INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

U 16 prohrála s Trutnovem 0:3

U 16 Co bylo platné, že naše „šestnáctka“ v průměru o rok starší hráče Trutnova porazila v počtu střeleckých pokusů, když na ukazateli skóre svítil po zápase konečný stav 0:3. Tak dopadla ve čtvrtek 26. října na Vyšehradě předehrávka skupiny C České divize U 17. Z devatenácti střel mladých šemíků se neujala ani jedna, a tak po druhé porážce za sebou klesli na 7. místo tabulky.

Z týmu U 17 dorazilo pět posil: brankář Zvoníček, Brejcha, Trčka, Martinec a Kabeš. A právě posledně jmenovaný hráč se už po necelých třech minutách hry probil zleva až před brankáře hostí Hofírka. Ten ale gólovou situaci vyřešil a vyrazil střelu našeho záložníka na roh. Po faulu na Trčku zkusil ohrozit trutnovskou bránu z trestného kopu Brejcha, ale přestřelil. A potom ještě Hofírek vyrazil Kabešovu střelu. To vše se vešlo do úvodních deseti minut.

Ve 13. min. byl faulován na polovině soupeře Martinec, hrálo se však dál a hosté šli do téměř smrtícího brejku. Pavelkovu koncovku ale dokázal Zvoníček zneškodnit. Ve 22. min. už ale kapituloval, ze situace zavánějící ofsajdem ho překonal Stefanidis: 0:1. O šest minut později měl vyloženou šanci trutnovský Toman, Zvoníček mu ji zmařil.

Ve 37. min. po rohu Trčka hlavičkoval vedle hostující brány. Minutu před poločasem přišla dokonce dvojnásobná velká šance domácího týmu. Střelu zdálky trutnovský brankář Hofírek vyrazil před sebe, k míči se pak dostali Kabeš a po něm i Přech, nedokázali ho však dopravit do sítě.

Šest minut po změně stran trutnovský brankář vyrazil nebezpečnou Kabešovu střelu a o další dvě minuty později hostující stoper Kraus doslova sestřelil hluboko ve vápně Doušu. Bylo to sice i s míčem, ale i tak evidentní, dost ostrý faul a měla se kopat penalta. Nekopala, protože píšťalka se neozvala a hrálo se dál. A převálcovaný Douša ani nebyl schopen postavit se na nohy.

V 56. min. měl velkou možnost trutnovský Hrnčíř, ale minul. O něco později se netrefil ani z trestného kopu a jeho spoluhráč Pavelka zase přeloboval Zvoníčkovu bránu. Jenomže v 67. min. Macela střelou z pravé strany zvýšil na 0:2 a o dvě minuty později skóroval i Hrnčíř. Obešel vše, co mu stálo v cestě, nakonec i Zvoníčka, a zavěsil: 0:3.

Dvě minuty před koncem mohl dosáhnout alespoň čestného úspěchu domácího týmu Martinec, z otočky ale trefil jen brankáře Hofírka.

V dalším utkání naše U 16 nastoupí v sobotu 4. listopadu proti stejně starým hráčům Meteoru Praha VIII na jejich hřišti v Bedřichovské ulici v Ďáblicích. Toto pražské derby má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Alexandr Samuel: „Určitě jsme si zasloužili lepší výsledek, protože jsme také měli řadu šancí. Soupeř však byl důraznější, vyspělejší a také starší. Počkal si na naše chyby, které pak důsledně potrestal.“

 

U 16: Slavoj Vyšehrad – MFK Trutnov 0:3 (0:1)

Česká divize U 17, hráno ve středu 26. října 2017.  

Branky: 22. Stefanidis, 67. Macela, 69. Hrnčíř.

Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 9:7. Soupeřem zblokované střely: 3:2. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 5:2.

Rozhodčí: Maiello – Slavík, Heinzel.

Diváků: 45.


Vyšehrad U 16: Zvoníček – Paleček, Přech, Petrach, Brejcha – Trčka, Melíšek – Šticha, Martinec (78. Štrobl), Kabeš – Douša (58. Herden). Na lavičce byli ještě připraveni Janík, Pařízek, Martínek, Vlasák a M. Veselý. Trenéři Alexandr Samuel, Michal Hozák a Miroslav Starý.

Trutnov U 17: Hofírek – Volman, Kraus, Turner – Hetflejš – Ikri (72. Ondráček), Voňka, Toman, Stefanidis (72. Metlický) – Pavelka (64. Macela), Hrnčíř (70. Červený). Trenéři Tomáš Cerman a Robert Melichar.

 

Foto ze zápasu: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...