INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

U 19 přivezla z Vršovic výhru 6:1, nyní už přivítá Střešovice

U 19 – Celkem osmnáct gólů nastřílela v posledních třech mistrovských zápasech pražského přeboru staršího dorostu naše U 19. Po výhrách 4:1 na Libuši, 8:0 s Braníkem a naposledy 6:1 ve Vršovicích si upevnila sebevědomí před vzájemným soubojem o prvenství v soutěži se Střešovicemi, jež se uskuteční v neděli 31. května od 15 hodin na Vyšehradě. Na hřišti Unionu Vršovice vstřelil první dva góly David Janoušek, a zarovnal tím svůj střelecký účet v této sezoně na 20 branek. Další přidali ještě do poločasu Saša Krivosheev, Milan Ljubinkovič a po změně stran pak mladší dorostenci Tomáš Junek s Ondřejem Šindlerem. Naděje Slavoje Vyšehrad počtvrté v této sezoně nastřílely v jednom utkání šest nebo více branek: na podzim to bylo doma proti Libuši (7), na jaře na Zličíně (6), doma Braníku (8) a nyní ve vršovickém Edenu. Na straně negativ zůstalo zejména dost přísné vyloučení Marka Kincla.

Zápas byl rozhodnut již v prvním poločase. Mladí šemíci měli hru plně ve své moci a dovolili domácím jen jednu střelu na Drážkovu bránu. V permanenci byl naopak vršovický Havelka. Již v 6. min. se po přihrávce od Rodiny probil do vápna Krivosheev, byl faulován a kopala se penalta. Proměnil ji Janoušek: 0:1! Ve 22. min. po akci Junka s Rodinou napřáhl opět Janoušek a z rohu vápna trefil krásně do vzdálenější šibenice: 0:2! O deset minut později si Krivosheev vyměnil míč s Junkem a přestože vypálil z ostrého úhlu, trefil k tyči: 0:3! Minutu před pauzou po rohu Krivosheeva hlavičkoval z malého vápna Šlegl, gólman míč vyrazil a Ljubinkovič ho poslal za jeho záda: 0:4!

Čtyři minuty po změně stran pak Krivosheev prostrčil míč Junkovi, který se probil mezi dvěma protihráči a zakončil: 0:5! Za další čtyři minuty ale po zaváhání defenzivního záložníka Vyšehradu získal míč vcelku lacino Humpl a zakončil: 1:5. Vzápětí mohli přidat bílomodří druhý gól, ale svoji šanci zahodili. Podobná situace se opakovala ještě v 77. min. To už ale nebyl na hřišti obránce Kincl, který po jednom ze soubojů viděl více než přísnou červenou kartu, navíc bez předchozího žlutého varování.

Pět minut po něm musel předčasně pod sprchy i vršovický gólman Havelka za faul na pronikajícího Kodeta. Zápas tak dochytal hráč z pole Povejšil. Ten musel vytahovat míč ze sítě jen jednou, přesněji až v 90. min.,kdy jej po Křemenově přihrávce překonal Šindler.

V nadcházejícím 24. kole už přijde na řadu očekávaný vzájemný zápas o prvenství v soutěži se Střešovicemi. Uskuteční se v neděli 31. května v 15 hodin na Vyšehradě. Potom ještě čeká naši U 19 zápas na hřišti Dukly B a nakonec doma s Loko Vltavín.

Trenér František Mysliveček: „Vršovice hrály nepříjemný fotbal, oprávněně jsou vysoko v tabulce. Přesto jsme je v první vůbec k ničemu nepustili, protože jsme podali kolektivní výkon, podložený patřičným nasazením. Nebezpeční jsme byli jen sami sobě, tak jak se to projevilo při našem inkasovaném gólu. Mnohem nepříjemnější je ale ztráta vyloučeného Kincla.“

 

U 19: Union Vršovice – Slavoj Vyšehrad 1:6 (0:4)

Branky: 53. Humpl – 6.  z pen.a 22. Janoušek, 32. Krivosheev, 44. Ljubinkovič, 49. Junek, 90. Šindler.

Střely na branku: 6:17. Střely mimo: 7:12. Rohy: 10:12. Trestné kopy: 1:2.  

Rozhodčí: David – Váša, Hlavnička. Bez ŽK. ČK: 70. brankář Havelka – 65. Kincl.

Diváků: 45.

Vyšehrad U 19: Drážek – Kincl, Křemen, Ljubinkovič, Šindler – Hájek (60. Filip) – Krivosheev (58. Kodet), Šlegl (76. Sup), Rodina, Janoušek (80. Charvát) – Junek (78. Horváth). Na lavičce byli ještě připraveni Studený a brankář Lehký. Trenéři František Mysliveček, Jan Křemen a František Hrachovec.

 

Střelci branek U 19 v pražském přeboru:

20 – Janoušek

16 – Horváth

9 – Křemen

7 – Rodina

6 – Šlegl

5 – Kincl

4 – Ljubinkovič

3 – Charvát, Junek, Křovák

2 – Sup, Šindler

1 – Filip, Hájek, Hrachovec, Kadlec, Kodet, Krivosheev, Studený

 

Nahrávači na góly:

17 – Janoušek

15 – Křemen

11 – Rodina

10 – Horváth

9 – Remeš

8 – Šlegl

5 – Charvát

4 – Junek

3 – Filip, Kincl, Krivosheev

2 – Kadlec, Křovák, Vyjídáček

1 – Hájek, Hrachovec, Kodet, Ljubinkovič, Vojtěch

 

Foto ze zápasu: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...