INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

U 16 převálcovala Třebeš 6:0, nyní ji čeká derby s Admirou

U 16 Bez nejmenších problémů zvládla „šestnáctka“ Slavoje Vyšehrad během poslední dubnové soboty utkání na půdě posledního týmu tabulky skupiny C České divize U 17 v Hradci Králové-Třebši: vyhrála zde 6:0, skóre však mohlo být klidně i dvouciferné. Po třech čtvrtinách sezony figuruje tým trenéra Zdeňka Jaroše na 9. místě této soutěže, avšak od první poloviny tabulky ho dělí ještě pět bodů. Do sítě domácího Sokola Třebeš se dvakrát trefil Igor Lupan a po jedné brance přidali Marek Coufal, Tomáš Stýblo, Matěj Zdobnický a Milan Mareš. Čisté konto vychytal brankář David Martinec.

Prakticky po celé utkání se hrálo na polovině domácího družstva a jedinou otázkou byla výše skóre. To otevřel v 7. min. po přihrávce od beka Mareše kapitán naší „šestnáctky“ Coufal: 0:1! Ve 14. min. přihrával nejlepší nahrávač týmu Zdobnický a přesně zakončoval nejlepší střelec Stýblo: 0:2! Byla to jeho šestnáctá trefa v sezoně.

Potom se trefil dvakrát během necelých dvou minut útočník Lupan. V 19. min. mu přihrával Mareš a ve 21. min. Horák, takže ještě ani ne v polovině první půle bylo o majiteli tří bodů rozhodnuto: 0:4! Tři minuty před poločasem opět přihrával Horák a skóroval Zdobnický: 0:5!

Ve druhé půlce, po přihrávce od Zdobnického, se trefil už jenom v 74. min. Mareš: 0:6! Lupan nastřelil tyč a ani další střely se už neujaly, kluci si ale vyzkoušeli několik variant přechodu do útočné fáze. Za zmínku stojí i Martincem vychytaná stoprocentní šance domácích.

V sobotu 4. května čeká naši U 16 derby se stejně starými hráči Admiry, druhými v tabulce (v čele soutěže jsou s náskokem 5 bodů Svitavy). Hraje se na Vyšehradě s výkopem čtvrt hodiny po poledni. Podzimní vzájemný souboj Admira – Vyšehrad na hřišti při ZŠ Hovorčovická v Kobylisích skončil bezbrankovou plichtou a na penalty pak vyhrála Admira 4:2.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Domácí Třebeš jsme předčili úplně ve všem, a tak není v tomto zápase co dalšího hodnotit. Jen tolik, že skóre mohlo být daleko vyšší.“

 

U 17: Sokol Třebeš – Slavoj Vyšehrad B 0:6 (0:5)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 27. dubna 2019.

Branky: 19. a 21. Lupan, 7. Coufal, 14. Stýblo, 42. Zdobnický, 74. Mareš.

Střely: 6:34. Rohy: 2:5.

Rozhodčí: Bačo – Junek, Fryš. Bez karet.

Diváků: 40.

Třebeš U 17: Hrin (46. Novotný) – Kurečka (73. Kouratidis), Novák, Havrda (59. Toman), Ježek (46. Zeman) – Stehlík, Císař, Palma, Moník (59. Sciskala) – Šalda, Geleta. Trenéři Marek Zbořil a Pavel Novák.

Vyšehrad U 16: Martinec – R. Mamudov (46. Nováček), Fait, L. Toman, M. Mareš – Horák, Stýblo, Coufal (46. Vodička), Zdobnický – Vu, Lupan. Trenér Zdeněk Jaroš.


Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

16 – Stýblo

11 – Coufal (z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu)

7 – Zdobnický

6 – Tran

3 – Lupan, Vu

2 – Jelínek, Molodci, L. Toman

1 – Fait, Halasz, R. Mamudov, Mareš, Mlejnek, Přech, Zika

 

Asistence

15 – Zdobnický

7 – Jelínek

6 – Coufal, Stýblo

4 – Horák, Mareš

3 – Tran, Vodička

2 – Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

 

Fotogalerie z utkání: ZDE 

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...