Třebeš – Slavoj Vyšehrad 1:1 (1:1), pen. 1:3

Česká divize U 17, hráno v sobotu 7. října 2017.

Branky: 16. Semerák – 24. Martínek a rozhodující penalta Douša. Penalty Vyšehradu v rozstřelu proměnili: Melíšek, M. Veselý a Douša. Neproměnil: Śticha.

Rozhodčí: Radina – Dujsík, Bečvář.

Diváků: 20.

Vyšehrad U 16: Zvoníček – Paleček, Přech, Sejdia (20. Herden), Šticha – Pařízek (47. Vlasák), Melíšek, M. Veselý, Kubies – Douša – Martínek. Na lavičce byli ještě připraveni Štrobl a Janík. Trenéři Alexandr Samuel, Michal Hozák a Miroslav Starý.

 

Střelci branek U 16

8 – Douša (z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu)

2 – Martínek, Petrach, M. Veselý, Vodrážka

1 – Přech, Sejdia

 

Brankové asistence

5 – Douša

3 – Petrach

2 – Paleček, Šticha

1 – Kalynyak, Kubies, Melíšek, Přech, M. Veselý, Vodrážka

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...