INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

B-tým U 19 vydřel výhru 2:1 nad Střešovicemi a je čtvrtý

U 19 „B“ – Obrovské úsilí musela vynaložit rezerva staršího dorostu Slavoje Vyšehrad, aby v sobotu 14. října dopoledne položila na lopatky soupeře ze Střešovic. V nezvyklém říjnovém vedru vyhrála díky gólům Martina Janocha a Tomáše Ratnera 2:1 a po devíti odehraných kolech zůstává na čtvrtém místě tabulky skupiny C České divize U 19. Vede ji Dukla B (24 bodů) před Kolínem (23), Meteorem B (22) a Vyšehradem B (20).

Hned první střelecký pokus v tomto utkání skončil ve střešovické síti. Ve 3. min. po akci Ratnera a finální přihrávce od D. Siručka poslal míč po zemi k tyči Janoch: 1:0!

Soupeř z Prahy 6 ale rychle zvedl hlavu a v prvním poločase byl lepším týmem. Uhlík se snažil přelobovat Hampapu, ten se ale stihl vrátit a balon na čáře chytil. Ve 22. min. ale už vytahoval balon ze své sítě, naštěstí jen jednou v tomto pražském derby. Byl to dost laciný gól: střešovický záložník Kozyrh rozehrál ze značné vzdálenosti trestný kop, balon ještě skočil ve vápně, nikdo ho nezasáhl a skončil v bráně Vyšehradu: 1:1.

Jen o několik vteřin později už mohli hosté jít do vedení, obrovskou šanci měl Uhlík, jeho střelu však odvrátil na čáře bek našeho týmu Hobza.

Po půlhodině hry, po trestném kopu Drozda, kontroval hlavičkující D. Siruček, zhruba o metr však minul bránu. Z protiútoku pak měl vyloženou šanci Kopecký, ale přestřelil Hampapovu bránu. A dvě minuty před poločasem střešovický Hora trefil tyč!

Poločasový stav 1:1 tak byl, vzhledem k obrazu hry a šancím, velmi příznivý. Po změně stran mladí šemíci proto zvýšili své úsilí a v nezvyklém vedru doslova vydřeli vítězství. Rozhodující moment nastal v 56. min., kdy po faulu na Procházku Drozd rozehrál z levé strany trestný kop a nabíhající Ratner zády k bráně temenem hlavy tečoval balon a ten skončil v síti: 2:1!

O čtyři minuty po centru zleva od Hobzy mohl ještě Ratner pojistit těsný náskok, zblízka ale hlavičkoval těsně vedle. Šanci měl vzápětí i D. Siruček, také však minul bránu. Vítězství 2:1 potom už náš tým v tomto velmi těžkém zápase uhájil. Střešovice prokázaly, že mají kvalitní dorost, který nemusí být odsouzen hrát navěky jen pražský přebor, ale umí důstojně reprezentovat hlavní město i v republikových soutěžích.

B-tým naší U 19 odehraje další mistrovské utkání v sobotu 21. října od 10 hodin v Novém Bydžově. Vyzve ho domácí RMSK Cidlina, nyní 14. tým tabulky.

 

U 19: Slavoj Vyšehrad B – SK Střešovice 2:1 (1:1)

Divize C staršího dorostu, hráno v sobotu 14. října 2017.

Branky: 3. Janoch, 56. Ratner – 22. Kozyrh.

Rozhodčí: Radina – Kutiš, Hruška.

Diváků: 30.


Vyšehrad U 19 B: Hampapa – Milický, Skalický, Molt, Hobza – Ratner, Drozd, Čermák (64. Hladík), Janoch (74. Rogers) – D. Siruček (82. Goncalo), M. Procházka. Na lavičce byli ještě připraveni brankář Mužík, Evteev a Hňup. Trenéři Jaromír Jindráček, Miroslav Obermajer a Jiří Novotný.

Střešovice U 19: Doležal – Buzek, Hora, Eckhardt, Krejčí – Lega, Lehner, Kozyrh, Dolínek (65. Javornický) – Uhlík (67. Suchánek), Kopecký. Trenér Petr Hájek.

 

Střelci branek B-týmu U 19

6 – O. Toman

3 – Babka, Černý, D. Siruček

2 – Drozd, Trajanov, Jireček (z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu), Ratner

1 – Goncalo, Janoch, Majer, Niederle

 

Brankové asistence B-týmu U 19

4 – Drozd, O. Toman

3 – Babka, M. Procházka

2 – Černý, Janoch, Milický, D. Siruček 

1 – Bazal, Hobza, Majer, Niederle, Rogers, Skalický

 

Foto ze zápasu: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...