INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

U 19 „B“ – Štěrboholy 13:3, Ote vstřelil čtyři góly, Mori tři

U 19 „B“ – Rezerva staršího dorostu Slavoje Vyšehrad dosáhla v sobotu 6. května na první jarní a celkově páté dvouciferné vítězství v této sezoně (předtím na podzim s Újezdem n. L., Suchdolem, Kyjemi a Juniorem Praha). Na domácí půdě zdolala 13:3 Viktorii Štěrboholy, tj. poslední tým tabulky pražské I. třídy U 19. V tabulce je nyní Vyšehrad B sedmý.

Čtyřikrát se trefil nejproduktivnější hráč týmu Ote alias Ondra Toman, hattricku dosáhl Mori alias Martin Moravec, jenž navíc neproměnil penaltu. Po dvou gólech připojili Vinci Kodet a Lukáš Strašík, jednou se trefili do štěrboholské sítě Vojta Lavička a Tonda Čermák. Ondra Vraštil sice gól nedal, zato si připsal sedm brankových asistencí! A čtyři Ondra Toman...

Již ve 4. min. kapitán Milický orazítkoval břevno a po něm spálil dvě vyložené šance O. Toman, kdy minul bránu. Mířidla si ale rychle seřídil. V 9. min. po přihrávce od Vraštila otevřel skóre O. Toman: 1:0! Po něm spálil dvě gólové příležitosti Moravec.

Ve 14. min. přihrával Blažek a zakončoval znovu O. Toman: 2:0! Tři minuty nato se však trefil střelou zdálky hostující Mašata: 2:1. Štěrboholy mohly dokonce vstřelit kontaktní gól, kdy Janda zdálky poslal přesný balon vůči opuštěné bráně, na čáře však zachránil obětavým zákrokem mladší dorostenec Menšík.

Podobně jako u první branky utkání také v 19. min. přihrával Vraštil a zakončoval O. Toman: 3:1! Velmi brzy tak měl na svém kontě hattrick.

Dvě minuty nato O. Toman zleva přihrával a balon do sítě už jen doklepl Moravec: 4:1! Trvalo jen minutu a mohl skórovat znovu. Ve 22. min. totiž po faulu na O. Tomana kopal Moravec penaltu, brankář hostí ale jeho střelu po zemi k tyči lapil.

Vliv na další vývoj utkání to však nemělo žádný. Ve 25. min. po přihrávce O. Tomana pálil zdálky Kodet k tyči: 5:1! A za další dvě minuty, po přihrávce od Vraštila O. Toman nadvakrát překonal nešťastníka v bráně hostí: 6:1! Po necelé půlhodině hry tak už měl Ote na svém kontě čtyři trefy do černého.

Exkluzivní gól, nejkrásnější v celém zápase, si připsal ve 31. min. po přihrávce od Strašíka levý bek Lavička. Křížnou střelou zdálky trefil spodní část břevna, od něj se míč odrazil na brankovou čáru a do sítě: 7:1! Uplynulo zase jen několik vteřin a ve 32. min. snížil Čáp na 7:2. Ve 36. min. ale po akci Čermáka s Vraštilem skóroval i Strašík: 8:2! To byl také poločas, protože šanci na devátý gól ve 39. min. Lavička nevyužil, trefil jen gólmana.

Druhý poločas zahájil v 50. min. zmařenou šancí O. Toman, zcela sám a neobtěžován nikým v červeném dresu trefil pouze brankáře. Hned nato ale Strašík přihrál Kodetovi a ten trefil: 9:2! Dvě minuty nato vyzval Čermák ke vstřelení desáté branky Lavičku, ten to však promarnil, trefil břevno.

Pak se dlouho nic zvláštního neudálo, až v 70. min. spálil vyloženou možnost Strašík. Náprava mu trvala pouhou minutu a po akci Moravce s O. Tomanem právě Strašík byl tím, kdo střelou po zemi k tyči dosáhl jubilejní trefy: 10:2!

Za další minutu Vraštil rozehrál roh, k odraženému míči se přichomýtl i hlavičkující Kodet, nekompromisním bodlem ho ale vpálil do sítě Moravec: 11:2! V 75. min. O. Toman trefil břevno a v 81. min. založil akci, po níž obstaral finální přihrávku Vraštil a skóroval Čermák: 12:2!

V 85. min. odpískal sudí Blažkovi faul těsně za vápnem a Mašata se trefil přesně k tyči: 12:3. V 90. min., po předchozí akci Vraštila a špatném výkopu brankáře Štěrbohol, získal balon Moravec a uzavřel brankový účet: 13:3! Současně tímto gólem dosáhl svého hattricku.

Nyní čekají B-tým naší U 19 dva zápasy ve dvou dnech za sebou: ve čtvrtek 11. května v 17.00 hod. doma proti Klánovicím (šestý tým tabulky) a hned o 25 hodin později v pátek 12. května v 18.00 hod. na hřišti Junioru Praha (třináctý tým tabulky) ve Strašnicích.

 

U 19: Slavoj Vyšehrad B – Viktoria Štěrboholy 13:3 (8:2)

Hráno v sobotu 6. května.  

Branky: 9., 13., 19. a 27. O. Toman, 21., 72. a 90. Moravec, 25. a 50. Kodet, 36. a 71. Strašík, 31. Lavička, 81. Čermák – 17. a 86. Mašata, 32. Čáp.

Tyče nebo břevna: 3:0 (4. Milický, 52. Lavička a 75. O. Toman). Střely na branku: 30:12. Střely mimo: 9:7. Zblokované střely: 6:3. Rohy: 10:1. Ofsajdy: 1:0.

Rozhodčí: Volf – Rybín, Mazanec. ŽK: Blažek – Strnad.

Diváků: 15.

Ve 22. min. neproměnil Moravec (Vyšehrad B) penaltu.

Vyšehrad U 19 B: Saladiak – Milický, Menšík, Blažek, Lavička – Vraštil, Kodet, Moravec, Čermák – Strašík, O. Toman. Trenér František Řezáč.

 

Střelci branek B-týmu U 19

20 – O. Toman

16 – Šindler

13 – Vraštil

11 – D. Siruček

10 – T. Junek

4 – Kodet, Moravec, Nsingani

3 – Čermák, Goncalo, Molt, Strašík

2 – Babka, Dobřanský, F. Hampapa, Janoch, Lavička, Majer, Preissler, Stareček, Steinbart, Trajanov

1 – Doubek, Plášil, Prokopec, P. Siruček, Souček, Šídlo, Škurek

 

Brankové asistence B-týmu U 19

22 – O. Toman

15 – Vraštil

11 – Šindler

10 – D. Siruček

8 – Preissler

7 – Gonzalo

6 – T. Junek, Milický

5 – Čermák, Kodet, Lavička, M. Procházka, Strašík

3 – Babka, Doubek, Janoch, Moravec

2 – Blažek, Kalous, Mužík, Plášil, Šídlo

1 – Drozd, Brožek, Dobřanský, Jirůšek, Majer, Nsingani, Saladiak, Škurek, Trajanov

 

Kanonýři pražské I. třídy staršího dorostu

33 – Gabriel (Libuš)

27 – Zmij (ČAFC)

26 – Donát (Čechie Smíchov)

25 – Brewer (Přední Kopanina)

23 – Jiřinec (ČAFC)

20 – Červenka, Maňkoš (oba Bohnice), O. Toman (Vyšehrad B)

 

Foto ze zápasu: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...