INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

U 16 přejela Ústí n. Orlicí 6:0

U 16 Půltucet gólů, o jeden víc než v předchozích pěti zápasech dohromady, nastřílela v sobotu 10. listopadu na domácí půdě „šestnáctka“ Slavoje Vyšehrad. Obětí se stali mladší dorostenci Jiskry Ústí nad Orlicí, jež naši hráči převálcovali 6:0. Po dvou gólech dali Tomáš Stýblo s Markem Coufalem, po jednom Ondřej Halasz a Matěj Zdobnický. Ten si kromě toho připsal tři brankové asistence.

V tabulce skupiny C České divize U 17 figuruje naše U 16 na jedenáctém místě a přestože zbývá ještě jedno podzimní kolo, už je jisté, že na tomto postavení se až do jara nic nezmění.

Již ve 2. min. po přihrávce od Zdobnického prostřelil brankáře Hortlíka Stýblo: 1:0! Gólem povzbuzený tým Vyšehradu si pak vytvořil dalších pět šancí, ani jednu z nich ale nevyužil. Také proto, že s přibývajícími minutami mladí šemíci ubrali plyn a přizpůsobili se pomalejšímu tempu soupeře. Až ve 42. min. po střele Zdobnického dorážel do odkryté brány kapitán týmu Coufal: 2:0!

Do druhé půle nastoupil Halasz a po osmi minutách a přihrávce od Vodičky vstřelil krásnou branku ze střední vzdálenosti: 2:0!

Pak se už hrálo pouze na polovině soupeře. V 57. min. po krásné kombinaci a přihrávce od Zdobnického zvýšil Coufal: 4:0! Po třech gólových přihrávkách si zasloužil zápis do střelecké listiny také Zdobnický. Povedlo se mu to v 78. min. po přihrávce od Mamudova a střele z těžkého úhlu: 5:0! V 90. min. z přihrávky od Vodičky dal poslední gól Stýblo: 6:0!

V sobotu 17. listopadu nastoupí naše U 16 k podzimní derniéře na hřišti Tempa proti domácí U 17. Tento zápas bude mít výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Brankový rozdíl měl být vyšší. Do 25. minuty jsme byli ve všem lepší, ale nevydrželi jsme vlastní tempo a pomalu se přizpůsobili hře soupeře. Naštěstí dobrý vstup do druhé půle nám vyšel a pak již bylo na hřišti jen jedno družstvo.“

 

U 17: Slavoj Vyšehrad B – Jiskra Ústí nad Orlicí 6:0 (2:0)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 10. listopadu 2018.  

Branky: 2. a 90. Stýblo, 42. a 57. Coufal, 53. Halasz, 78. Zdobnický.

Rozhodčí: Vyhnanovský – Žák, Kabourek. ŽK: Stýblo, Coufal, Tran – Batrla.

Diváků: 30.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Horák (78. Nováček), Mareš, Coufal (64. Škop), Stýblo – Jelínek, Molodci, R. Mamudov, Vodička – Tran (46. Halasz), Zdobnický. Na lavičce byl ještě připraven brankář D. Martinec. Trenéři Zdeněk Jaroš a Pavel Dobeš.

Ústí nad Orlicí U 17: Hortlík – Popelář (61. Hoffmann), Řehák, Špaček, Rathouz – Popel, Šafránek, Bartoš, Batrla – Mako (54. Vacek), Šimek. Trenér Ivo Eliáš a Vladimír Novák.


Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

7 – Coufal

6 – Stýblo

5 – Tran

2 – Zdobnický

1 – Fait, Halasz, Jelínek, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Vu, Zika


Asistence

7 – Zdobnický

5 – Jelínek

4 – Coufal

3 – Stýblo

2 – Vodička

1 – Halasz, R. Mamudov, Mareš, Mlejnek, Tran, Zika

 

Fotogalerie z utkání: ZDE 

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...