INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

U 19 prohrála 1:2 v Sokolově

U 19 Starší dorostenci Slavoje Vyšehrad měli sice výborný vstup do měsíce září, když v pražském derby porazili Meteor, další zápasy se silnými soupeři se už ale výsledkově nepovedly. Po vysokých porážkách s béčky Slavie i Plzně přišla v neděli 24. září těsná prohra 1:2 v Sokolově, a ta už stlačila po šesti kolech náš tým na předposlední 15. místo tabulky.

Na hřišti s umělým trávníkem vsadil domácí Sokolov na hru ze zabezpečené obrany a z bloku, a tak bylo na hostujícím Vyšehradu, aby se pokusil prosadit kombinačním fotbalem. Nedařily se však hlavně kolmé přihrávky, proto se mladí šemíci dostali jen ke třem pološancím či pokusům: dvakrát vystřelil Majer a jednou Klouček.

Ve 35. min. přišla ztráta míče na útočné polovině a po ní a dlouhá přihrávka domácích, kterou musel řešit Saladiak vyběhnutím mimo velký čtverec. Po jeho souboji s jedním z hráčů domácích se míč odrazil k Jovičičovi a ten poslal balon do odkryté brány: 1:0. Saladiak ani Jireček se už nestihli vrátit, aby zabránili cestě míče do sítě.

Tři minuty před poločasem kapitán Škurek čistě odzbrojil jednoho z hráčů domácích, rozhodčí ale viděl situaci jinak a odpískal ve prospěch Sokolova penaltu. Střelu Bodyho sice Saladiak vyrazil, ale Body opakovanou střelou přece jen skóroval: 2:0.

Ve druhé půli už měli hráči Vyšehradu zřetelně víc ze hry. Po přihrávce od Majera běžel Souček sám na gólmana Timka, ale trefil jen tyč jeho brány. Pět minut před koncem byl ve vápně domácích faulován Souček a Babka z penalty snížil: 2:1! V 90. min. promarnili naši hráči velkou příležitost na vyrovnání. Ratner utekl po levé straně a z jeho zpětné přihrávky Jireček z malého vápna trefil zase jen tyč.

A-tým naší U 19 v dalším utkání České ligy staršího dorostu přivítá v neděli 1. října v Krči od 10 hodin soupeře z Mostu, který figuruje na 10. místě tabulky.

Trenér U 19 Jaromír Jindráček: „Prohospodařili jsme první poločas, který z naší strany nebyl dobrý a zaslouženě jsme ho prohráli rozdílem dvou branek. Ve druhé půli jsme se herně zvedli, zatlačili domácí na jejich polovinu hřiště, měli jsme i šance, ale buď je vychytal brankář, nebo jsme trefovali tyč. Pokud by se však hrálo ještě tak pět nebo deset minut navíc, v Sokolově bychom vyhráli.“

 

U 19: Baník Sokolov – Slavoj Vyšehrad 2:1 (2:0)

6. kolo České ligy staršího dorostu, hráno v neděli 24. září 2017.

Branky: 35. Jovičič, 42. Body – 86. Majer z pen.

Rozhodčí: Aubrecht – Gardoš, Řáda.

Diváků: 50.

Vyšehrad U 19: Saladiak – Menšík, Jireček, Škurek, Sochor – Klouček, Stareček – Majer, Krasnyanyk (58. O. Toman), Souček – Babka (66. Ratner). Na lavičce byli ještě připraveni brankář Mužík a Bazal. Trenéři Jaromír Jindráček a Oldřich Ouzký.

 

Branky Vyšehradu v České lize staršího dorostu

2 – Majer

1 – Krasnyanyk, Prokopec, Stareček, Steinbart

 

Asistence

2 – Souček

1 – Babka, Klouček, Majer, Menšík, O. Toman

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...