INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

U 19 má za sebou první dva zápasy v přípravném období

U 19 Naše U 19, která bude hrát v nadcházejícím ročníku pražský přebor alias Kasa.cz přebor staršího dorostu, má za sebou první dva zápasy v přípravě. Uskutečnily se v polovině prázdnin – ve středu 26. července večer mladí šemíci podlehli mužskému týmu SK Zvole 3:7 a v sobotu 2. srpna dopoledne dostali sedm branek i od svých kladenských vrstevníků, účastníku České ligy staršího dorostu, s nimiž prohráli 0:7. Zvole hraje středočeskou I. B třídu a v jedné z jejích pěti skupin skončila druhá s odstupem pěti bodů za vítěznými Nespeky.

Ve středu se prohrávali se Zvolí již 1:7. Soupeř byl mnohem zkušenější a chytřejší, přesto jsme s ním místy drželi krok a byli občas nebezpeční. Neproměnili jsme v obou poločasech několik dobrých šancí, ale soupeř také některé zahodil. V mužstvu soupeře proti nám hráli bývalý reprezentant Petr Gabriel a také Ondřej Hnát, někdejší kanonýr Uhelných skladů. Právě Hnát nám dal čtyři góly – navzdory tomu, že na něj trenér Mysliveček před zápasem upozorňoval celou naši obranu! Do hry jsme poslali devatenáct hráčů včetně dvou gólmanů. V sobotu na Kladně jsme zcela propadli. Vytvořili jsme si tak málo fotbalových akcí, že nám z toho bylo až smutno. Za stavu 3:0 pro domácí jsme sice měli dvě gólové šance, ale obě jsme zahodili. Za stavu 4:0 jsme neproměnili ani penaltu – kopal ji Horváth, který na ni nebyl určen... Někteří hráči dělali tak fatální chyby, že se ani nechtělo věřit, že spolu hrají již několik let. Kromě Janouška, který snad přišel ze Sparty, hrála kompletní loňská U 17! Kozel a Sup to zkoušejí v jiných klubech. Hráli jsme s osmnácti hráči, včetně dvou gólmanů. Kladno to mělo jako generálku na Českou ligu staršího dorostu.“

Oba zápasy zhodnotil vedoucí mužstva U 19 František Řezáč.

 

SK Zvole – Vyšehrad U 19 7:3 (4:1)

Přípravné utkání 26. července 2014.

Branky Vyšehradu: Horváth 2, Janoušek.

 

SK Kladno U 19 – Vyšehrad U 19 7:0 (2:0)

Přípravné utkání 2. srpna 2014.

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...