INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

U 17 porazila 2:1 Benešov, skórovali Khomyn a Herden

U 17 Až do října museli čekat mladší dorostenci Slavoje Vyšehrad na premiérové vítězství na domácím hřišti. Během první neděle v tomto měsíci porazili 2:0 Benešov a po devíti odehraných kolech České ligy U 17 jsou na 10. místě tabulky. Branky našeho týmu vstřelili Tomáš Herden a Arkhip Khomyn.

V první půli měl tým Vyšehradu zřetelně navrch, nedařilo se však dotáhnout možnosti šance, jež si vypracovali. Naopak ve 22. min. měl vyloženou příležitost benešovský útočník Zeman, ale ztroskotal na Komínkovi.

Deset minut před poločasem byl faulován kapitán Petrach, sám rozehrál trestný kop ke vzdálenější tyči a Herden hlavičkoval míč vydařeným obloučkem do sítě: 1:0!

Čtyři minuty po změně stran Douša přihrál k pravé postranní čáře Vodrážkovi a ten ještě posunul balon na Khomyna, který krásnou technickou střelou zdálky obstřelil brankáře Židlíka: 2:0!

Snížit mohl už v 51. min. Dufek, z bezprostřední blízkosti ale trefil jen dobře postaveného Klomínka. V 73. min. po centru z levé strany neobsazený Dufek přece jen snížil na 2:1. V 82. min. po závaru před bránou Vyšehradu mohl vyrovnat Križko, ale minul. Vyrovnat soupeři pak ještě zabránil Klomínek v závěru utkání, kdy se vrhnul pod nohy Čalounovi.

V utkání 10. kola nastoupí naše U 17 v neděli 14. října od 15.45 hod. v Sezimově Ústí, kde změří síly s domácím Táborskem.

Trenér Tomáš Petrach: „Důležité tři body, které nás drží v kontaktu s horní polovinou tabulky. Pětasedmdesát minut jsme kontrolovali průběh utkání a byli lepším týmem. Po snížení na 2:1 z ojedinělé šance soupeře jsme však pustili Benešov do hry a v závěrečné čtvrthodině se báli o výsledek. Závěr utkání tak kazí jinak dobrý dojem z naší hry, zvláště pak v prvním poločase, kdy jsme soupeře přehrávali a 1:0 byl pro Benešov milosrdný výsledek.“


U 17: Slavoj Vyšehrad – SK Benešov 2:1 (1:0)

Branky: 36. Herden, 49. Khomyn – 74. Dufek.

Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 8:6. Soupeřem zblokované střely: 2:2. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 3:0.  

Rozhodčí: Cichra – Polák, Novotný. ŽK: Vlček – Brejla.  

Diváků: 40.

Vyšehrad U 17: Klomínek – Paleček, Přech, Šticha, Herden – Petrach – Mlejnek, Vodrážka, Sejdia (58. Janík) – Douša (65. Vlček), Khomyn (83. Melíšek). Na lavičce byli ještě připraveni brankář Pospíšil, Vlasák a Kankara. Trenér Tomáš Petrach.

Benešov U 17: Židlík – Paulus, Brejla, Stejskal, Drábek – Blažek (24. Križko) – Čaloun, Dufek, Roháč, Říha – Zeman. Trenér Václav Knížek.

 

Branky Vyšehradu v České lize U 17

4 – Khomyn

3 – Petrach

2 – Vodrážka

1 – Herden, Přech, Sejdia

 

Asistence

2 – Douša, Herden, Petrach, Vodrážka

1 – Khomyn, Klomínek, Šticha, Vlasák, Vlček

 

Foto ze zápasu: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...