INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

U 19 na hřišti Petřínu Plzeň prohrála 1:2, zůstává patnáctá

U 19 V letním přípravném období naše U 19 přehrála doma koncem července tým Petřínu Plzeň jasně 5:1, v mistrovském utkání na půdě soupeře v neděli 22. října však bohužel neuspěla, prohrála 1:2. Popáté na podzim v České lize staršího dorostu podlehli šemíci rozdílem jediné branky a současně popáté tímto výsledkem. Další velmi důležitý zápas si prohráli víceméně už v první půli, kdy měli zřetelně navrch, nedokázali to však zužitkovat.

Oproti předchozímu utkání s Benešovem došlo k jedné změně v základní sestavě, a to na postu levého beka, kde Bazala nahradil Sochor. Ještě za bezbrankového stavu měli šance Toman a Babka, leč neproměnili a domácí šli prakticky z prvního ohrožení brány Vyšehradu do vedení. Ve 14. min. otevřel skóre Gavrylovskyy: 1:0.

O pět minut později Steinbart uličkou mezi dvěma domácími obránci našel Tomana, ten pak běžel sám na brankáře Hrabačku a dokázal ho překonat: 1:1! Za tohoto stavu měli v první půli naši hráči další vyložené čtyři příležitosti, přičemž hlavně ty, co měli Babka s Majerem, volaly po gólu. Ale bohužel…

Druhý poločas byl diametrálně odlišný a vyzněl v prospěch domácích. Gólman Mužík byl v permanenci, zneškodnil dobré tři gólové situace domácích, ale dvanáct minut před koncem kapituloval. Překonal ho Šimáně: 2:1. Tím bylo o osudu utkání v náš neprospěch rozhodnuto, Západočeši si už výhru ohlídali.

A-tým naší U 19 hraje příště znovu venku: v neděli 29. října pojede do Českých Budějovic, kde ji v 11 hodin vyzve B-tým domácího Dynama, který j na šestém místě tabulky.

Trenér U 19 Jaromír Jindráček: „V prvním poločase z naší strany výborný výkon, měli jsme herně jasně navrch, bohužel bez patřičného vyjádření góly. Dali jsme jen jeden a zahodili nejméně šest šancí, stav měl být tak 4:1 pro nás. V poločase to vypadalo, že alespoň ve druhé půli rozhodneme zápas ve svůj prospěch, ale opak byl pravdou. Předvedli jsme bezkrevný výkon, balony jen nakopávali a lepší byli naopak domácí.“

 

U 19: Petřín Plzeň – Slavoj Vyšehrad 2:1 (1:1)

Česká liga staršího dorostu, hráno v neděli 22. října 2017.

Branky: 14. Gavrylovskyy, 78. Šimáně – 19. O. Toman.

Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 2:5. Rohy: 5:2. Trestné kopy: 2:2.

Rozhodčí: Hodek – Krauz, Domanický.

Diváků: 80.

Vyšehrad U 19: Mužík – Jireček, Škurek, Stareček, Sochor – Steinbart – Majer, Babka, Krasnyanyk (57. Ratner), Klouček (78. Černý) – O. Toman. Na lavičce byli ještě připraveni brankář Hampapa, Hobza a Rogers. Trenéři Jaromír Jindráček a Oldřich Ouzký.

 

Branky Vyšehradu v České lize staršího dorostu

4 O. Toman

3 Majer

2 – Krasnyanyk

1 – Drozd, Jireček (rozhodující penalta v rozstřelu), Prokopec, Stareček, Steinbart

 

Asistence

4 Klouček

3 O. Toman

2 – Babka, Majer, Souček, Steinbart

1 – Jireček, Krasnyanyk, Menšík

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...