INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Tři body pro U 17: vyhrála 3:2 na stadionu Josefa Masopusta

U 17 – Sedmáctiletí šemíci konečně vyhráli dva zápasy za sebou – poprvé v této sezoně! Týden po domácím vítězství 4:1 nad Sokolovem nastoupili v neděli 29. dubna na stadionu Josefa Masopusta v Mostu a porazili 3:2 tamní U 17. První náš gól dal Pavel Siruček, další dva připojil ještě v prvním poločase Martin Šticha, tedy posila z U 16. Všechny tři branky do mostecké sítě padly v rozmezí pouhých devíti minut.

Svěřenci trenérů Františka Myslivečka a Petra Floriána po výhře na půdě předposledního celku tabulky sice zůstali nadále čtrnáctí, už se ale hodně přiblížili dvěma soupeřům nad sebou: na dvanáctý Petřín Plzeň ztrácejí dva body a na třinácté Táborsko jediný bod. Navzdory sedmi nastříleným gólům v posledních dvou zápasech však stále zůstávají nejméně produktivním celkem soutěže s průměrem 1,17 gólu na utkání. V tomto ohledu je stále co zlepšovat.

V základní sestavě se objevily dvě posily z U 16 Petrach a Šticha. První gólovou šanci měli v 8. min. domácí, ale Zvoníček dokázal vyrazit střelu na roh. Ve 25. min. ale po přihrávce od Martince otevřel skóre P. Siruček: 0:1! Ve 31. min. po přihrávce od Kabeše trefil k tyči Šticha: 0:2! A ve 34. min. se dostal k odraženému míči opět Šticha a nádhernou střelou ze třiceti metrů zaskočil brankáře Kovaříka: 0:3! Dvě minuty nato ale využil nedorozumění v defenzivě Vyšehradu Ismail a snížil na 1:3.

Po změně stran měli naši hráči dvě vyložené šance přidat další góly. Po Martincově rohu ale střídající Trčka z malého vápna minul. V 72. min. běžel sám na mosteckého brankáře další střídající ofenzivní hráče Vejvoda, ale rovněž netrefil bránu. Tři minuty před koncem sice snížil Ismail na 2:3, tříbodový zisk Vyšehradu to ale už neohrozilo.

Naši U 17 teď čeká hodně náročný týden se třemi zápasy: v neděli 6. května od 12.30 hod. doma s Kladnem, ve středu 9. května od 17.15 hod. derby na Motorletu a v neděli 13. května od 12.15 hod. utkání v Benešově.

Trenér U 17 František Mysliveček: „Těší nás, že jsme zápas o šest bodů zvládli, a hráčům jsme také za to poděkovali. Byli jsme mnohem důslednější a předvedli jsme i hezké fotbalové momenty, díky čemuž jsme už v prvním poločase vstřelili tři góly. Kontaktní gól na 2:3 jsme inkasovali až tři minuty před koncem utkání, ale domácí mohli být spíš rádi, že neprohráli vyšším rozdílem. Mělo to spíš skončit 2:6 nebo 3:6. Tři body jsme ale každopádně přivezli naprosto zaslouženě.“


U 17: FK Most – Slavoj Vyšehrad 2:3 (1:3)

Česká liga mladšího dorostu U 17, hráno v neděli 29. dubna 2018.

Branky: 36. a 77. Ismail – 31. a 34. Šticha, 25. P. Siruček.

Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 3:5. Rohy: 6:1. Trestné kopy: 2:2.

Rozhodčí: Machýček – Kuriljak, Klouček.

Diváků: 50.

Most U 17: Kovařík – Lastovka, Černý, Novák, Činoveský – Žák (41. Rejchart), Rosenbaum, Bican, Koutecký – Ismail, Klíč. Trenér Zbyšek Klimpl a Vladimír Műller.

Vyšehrad U 17: Zvoníček – Pautov, Novichikchin, Landík, Šticha – Škobis, Petrach (41. Trčka) – Kabeš, P. Martinec (63. Sejdia), Krejzl – P. Siruček (55. Vejvoda). Na lavičce byl ještě připraven brankář Hanslík. Trenéři František Mysliveček a Petr Florián.

Střelci branek U 17

6 – Vejvoda

4 – Krejzl

3 – Kabeš, Pryshlyuk

2 – P. Martinec, P. Siruček (z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu), Šticha

1 – Douša, Futinec, Landík, Petrach, Škobis, Trčka

 

Brankové asistence

4 – Kabeš, Krejzl

3 – Martinec, Trčka, Vejvoda

2 – Landík

1 – Brejcha, Futinec, Hanslík, Pautov, Škobis

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...