INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

U 17 inkasovala bleskový gól a prohrála v Sezimově Ústí 0:1

U 17 – Důležité utkání na hřišti předposledního Táborska sedmnáctiletí šemíci v neděli 12. listopadu nezvládli. V Sezimově Ústí inkasovali gól jen několik vteřin po zahájení hry a navzdory herní převaze i šancím v deštivém zápase na těžkém terénu nedokázali alespoň vyrovnat. Po prohře 0:1 na Soukeníku tak zůstali s deseti body na 14. místě tabulky České ligy U 17, pod sebou mají právě Táborsko a Aritmu, ale už jen s dvoubodovým odstupem.

Uplynulo snad jen patnáct vteřin od úvodního hvizdu a domácí se už radovali z vedoucího gólu. Po rozehrání ze středového kruhu přišel centr z pravé strany, bránící zadák Vyšehradu netrefil míč a ten se dostal k Blokešovi, který na nic nečekal a poslal ho za Hanslíkova záda: 1:0. Prakticky to samé se už stalo týmu U 17 před dvěma měsíci v Horních Počernicích proti Slavii B.

Netrvalo dlouho a už ve 3. min., po přihrávce od Trčky, mohl vyrovnat Krejzl, brankář domácích Nowák ale jemu i celému našemu týmu pokazil radost, protože střelu chytil.

Pak mělo dvě vyložené šance Táborsko, ale neproměnilo své nájezdy na Hanslíka. Naopak čtyři minuty před poločasem mohl zužitkovat Vejvodovu přihrávku Kabeš, kýžený gól ale nedal. Chvíli nato Kabeš zprava přihrál Šedinovi, ale ani on neproměnil, přestřelil bránu.

Ve druhé půli domácí zahrozili jen v 54. min., jejich šanci Hanslík zneškodnil. Jinak měli převahu hráči Vyšehradu, jenomže snaha alespoň vyrovnat se míjela účinkem. Čistou gólovou šanci měl po přihrávce od Vejvody sedm minut před koncem utkání Kabeš, sám na malém vápně ale nedokázal trefit střelou bez přípravy odkrytou část domácí brány a minul ji. Naše U 17 tak vyšla nejen bodově naprázdno, ale také střelecky naprázdno, a to už v pátém podzimním vystoupení. Předtím se tak stalo proti Slavii B, Sokolovu, Benešovu a Dynamu České Budějovice B.

Naše U 17 odehraje na podzim ještě dva zápasy: v neděli 19. listopadu ve 12.15 hod. doma na Vyšehradě derby s Motorletem a nakonec v neděli 26. listopadu v Příbrami proti tamnímu béčku. Výkop je rovněž čtvrt hodiny po poledni.

Vedoucí družstva U 17 František Řezáč: „Naprosto zbytečná prohra, navíc v tak důležitém utkání. Po fotbalové stránce Táborsko určitě nebylo lepší než my, přestože jsme na těžkém terénu měli občas potíže s pohybem. Územní převaha ani držení míče nám nakonec nebyly nic platné, když jsme nedokázali proměnit ani jednu z našich vyložených šancí. Je to škoda, v tomhle zápase jsme měli jednoznačně bodovat.“

 

U 17: FC Táborsko – Slavoj Vyšehrad 1:0 (1:0)

Česká liga mladšího dorostu, hráno v neděli 12. listopadu 2017 v Sezimově Ústí.

Branka: 1. Blokeš.

Rozhodčí: Vychodil – Sebera, Panský.

Diváků: 30.


Vyšehrad U 17: Hanslík – Brejcha, Futinec, Pryshlyuk, Šedina (41. Balej) – Landík (70. P. Siruček) – Kabeš, Škobis, Krejzl (41. A. Mamudov) – Trčka (67. Pautov), Vejvoda. Na lavičce byl ještě připraven brankář Zvoníček. Trenéři František Mysliveček a Petr Florián.

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...