INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

U 19 podlehla v Krči Písku 1:2

U 19 Po dvou kolech České ligy staršího dorostu je naše U 19 bez bodového zisku. Týden po prohře 0:1 v Plzni s Doubravkou mladí šemíci přivítali v Krči celek Písku a navzdory převaze jak územní, tak především v počtu střel a rohů, podlehli svým jihočeským vrstevníkům 1:2.

Oproti plzeňské premiéře se už objevil v sestavě Křemen, jenomže zase chyběli brankář Lehký, Šlegl, Ljubinkovič a Mamedov. Už před týdnem nebyli Janoušek, Pusch, Kodet a gólman Drážek. Do brány tak musel mladší dorostenec Mužík.

V první půli toho moc vidět nebylo. Až ve 25. min. se odhodlal ke střele z úhlu Rossmann, ale nic z toho nebylo. Minutu před poločasem však po akci Rodiny a Junka běžel sám na brankáře Jevčáka Hašek, nastřelil bohužel jen tyč.

Čtyři minuty po změně stran po zaváhání uprostřed hřiště se dostali do koncovky hosté, ale neproměnili. Za další tři minuty ale přišla další ztráta míče uprostřed hřiště, utekl hráč Písku, jehož potom v šestnáctce fauloval Koubek a hosté kopali penaltu: Proměnil ji v 54. min. Tichava: 0:1.

V 63. min. vystřelil zpoza vápna kapitán Rodina a před brankářem ještě tečoval Křemen: 1:1!

Jenomže v 74. min. po dlouhém centru převzal balon hostující Musil, obešel brankáře Mužíka a do odkryté brány vstřelil rozhodující gól utkání: 1:2.

Ve zbývající čtvrthodině utkání měl dvě šance alespoň na vyrovnání Junek, ale neproměnil. Ještě v poslední minutě po trestném kopu Rodiny hlavičkoval Šíma vedle.

Ve 3. kole soutěže se naše U 19 střetne s Viktorií Žižkov. Pražské derby se bude hrát na Žižkově v neděli 23. srpna od 17 hodin.

Vedoucí mužstva František Řezáč: „Podobně jako před týdnem v Plzni jsme také Písku darovali tři body. Měli jsme sice opět zřetelnou územní převahu, soupeře jsme znovu jasně přestříleli, přesto jsme vinou individuálních chyb vyšli již podruhé bodově naprázdno. Co jsou nám platné některé velmi dobré výsledky z přípravy, když to pak neumíme prodat v mistrovských zápasech. Hráči jako Janoušek, Šlegl, Kodet i další nám opravdu chybějí.“

 

U 19: Slavoj Vyšehrad – FC Písek 1:2 (0:0)

Branky: 63. Křemen – 54. Tichava, 74. Musil.

Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 9:2. Rohy: 8:1. Trestné kopy: 5:2.

Rozhodčí: Jan Dobrý – Gunitš, Abraham. ŽK: Divoký (Písek).

Diváků: 45.


Vyšehrad U 19: Mužík – Kincl, Křemen, Koubek, Šindler – Wolf (62. Telvák) – Hašek (81. Charvát), Rodina, Rossmann (71. Filip) – Horváth (53. Šíma), Junek. Na lavičce byl ještě připraven brankář Štika. Trenéři František Mysliveček, Jan Křemen a František Hrachovec.

 

Foto: Jan Škrle

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...