INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

B-tým U 19 zdolal v rozstřelu Vlašim, Ote dosáhl na hattrick

U 19 „B“Dva body vytěžila rezerva U 19 Slavoje Vyšehrad ze svého premiérového vystoupení v České divizi staršího dorostu. V sobotu 19. srpna v Krči remizovala 3:3 s Vlašimí, přičemž všechny tři góly domácího týmu vstřelil Ondřej Toman alias Ote a za hosty byl stejně úspěšný Josef Dušek. Jejich přestřelka tak dopadla nerozhodně. V následném rozstřelu pak ale zvítězili naši hráči jasně 4:1, když rozhodující penaltu proměnil kapitán Ondřej Jireček.

Úvodní čtvrthodinu ovládli hráči v oranžových dresech a jejich aktivitu korunoval vedoucím gólem Toman: 1:0! Ve 21. min. se ale obrana domácího týmu rozevřela a Dušek okamžitě trestal: 1:1.

Vzápětí spálil dvě vyložené šance Toman, který se poměrně snadno a často dostával s míčem před brankáře Šandu. Ve 39. min. mohla dát Vlašim vedoucí gól, Motyčka ale spálil tutovku a minul Saladiakovu bránu. Vzápětí na druhé straně hřiště vlašimský brankář chyboval a Rogers pálil těsně nad. Ale ve 42. min. po akci a finální přihrávce od Drozda Toman křížnou střelou z pravé strany poslal Vyšehrad podruhé do vedení: 2:1!

Po změně stran Vlašim přidala, Motyčka našel zcela volného Duška a ten v 55. min. znovu vyrovnal: 2:2. O pár vteřin později měl týž hráč další šanci, tentokrát ale minul.

Jenomže v polovině druhé půle Dušek prošel zleva až před Saladiaka a trefil přesně vzdálenější horní roh jeho brány: 2:3. Trenéři Vyšehradu pak oživili hru dvojitým střídáním.

Čtvrt hodiny před koncem utkání po přihrávce od Černého Toman obešel z pravé strany i brankáře Šandu a poslal balon po zemi přesně k zadní tyči: 3:3!

Ještě v 88. min. mohl zápas rozhodnout ve prospěch Vyšehradu D. Siruček. I když byl tísněn obráncem, stihl vystřelit, brankář Šanda však reflexivně zareagoval a balon vykopnul.

Penaltový rozstřel zahájil úspěšně Procházka, zatímco střelu vlašimského Matznera Saladiak vyrazil. Vzápětí proměnil Černý. Pak šel na penaltu vlašimský autor hattricku Dušek, ale Saladiak jeho střelu chytil!

Ve třetí sérii zvýšil Souček už na 3:0 a hostující Motyčka jako jediný ze svého týmu Saladiaka překonal: 3:1. O všem pak rozhodl bezpečně proměněnou penaltou kapitán Jireček: 4:1. Dvoubodový zisk je dobrým vstupem do sezony a má svoji cenu, protože Vlašim byla hodně houževnatým protivníkem.

B-tým naší U 19 odehraje další utkání 2. kola divize C v sobotu 26. srpna od 10.15 hod. v Nymburku.

 

U 19: Sl. Vyšehrad B – SB Vlašim 3:3 (2:1), pen. 4:1

1. kolo divize C staršího dorostu, hráno v sobotu 19. srpna 2017 v Krči.  

Branky: 15, 42. a 75. O. Toman, rozhodující penalta Jireček – 21., 55. a 66. Dušek.

Penalty proměnili: M. Procházka, Černý, Souček, Jireček – Motyčka. Penalty neproměnili: Matzner a Dušek (oba Vlašim).

Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 6:8. Soupeřem zblokované střely: 3:1. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 2:0.

Rozhodčí: Váňa – Tsarev, Kolář. Bez karet.

Diváků: 30.


Vyšehrad U 19 B: Saladiak – Černý, Molt, Jireček, M. Procházka – Čermák (70. Souček), Rogers, Drozd (84. Trajanov), Hňup (70. Krasnyanyk), D. Siruček – O. Toman. Na lavičce byli ještě připraveni brankář Hampapa, Janoch, Goncalo a Milický. Trenéři Jaromír Jindráček, Miroslav Obermajer a Jiří Novotný.

Vlašim: Šanda – Chvátal (80. Zvára), Němec, Křemen (46. Blažek), Macháček – Martinák, Zeman, Rut, Matzner – Dušek, Motyčka. Trenéři Jaroslav Váňa a Roman Filip.

 

Střelci branek B-týmu U 19

3 – O. Toman

1 – Jireček (rozhodující penalta v rozstřelu)

 

Brankové asistence B-týmu U 19

1 – Černý, Drozd, Rogers

 

Foto ze zápasu: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...