INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

U 19 „B“ v Kyjích: výhru 6:2 podpořili i mladší dorostenci

U 19 „B“ – Roli favorita splnila v Kyjích rezerva „devatenáctky“ Slavoje Vyšehrad: na hřišti čtrnáctého týmu tabulky pražské I. třídy staršího dorostu vyhrála 6:2 a posunula se o stupínek výš z 8. na 7. místo tabulky. Polovinu ze šesti gólů nastříleli mladší dorostenci: dvakrát se trefil Damian Steinbart a jednou David Souček (na snímku), další branky připojili Tonda Čermák z penalty, Dan Siruček a David Trajanov. Zvláštní pochvalu zaslouží teprve patnáctiletý gólman z U 16 Tomáš Hanslík, jenž zejména ve druhé půli vyřešil několik ošemetných situací. Kyje ve svém domácím prostředí totiž rozhodně nebyly odevzdaným soupeřem tak jako na podzim na Vyšehradě, kde inkasovaly 13 gólů.

Oproti předchozímu zápasu s Ďáblicemi se změnila základní sestava B-týmu na sedmi postech, protože někteří hráči se nemohli ve všední den dostavit kvůli školním povinnostem. Díky výbornému vstupu do zápasu tým v modrých dresech tahal stále za delší konec pomyslného provazu. Mimořádně aktivní byl hned po zahájení hry hlavně Souček, gólu se však dočkal až na sklonku první půle.

V 8. min. rozehrál Lavička zprava rohový kop a vysoký Steinbart na malém vápně přehlavičkoval vše, co se dalo: 0:1! O minutu později domácí hráč Honzík fauloval ve vápně Nsinganiho a Čermák z penalty bezpečně zvýšil: 0:2!

V 15. min. se měla kopat další penalta po faulu na Drozda – byla naprosto jasná, ale sudí se tentokrát nad domácím týmem slitoval a hrálo se dál. V 18. min. ale po střele Kodeta ze střední vzdálenosti kyjský gólman Dvořák vyrazil balon před sebe a Steinbart ho dorážkou podruhé překonal: 0:3!

Už po necelých dvaceti minutách hry tak byli domácí na kolenou, jenomže v tu chvíli naši hráči podvědomě polevili a hra se vyrovnala. Trest přišel ve 26. min., kdy se probil z pravé strany nejnebezpečnější hráč Kyjí Yordanov a z úhlu trefil přesně na zadní tyč: 1:3.

Naštěstí minutu před poločasem po krásné přihrávce od Drozda Souček obešel protihráče a také on trefil z úhlu na zadní tyč: 1:4!

Po změně stran přišlo několik střídání za sebou a hra ztratila plynulost. Přesně po hodině hry Yordanov z trestného kopu trefil bránícího Steinbarta a k překvapení i nelibosti hostujícího týmu včetně lavičky rozhodčí vyhodnotil situaci jako hraní rukou ve vápně. Penaltu proměnil Šulek: 2:4. Chvíli nato musel Hanslík zasahovat před všudybylem Yordanovem.

Favorizovaný tým Vyšehradu se snažil znovu odskočit na vyšší brankový rozdíl, neujaly se však ani Kodetovy střely, ani po jeho přihrávce sólová akce Siručka, jehož zastavil v čisté šanci dost podivný ofsajd. Neuspěl ani Goncalo, až v 79. min. po přihrávce od Trajanova definitivně potvrdil tři body pro hostující tým Dan Siruček: 2:5! Ještě v samotném závěru po centru od Lavičky zblízka poslal balon do sítě i Trajanov: 2:6! Hned po této brance rozhodčí odpískal konec.

V dalším mistrovském utkání B-tým naší U 19 nastoupí v sobotu 6. května ve 14.00 hod. proti poslednímu týmu tabulky Viktorii Štěrboholy. Na podzim vyhráli naši hráči ve Štěrboholích díky gólům Strašíka, Šindlera a Ondry Tomana 3:1.

 

U 19: TJ Kyje – Slavoj Vyšehrad B 2:6 (1:4)

Hráno ve čtvrtek 27. dubna 2017.  

Branky: 26. Yordanov, 60. Šulek z pen. – 8. a 18. Steinbart, 9. Čermák z pen., 44. Souček, 79. D. Siruček, 90. Trajanov.

Střely na branku: 8:10. Střely mimo: 9:12. Zblokované střely: 4:7. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 1:4.  

Rozhodčí: Kutiš – Vrbenský, Rybín. ŽK: Šulek, Honzík – Čermák.  

Diváků: 30.

Vyšehrad U 19 B: Hanslík – Milický, Dobřanský, Menšík, Lavička (56. Strašík) – Souček (46. Trajanov), Kodet, Steinbart, Čermák (60. Goncalo) – Drozd (55. Preissler), Nsingani (57. D. Siruček). Trenér Olin Martinec.

 

Střelci branek B-týmu U 19

16 – Šindler, O. Toman

13 – Vraštil

11 – D. Siruček

10 – T. Junek

4 – Nsingani

3 – Goncalo, Molt

2 – Čermák, Babka, Dobřanský, F. Hampapa, Janoch, Kodet, Majer, Preissler, Stareček, Steinbart, Trajanov

1 – Doubek, Lavička, Moravec, Plášil, Prokopec, P. Siruček, Souček, Strašík, Šídlo, Škurek


Brankové asistence B-týmu U 19

18 – O. Toman

11 – Šindler

10 – D. Siruček

8 – Preissler, Vraštil

7 – Gonzalo

6 – T. Junek, Milický

5 – Lavička, M. Procházka

4 – Čermák, Kodet

3 – Babka, Doubek, Janoch, Strašík

2 – Kalous, Moravec, Mužík, Plášil, Šídlo

1 – Drozd, Blažek, Brožek, Dobřanský, Jirůšek, Majer, Nsingani, Saladiak, Škurek, Trajanov

 

Foto ze zápasu: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...