INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

U 19 sehrála s Novým Knínem dobrou partii, ale podlehla 3:4

U19 Vyrovnanou bitvu, v jejímž závěru sahali po vyrovnávací brance, sehráli dorostenci Slavoje Vyšehrad v neděli 16. února na zimním turnaji ve Střešovicích. S týmem mužů SK Nový Knín naše U 19 nakonec prohrála 3:4, podala však bojovný výkon a na zřeteli je třeba mít stále fakt, že výsledky budou důležité především až v jarní části České ligy staršího dorostu. Velkým problémem je však značný počet absencí hráčů vinou zranění či nemocí, což narušuje plynulost náročné přípravy týmu.

Už tak plnou marodku rozšířil ještě Žampa, který ulehl s onemocněním horních cest dýchacích. Nakonec si proto musel vzít s sebou kopačky i majitel klubu Jaroslav Klíma a na hřiště šel už během prvního poločasu, kdy odstoupil zraněný Capek.

Soupeř, který patří k předním celkům středočeské I. B třídy, se ujal vedení, potom ale z přihrávky Řezáče vyrovnal na 1:1 Štěpán Klíma. Ten se krátce nato změnil v nahrávače, když Komers poslal tým oranžových dresech do vedení 2:1. Bohužel do poločasu nevydrželo, zelenobílí srovnali na 2:2.

Po pauze Nový Knín využil chybičky gólmana Blahovce, ujal se vedení 3:2 a v polovině druhé půle zvýšil střelou z trestného kopu k tyči až na 4:2. Za tohoto stavu běžel sám na gólmana Nového Knína Řezáč, zatím ale ještě neuspěl. Trefil se až deset minut před koncem z penalty po faulu na Štěpána Klímu ve vápně. Za stavu 3:4 přišel závěrečný tlak našich hráčů s cílem vyrovnat. Blízko ke vstřelení čtvrté branky měli Kokeš a Vrána, nepříznivý stav se ale už nezměnil.

V neděli 23. února v 15 hodin čeká naši U 19 poslední vystoupení na střešovickém turnaji, to změří síly s muži SK Rakovník. Ve středu 26. února v 18.30 hod. večer sehraje na Vyšehradě přátelské utkání s muži Slavie Jesenice, které vede loňský kouč mladých šemíků Richard Havlík. Generálkou na jaro pak bude pro devatenáctku Vyšehradu zápas se stejně starými fotbalisty Kladna. Hrát se bude v sobotu 1. března v 10 hodin dopoledne na Kladně.

Trenér František Mysliveček: „Zase se potvrdilo, že v poli nehrajeme špatně, jenomže na góly se hrozně moc nadřeme, pokud už nějakou z mnoha šancí proměníme, a naopak sami velmi lehce inkasujeme. Kluci podle mě v přípravě nic nepodceňují, ale musí počítat s tím, že úspěšný výsledek je potřeba vydřít. Hlavně proti týmům dospělých nic zadarmo nedostanou. Pak je tady ale také naše marodka. Máme dalšího zraněného hráče, navíc někteří nastupují ne úplně doléčení. Odešli od nás Kubr, Procházka a Skřivánek, přišli sice jiní hráči, ale nikdo se nenadál, že tu budeme mít dva otřesy mozku, dvě sádry, chřipkovou epidemii a nakonec, jak to vypadá, i jeden zápal plic. Z kádru dvaceti hráčů je tak pouhá jedenáctka. Nicméně počasí a zdraví nelze poručit.“

 

Slavoj Vyšehrad U 19 – SK Nový Knín 3:4 (2:2)

Zimní turnaj „O pohár U dvou“ na hřišti SK Střešovice, hráno v neděli 16. února 2014.

Branky Vyšehradu: Š. Klíma, Komers, Řezáč z pen.

 

Foto ze zápasu: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...