INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

U 19 si poradila na Střížkově s B-týmem mužů Třeboradic

U 19 V devátém a předposledním přípravném utkání na jarní část Pražského přeboru staršího dorostu se „devatenáctka“ Vyšehradu naladila na vítěznou vlnu. Z umělky na Střížkově si přivezla v neděli vítězství 2:1 nad béčkem mužů Třeboradic, které hraje I. B třídu.

„‎Zápas se hrál od začátku převážně na polovině soupeře, ale naše příležitosti zůstaly nevyužity. Jako první tak udeřily Třeboradice, kdy po nedostoupení hráče na jejich polovině hřiště přišel pas za naši obranu, z čehož rezultoval gól v naší síti. Vyrovnal Janoušek, další vyložené šance bohužel neproměnili Horváth a Remeš. Ve druhém poločase jsme začali střídat, ale obraz hry se nezměnil. Křemen to zkoušel z trestného kopu, ale střela se neujala. Loženku měl i Šimek, který netrefil bránu z malého vápna. Janoušek nejprve svoje sólo neproměnil, přesto to byl právě on, kdo nás poslal do vedení 2:1, a rozhodl tak zápas,“ okomentoval průběh hry jeden z trojice trenérů U 19 Jan Křemen.

Mladé šemíky čeká ještě generálka v podobě utkání s muži Satalic. Zimní zápas číslo 10 odehrají na hřišti soupeře v sobotu 14. března v 10.30 hod. K jarní premiéře v Pražském přeboru staršího dorostu pak nastoupí svěřenci trenérů Františka Myslivečka, Jana Křemena a Františka Hrachovce (z pozice podzimního vítěze této soutěže) 22. března v Újezdě nad Lesy.

 

Třeboradice B muži – Vyšehrad U 19 1:2 (1:1)

Utkání se hrálo 8. března na Střížkově (UMT).

Branky Vyšehradu: Janoušek 2.

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...