INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

U 19 porazila Duklu B 5:3, podzimní primát má na dosah

U 19 Naše U 19 si připsala jubilejní desáté vítězství v podzimní části pražského přeboru starších dorostenců. Na Vyšehradě porazila „osmnáctku“ Dukly Praha 5:3, a tak před posledním zápasem v tomto roce uhájila své vedení v tabulce. Dvakrát se trefil do sítě Dukly Jan Křemen a Marek Horváth, jednou David Janoušek. Ten si připsal i tři gólové asistence. Nejméně pět branek v utkání nastříleli mladí šemíci už počtvrté, značně problematickou však zůstává defenzivní činnost na domácí půdě. Zatímco venku hoši inkasovali dohromady jen dva góly, doma je to již sedmnáct.

Trenéři František Mysliveček, Jan Křemen a František Hrachovec se museli tentokrát obejít nejen bez dlouhodobě zraněného stopera Jana Křováka, ale i nemocného záložníka a kapitána Davida Rodiny. Tím se uvolnilo místo v základní sestavě pro Jiřího Filipa. Problém nebyl uprostřed zálohy, ale v nedůrazu před vlastní bránou.

Již v 7. minutě skončila první střela soupeře v Pospíchalově síti. Hráči Dukly šli do přečíslení a Šolajda otevřel skóre: 0:1.

V 18. min. byl ale na hranici vápna Dukly faulován Horváth a Křemen z trestného kopu prostřelil zeď: 1:1! O deset minut později završil kombinaci Janouška střelou na zadní tyč Horváth: 2:1! Vzápětí měl gólovou šanci Horváth, brankář Dukly Vávra mu ji ale zneškodnil. A za další dvě minuty Šíma vyrovnal na 2:2.

V polovině první půle za stavu 1:1 musel odstoupit zraněný brankář Jan Pospíchal a nahradil jej Jakub Mužík z týmu U 16.

Charvát mohl přidal v první půli ještě jeden gól, ocitl se sám před brankářem Vávrou, ten ale úspěšně zakročil. Ve 35. min. ale udělal kardinální hrubku, když při odkopu trefil Horvátha a od něj se odrazil míč do sítě: 3:2!

Čtyři minuty po změně stran po kombinaci Horvátha s Charvátem zakončil akci střelou do odkryté brány Janoušek: 4:2! Byl to jeho už dvanáctý podzimní gól. Minutu nato mohl skórovat znovu, ale neproměnil.

Nic ještě nebylo jisté, neboť v 57. min. po faulu ve vápně kopali hosté penaltu a Šíma snížil na 4:3. Šest minut před koncem měla Dukla dokonce velkou příležitost vyrovnat, ale neproměnila ji. Z protiútoku pak zakončili akci přihrávající Horváth a skórující Křemen. 5:3!

Podzimní derniéra čeká naši U 19 v pondělí 17. listopadu od 17 hodin v Holešovicích na hřišti Loko Vltavín.


Trenér František Mysliveček: „Byl to den otevřených dveří, protože opět se projevila naše slabina – herní neklid při domácích zápasech. Z první střely soupeře jsme inkasovali, a nejen to, Dukla nám dala v první půli ze dvou střel dva góly, což je na pováženou. V obranné činnosti jsme doma dost lehkovážní, přestože stále hráčům klademe na srdce, že musejí být důrazní a zodpovědní. Naštěstí jsme ale dali pět gólů. Soupeř byl kvalitní, fotbalový, zdolali jsme ho díky vůli a bojovnosti. Faktem je, že někteří naši hráči se potýkali s virózou, přišli na trénink až v pátek, což se projevilo na výkonech. David Rodina dokonce ani nemohl vůbec nastoupit, leží doma s antibiotiky. Zbývá nám zápas v Holešovicích, a tak doufám, že uhájíme své postavení a budeme přezimovat na vedoucí příčce tabulky.“


U 19: Slavoj Vyšehrad – Dukla Praha B 5:3 (3:2)

Branky: 18. a 85. Křemen, 28., 35. Horváth, 49. Janoušek – 32. a 57. z pen. Šíma, 7. Šolajda.

Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 6:5. Rohy: 9:4. Trestné kopy: 2:3.

Rozhodčí: Štumpf – Vlček, Vaněk. ŽK: Pešička (Dukla B).

Diváků: 25.


Vyšehrad U 19: Pospíchal (23. Mužík) – Kincl, Ljubinkovič, Křemen, Vyjídáček – Hájek (70. Sup) – Remeš (80. Kadlec), Charvát, Filip, Janoušek (73. Vojtěch) – Horváth (86. Hrachovec). Na lavičce byl ještě připraven Šimek. Trenéři František Mysliveček, Jan Křemen a František Hrachovec.


Střelci branek U 19 v pražském přeboru:

12 – Janoušek

9 – Horváth

7 – Křemen

4 – Kincl, Rodina

3 – Ljubinkovič

1 – Hájek, Hrachovec, Charvát, Kadlec, Křovák

 

Nahrávači na góly:

8 – Horváth, Remeš

7 – Křemen

6 – Rodina

5 – Janoušek

4 – Charvát

3 – Kincl

2 – Kadlec, Křovák

1 – Filip, Hájek, Ljubinkovič, Vyjídáček

 

Foto ze zápasu: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...