INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Sedmé vítězství U 18 v řadě! Gólem Váchy dobyla i Kolín

U 19 „B“ Ani mladí fotbalisté Kolína na vlastním hřišti nedokázali zastavit či přibrzdit vítězné tažení rezervy našeho staršího dorostu v České divizi U 19. V sobotu 22. září svěřenci trenéra Petra Floriána dovedli zápas k výhře 1:0, která byla od začátku sezony již sedmou v řadě. Kolínskou partii rozhodl pět minut před koncem střídající hráč Matěj Vácha (na snímku), který přišel z Viktorie Žižkov a oblékl dres Vyšehradu poprvé právě v tomto utkání! Po operaci se pak vrátil na hřiště útočník Karel Vejvoda, nejlepší střelec U 17 z minulé sezony. Také on byl u rozhodujícího momentu utkání.

V tabulce je však na 1. místě s týmž počtem 21 bodů Meteor B, který má lepší skóre než Vyšehrad B. Dva body pak na oba ztrácí třetí Tempo.

Zatímco v předchozím duelu se Střešovicemi se našemu týmu herně nedařilo, přestože ho nakonec výsledkově zvládnul, tentokrát podložil tříbodový zisk nejlepším výkonem od zahájení sezony. Již v prvním poločase měli naši hráči herně navrch, zatímco Kolínští spoléhali spíš na brejky. Blízko ke vstřelení gólu byl Brejcha, který u vzdálenější tyče těsně minul střílený centr. Pět minut před poločasem Procházka gól dal, byl mu však odmáván ofsajd. Domácí měli jen pološance.

Ve druhé půli měl šanci Vejvoda, ale přestřelil. Nakonec byl ale u rozhodující akce. V 86. min. jeho střelu vyrazil brankář Bína na tyč a u odraženého míče byl jako první Vácha, který ho doklepl do sítě: 0:1! V závěru utkání mohli ještě Kolínští vyrovnat, ale Zvoníček uhájil tři body a současně i čisté konto.

V dalším utkání České divize U 19 nastoupí naše U 18 v sobotu 29. září v 10 hodin na hřišti v Krči proti Sokolu Třebeš, který je jedenáctý v tabulce.

 

U 19: Sparta Kolín – Slavoj Vyšehrad B 0:1 (0:0)

Česká divize staršího dorostu (skupina C), hráno v sobotu 22. září 2018.  

Branka: 86. Vácha.  

Rozhodčí: Hádek – Trumpus, Šafránek. ŽK: Šindelář – M. Procházka.

Diváků: 50.

Kolín: Bína – Šindelář, Machurka, Hoření, Oliva – Tichý, Vlášek (58. Šámal), Záhora (5. Pelikán), Nágl – Koděra, Zelenka (79. Chaloupka). Trenér Jaroslav Bejlek.

Vyšehrad U 18: Zvoníček – Brejcha, Novichikchin, Pryshlyuk, Pautov – Krejzl, Richter (58. Vácha), Trčka, Šedina (42. Škobis) – P. Siruček (78. Landík), M. Procházka (65. Vejvoda). Na lavičce byl ještě připraven brankář Hanslík. Trenér Petr Florián.


Branky Vyšehradu B v České divizi staršího dorostu

4 – Samushia

2 – Jashi

1 – Hobza, Krejzl, Novichikchin, Pryshlyuk, P. Siruček, Skalický, Šedina, Šídlo, Trčka, Vácha


Asistence

9 – Tomášek

2 – Trčka

1 – Jashi, Kabeš, Krejzl, Samushia, Skalický, Trajanov, Vejvoda

 

Vítězná série naší U 18 v České divizi staršího dorostu

18. srpna Vyšehrad B – Trutnov 3:2

26. srpna Vlašim – Vyšehrad B 1:2

29. srpna Ostrá – Vyšehrad B 0:2

1. září Vyšehrad B – Česká Třebová 4:1

5. září Benešov B – Vyšehrad B 0:1

15. září Vyšehrad B – Střešovice 3:1

22. září Kolín – Vyšehrad B 0:1

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...