INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Rovněž U 16 ve Střešovicích selhala a utrpěla porážku 0:2

U 16 Aniž by chtěl někdo zlehčovat sílu či výkony týmů ze Střešovic, zápasy na jejich hřišti měly dorostenecké týmy Vyšehradu, byť o rok mladší než domácí, rozhodně zvládnout. Jenomže stal se pravý opak: jak naše U 18 v České divizi staršího dorostu, tak i U 16 v České divizi mladšího dorostu prohrály shodně 0:2. Šestnáctiletí svěřenci trenéra Zdeňka Jaroše tím pádem klesli z 9. zpátky na 10. místo tabulky.

Za celý zápas si naše U 16 nevytvořila jedinou šanci, a tak domácím hodně usnadnila jejich vítězství. Špatný pohyb naší středové řady, respektive žádný, určil ráz dění na hřišti. Složitá a pomalá rozehrávka i toporný přechod do ofenzivní fáze neměly moc nadějí na úspěch. A když už se hra přece jen přiblížila střešovické brance, vše zhatila zbabraná finální přihrávka. Soupeř sice také neměl do poločasu žádnou šanci, ale po změně stran se to změnilo. Pro Vyšehrad k horšímu…

Přesně po hodině hry totiž přišla naše špatná rozehrávka, již potrestal střešovický Magendas: 1:0. A v době, kdy tým Vyšehradu začínal mít víc ze hry, přišel v 72. min. rohový kop domácích a nikým nepokrytý Mužík zvýšil na 2:0. A bylo po utkání: ve zbývajících dvaceti minutách se také už opravdu nic nestalo, takže z toho vzešla celkově desátá porážka a čtvrtý zápas sezony bez vstřelené branky.

Zápas ve Střešovicích si šestnáctiletí šemíci „za rámeček“ v žádném případě nedají, a tak mají nyní co napravovat. Budou si ale muset počkat, protože o Velikonocích je volno. Až v sobotu 27. dubna čeká naši U 16 utkání v Hradci Králové-Třebši proti tamní U 17, poslednímu týmu tabulky. Výkop je čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Střešovické utkání se nám vůbec nepovedlo. Nejspíš jsme také podcenili domácí, kteří nám tak uštědřili facku na vzpamatování se. Většinu soubojů jsme prohrávali a ani naše nasazení se mi vůbec nelíbilo. Hráli jsme profesorský fotbal a umřeli na krásu: mnoho přihrávek dozadu nám také moc nepomohlo. Musíme se z toho poučit, neboť takto bychom neporazili žádného soupeře.“

 

U 17: SK Střešovice – Slavoj Vyšehrad B 2:0 (0:0)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 13. dubna 2019.

Branky: 60. Magendas, 72. Mužík.  

Rozhodčí: Nejedlý – Kolář, Jareš. ŽK: Ridzák – Stýblo, Vodička.  

Diváků: 20.

Střešovice U 17: Vyleťal – Magendas, Zima, Jakub Ridzák (69. Hudec), Mužík – Jakubička, Kučera, Melounek (88. Fischer), Novotný – Bočan, Jonáš Ridzák. Trenér František Melounek.

Vyšehrad U 16: Martinec (46. Gothard) – Nováček, R. Mamudov, Jelínek (55. M. Mareš), L. Toman – Horák (46. Fait), Stýblo, Coufal, Zdobnický – Vu, Vodička. Na lavičce byl ještě připraven Molodci. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Foto: Zdeněk Jaroš

Foto ze zápasu: zde  

Fotogalerie z utkání: ZDE 

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...