INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Starší dorostenci si vychutnali osmi doušky Braník: 8:0!

U 19 Kup si Braník v obchodě a vyměň víčka za klobásy na gril – zakousni se do své odměny! …vyzývá reklama. Naše U 19 se v sobotu 17. května zakousla do Braníku tak, že jej rozstřílela 8:0 a dosáhla nejvyššího vítězství sezony. O osm gólů se podělilo osm střelců. Sedm branek padlo až ve druhé půli, kdy hrál soupeř už jen v deseti. Mladí šemíci tak zůstávají na jaře doma stoprocentně úspěšní.

V sestavě se neobjevil nemocný Horváth, zato tým posílili hráči z U 17, kteří už měli za sebou dopolední souboj s Táborskem. Jeden z nich, Junek, měl gólovou šanci už ve 4. min., brankář Karpíšek ale vyrazil střelu na roh. Ten rozehrál Janoušek a Kincl otevřel skóre: 1:0! Do poločase měl ještě další dvě velmi dobré příležitosti Junek a jednu Janoušek, pokud je řeč o těch největších šancích. Převaha našeho týmu byla zřetelná. Braník se dostal k prvnímu střeleckému pokusu až po půlhodině hry.

Osm minut po změně stran ale musel odstoupit zraněný hráč Záhorský a hosté dohrávali v deseti. Navíc hru Vyšehradu hodně oživil střídající mladší dorostenec Kodet, který se také hned distal do šance, po něm pak ještě Janoušek a Junek. Posledně dva jmenovaní hráči se v 63. min. postarali o druhý gól. Po přihrávce od Junka doleva nejlepší střelec týmu Janoušek střelou na zadní tyč překonal Karpíška: 2:0!

Pak už bylo jasné, že půjde už jen o výši skóre, a to také utěšeně a rychlým tempem narůstalo. V 66. min. po přihrávce od Filipa Křemen trefil krásným lobem: 3:0! O dvě minuty později se po přihrávce od Janouška trefil sám Filip: 4:0! A zase uplynuly jen dvě minuty, do třetice Filip přihrával a Kodet vstřelil svůj první gól v kategorii staršího dorostu: 5:0! Dvouminutový interval, zakončený balonem v síti, byl dodržen i v 62. min. po akci dvou hráčů z U 17: Kodet tentokrát přihrával a Junek přesně trefil: 6:0! Takže pět gólů během pouhých devíti minut…

To nebylo vše, v 78. min. byl faulován v šestnáctce další mladší dorostenec Šindler a sám trestal z penalty: 7:0! Pět minut nato pak po rohu Janouška uzavřel skóre symbolicky kapitán Rodina: 8:0!

Pak měl ještě další šanci Janoušek, ale přestřelil, k dvojcifernému výsledku se tak už skóre nepříblížilo. I tak je ale výsledek 8:0 rozhodně povzbuzením do rozhodující fáze letošního ročníku pražského přeboru. Braníku nadělila naše U 19 ve dvou zápasech plný tucet branek.

V nadcházejícím 23. kole se naše U 19 představí na hřišti třetího Unionu Vršovice. Pak už přijde na řadu zápas s velkým Z doma proti Střešovicím (v posledním dni měsíce května), venku s Duklou Praha B a nakonec doma s Loko Vltavín.

Trenér František Mysliveček: „V první půli jsme zahodili šest vyložených gólových šancí, a tak byl stav jen 1:0. Až po druhém gólu se kluci zklidnili a zahráli dobře. Braník měl hlavně problémy s bráněním našich standardek, ve druhé půli to už bylo jednoznačné. Spokojenost je tentokrát nejen s výsledkem, ale i hrou, kluci z U 17 byli přínosem. Příště hrajeme ve Vršovicích. Doufejme, že si přivezeme tři body – bude záležet na tom, jak moc půjdou naši hráči za ítězstvím.“

 

U 19: Slavoj Vyšehrad – ABC Braník 8:0 (1:0)

Branky: 5. Kincl, 63. Janoušek, 66. Křemen, 68. Filip, 70. Kodet, 72. Junek, 78. Šindler z pen., 83. Rodina.

Střely na branku: 20:4. Střely mimo: 13:3. Rohy: 12:4. Trestné kopy: 3:4.

Rozhodčí: Gunitš – Pacolt, Matouš. ŽK: Hájek (Vyšehrad).

Diváků: 40.

Vyšehrad U 19: Drážek – Kincl, Ljubinkovič (70. Sup), Křemen, Šindler – Hájek (62. Filip) – Charvát (46. Kodet), Rodina, Janoušek – Junek (75. Kadlec), Šlegl (73. Šimek). Na lavičce byli ještě připraveni Horváth a brankář Mužík. Trenéři František Mysliveček, Jan Křemen a František Hrachovec.

 

Střelci branek U 19 v pražském přeboru:

18 – Janoušek

16 – Horváth

9 – Křemen

7 – Rodina

6 – Šlegl

5 – Kincl

3 – Charvát, Křovák, Ljubinkovič

2 – Junek, Sup

1 – Filip, Hájek, Hrachovec, Kadlec, Kodet, Studený, Šindler

 

Nahrávači na góly:

17 – Janoušek

14 – Křemen

11 – Rodina

10 – Horváth

9 – Remeš

7 – Šlegl

5 – Charvát

3 – Filip, Kincl

2 – Junek, Kadlec, Křovák, Vyjídáček

1 – Hájek, Hrachovec, Kodet, Ljubinkovič, Vojtěch

 

Foto ze zápasu: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...