INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

První porážka B-týmu U 19: podlehl Viktorii Žižkov B 1:2

U 19 „B“ – Rezerva „devatenáctky“ Slavoje Vyšehrad našla poprvé na podzim přemožitele. V pražském derby podlehla v sobotu 16. září v Krči Viktorii Žižkov B 1:2 a po pěti kolech je třetí v tabulce České divize C staršího dorostu. Vede ji Dukla B (15 bodů) před Kolínem (13), Vyšehradem B a Střešovicemi (oba 11). Jediný gól našeho mužstva dal na začátku druhé půle defenzivní záložník Váša Černý.

Vývoj utkání ovlivnil rychlý gól žikovského týmu. Už po šesti minutách hry kapitán Vácha prostřelil Hampapu: 0:1. O deset minut později mohli naši hráči vyrovnat: nejprve Siručkovu střelu vyrazil brankář Konečný na roh, ten rozehrál Drozd a vysoký stoper Evteev ve vápně hlavičkoval těsně vedle žižkovské brány.

Soupeři se naopak koncovka dařila, bohužel tentokrát vinou hrubých chyb v defenzivní činnosti domácího týmu. Dal tak dva laciné góly. Ve 32. min. této nabídky využil Lásztoveckij a poslal balon do odkryté brány: 0:2.

V závěru první půle nejprve Toman v šanci trefil jen brankáře Konečného a poté přihrál Černému. Jeho krásnou střelu zpoza vápna po zemi k tyči gólman Viktorky dokázal vyrazit na roh. Na dorostence to byl jedinečný zákrok.

Hned v nástupu do druhé půle měl další šanci Toman, ale zase jen trefil žižkovského gólmana. V 50. min. ale zprava odcentroval a Černý zpoza vápna trefil po zemi přesně k tyči. Byla to nechytatelná střela i pro vynikajícího brankáře Viktorky: 1:2! Váša Černý navíc přesně po hodině hry zabránil třetímu gólu soupeře, kdy zblokoval střelu na roh.

Zbývala půlhodina hry a Vyšehrad B si vypracoval dvě až tři vyložené šance na to, aby vyrovnal. Po centru Janocha hlavičkoval Toman, ale žižkovský brankář vyrazil na roh. Do koncovky se dostal i Ratner, jeho střela však byla tečována a proletěla těsně vedle. Naopak v poslední minutě mohl zvýšit hostující Mandík, ale přestřelil.

B-tým naší U 19 odehraje další mistrovské utkání v sobotu 23. září od 10 hodin v Kolíně. Půjde o měření sil druhého se třetím týmem tabulky.

 

U 19: Slavoj Vyšehrad B – Viktoria Žižkov B 1:2 (0:2)

6. kolo divize C staršího dorostu, hráno v sobotu 16. září 2017 v Krči.

Branky: 51. Černý – 6. Vácha, 32. Lásztoveckij. Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 5:6. Soupeřem zblokované střely: 1:1. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 4:2.

Rozhodčí: Dobrý – Rodová, Zelený. ŽK: Plánička (Žižkov B).

Diváků: 35.


Vyšehrad U 19 B: Hampapa – Menšík, Skalický, Evteev, M. Procházka (74. Milický) – Černý – D. Siruček (79. Čermák), Janoch, Drozd, Ratner – O. Toman (66. Hňup). Na lavičce byl ještě připraven brankář Mužík. Trenéři Jaromír Jindráček, Miroslav Obermajer a Oldřich Ouzký.

Žižkov U 19 B: Konečný – Hradil (24. Lukeš), Mucha, Ševčík, Kubr – Mandík, Vácha, Pollák, Plucha (89. Tříska) – Plánička – Lásztoveckij (58. Kredba). Trenéři Daniel Veselý a David Hradil.


Střelci branek B-týmu U 19

6 – O. Toman

2 – Černý, Drozd, Trajanov, Jireček (z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu)

1 – Babka, Niederle, D. Siruček

 

Brankové asistence B-týmu U 19

4 – O. Toman

3 – Drozd

2 – Babka, Milický 

1 – Bazal, Černý, Janoch, Majer, Niederle, Rogers, D. Siruček, Skalický

 

Foto ze zápasu: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...