INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

U 19 vyhrála ve Střešovicích 2:1 a je znovu v čele tabulky!

U 19 Naší U 19 se podařilo odčinit týden starou domácí porážku od Unionu Vršovice, po níž musela právě svému přemožiteli přepustit vedoucí místo v tabulce pražského přeboru staršího dorostu. Během prvního listopadového dne se situace znovu otočila k lepšímu. Mladí šemíci díky dvěma gólům po standardkách, jejichž autory byli už v první půli obránci Milan Ljubinkovič a Marek Kincl, vyhráli 2:1 na umělce třetího týmu tabulky ve Střešovicích. Dvě kola před koncem podzimu tak jsme už opět první, neboť Vršovičtí doma jen remizovali 1:1 s Libuší. Na špičce tabulky je nyní toto pořadí: Vyšehrad 27 bodů, Union Vršovice 26, Střešovice 24.

V základní sestavě pro střešovické utkání došlo k jedné změně, kdy na hrotu útoku Horvátha nahradil Kadlec. Hrálo se na umělce, navíc v první půli to měl brankář domácích Turek proti slunci a dost pravděpodobně byl tímto faktem při obou inkasovaných brankách částečně hendikepován.

Jako první se dostal do zajímavé šance náš nejlepší střelec Janoušek, brankář Turek si ale poradil. Ve 22. min. měl vyloženou šancí domácí hráč Kouklík, Pospíchal jeho střelu kryl. Dvě minuty nato přišel další důležitý moment, kdy Křemen vykopával balon z naší prázdné brány.

Ve 28. min. byl však na polovině hřiště faulován kapitán Rodina, Křemen z trestného kopu poslal dlouhý centr před bránu a vysoký Ljubinkovič hlavičkoval zblízka do sítě: 0:1!

Minutu před poločasem byl faulován Janoušek, trestný kop rozehrál tentokrát Charvát a do balonu se tlačili hned tři naši hráči Kadlec, Ljubinkovič a Janoušek. Tím, kdo jej však nakonec propasíroval za brankovou čáru, byl Kincl: 0:2!

Po změně stran si vytvořili domácí územní převahu a tlak a v 56. min. Kincl odvracel balon z odkryté brány Vyšehradu. V 66. min. běžel domácí Vyskočil sám na Pospíchala, ten ale zachoval klid a vyrazil střelu na roh. Minutu nato ale už kapituloval, když jej překonal Vegricht: 1:2. S výjimkou branky inkasované z penalty na hřišti Junioru Praha to byl na podzim první obdržený gól venku.

V 77. min. mohly Střešovice vyrovnat, ale Křemen před brankovou čarou situaci zachránil. Chvíli nato po kombinaci Horvátha s Rodinou běžel na brankáře domácích Janoušek, gól z toho ale také nebyl – střela šla vedle. Šanci měl i Sup, ani on neproměnil. Střešovice se tlačily za vyrovnávací brankou, naše obrana však pracovala tentokrát spolehlivě, a tak se na příznivém stavu 2:1 už nic nezměnilo. Za ohromnou bojovnost a vůli si kluci tři body zasloužili.

Ve 12. kole čeká naši U 19 domácí zápas s Duklou Praha B, což je v podstatě U 18 klubu z Julisky. Hraje se v sobotu 8. listopadu v 10 hodin na Vyšehradě. Poslední podzimní vystoupení naší U 19 se pak uskuteční v pondělí 17. listopadu od 17 hodin v Holešovicích na hřišti Loko Vltavín.


Trenér František Mysliveček: „Velmi těžce vybojované vítězství, za které před kluky smekám. Týden po prohře s Unionem Vršovice na nás zpočátku ležela deka, ale postupně jsme se zlepšovali a nakonec dotáhli zápas k zaslouženému vítězství. Vyplatilo se nám, že trénujeme standardky, dali jsme z nich oba góly. Střešovice hrály opravdu dobře, s velkým nasazením a důrazem, ale my jsme byli v koncovce lepší. Faktem je, že v první půli jsme moc šancí neměli, přesto jsme dali dva góly, zatímco ve druhé půli jsme neproměnili dvě gólové šance, které měli Janoušek a Sup. Vrátili jsme se do čela tabulky, a tak věřím, že si to kluci vezmou k srdci, a dotáhneme to už k podzimnímu prvenství v soutěži.“

 

U 19: SK Střešovice – Slavoj Vyšehrad 1:2 (0:2)

Branky: 67. Vegricht – 28. Ljubinkovič, 44. Kincl.

Střely na branku: 11:8. Střely mimo: 9:6. Rohy: 9:3. Trestné kopy: 5:5.

Rozhodčí: Tereba – Multerer, Zelený. Bez karet.

Diváků: 45.


Vyšehrad U 19: Pospíchal – Kincl, Ljubinkovič, Křemen, Vyjídáček – Hájek – Remeš (54. Sup), Rodina (89. Hrachovec), Charvát (76. Horváth), Janoušek (88. Vojtěch) – Kadlec (77. Filip). Na lavičce byli ještě připraveni brankář Mužík a Studený. Trenéři František Mysliveček, Jan Křemen a František Hrachovec.

 

Střelci branek U 19 v pražském přeboru:

11 – Janoušek

7 – Horváth

5 – Křemen

4 – Kincl, Rodina

3 – Ljubinkovič

1 – Hájek, Hrachovec, Charvát, Kadlec, Křovák

 

Nahrávači na góly:

8 – Remeš

7 – Křemen

6 – Horváth, Rodina

5 – Janoušek

3 – Charvát, Kincl

2 – Kadlec, Křovák

1 – Filip, Hájek, Ljubinkovič, Vyjídáček

 

Foto ze zápasu: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...