INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Rezerva U 19 v předehrávce podlehla doma Trutnovu 3:5

U 19 „B“ Snaha dotáhnout se na první tři týmy tabulky C-skupiny České divize staršího dorostu rezervě „devatenáctky“ Slavoje Vyšehrad nevyšla. Ve čtvrtek 26. října v předehrávce 12. kola podlehla doma Trutnovu 3:5, a utrpěla tak na podzim druhou domácí porážku. Ta první v září od Viktorie Žižkov B však byla ještě v Krči, zatímco tahle už na Vyšehradě. V souboji čtvrtého se šestým týmem tabulky byl hůře postavený Trutnov lepším týmem a tři body bral zaslouženě. Naši hráči sice dokázali stáhnout skóre z 1:4 na 3:4, pět minut před koncem se ale vinou chyby při rozehrávce a páté inkasované branky sami připravili o možnost pokusit se v závěru utkání vyrovnat.

První střelecký pokus si připsal Babka, zpoza vápna ale přestřelil. To Východočeši byli hned na první pokus úspěšnější a Kalhous je ve 13. min. poslal do vedení 0:1.

Vzápětí mohl vyrovnat Procházka, z centru Doubka ale před trutnovskou bránou nezasáhl přesně míč. Už v 17. min. ale prošel po levé straně hřiště, přihrál před bránu a Hňup střelou bez přípravy vyrovnal: 1:1!

Ve 22. min. měl velkou šanci hostující Kalhous, Hampapa vyrazil jeho střelu na roh. Ve 34. min. rozhodčí odpískal Drozdovi faul ve vápně, Kalhous ale penaltu neproměnil, přestřelil Hampapovu bránu! Už ve 36. min. si to ale Kalhous vynahradil, prošel až příliš hladce obranou Vyšehradu a podruhé poslal svůj tým do vedení: 1:2. Dvě minuty nato mohl vyrovnat Drozd, trefil však jen brankáře Birku. Chvíli nato po rohu Babka hlavičkoval vedle.

Hned po zahájení druhé půle se dostali hráči v oranžových dresech k možnosti znovu vyrovnat, Hňupovu střelu ale gólman vyrazil a Babka poté mířil nad.

Hosté byli vzápětí v koncovce úspěšnější, ve 48. min. se ocitl Štěpánek sám před Hampapou a trefil k tyči: 1:3. Trutnov pokračoval v ofenzivní hře a měl další dvě gólové šance, jmenovitě znovu Štěpánek, jehož střelu Hampapa vyrazil, zatímco Herout minul. Přesně po hodině hry se ale po kombinační akci ocitl sám před brankářem Vyšehradu Štěpánek a zvýšil už na 1:4.

V 63. min. ale trutnovský stoper Fidranský fauloval ve vlastním vápně Babku a Černý proměnil penaltu: 2:4!

O pět minut později Babka vychytal v gólové situaci hostujícího Štěpánka a uspěl i při šanci kapitána hostí Petra.

Čtvrt hodiny před koncem se hodně rozzářila naděje mladých šemíků na bodový zisk: po přihrávce zprava od střídajícího Goncala se trefil krásně do růžku brány Černý: 3:4! V 79. min. po centru od Babky mohl dokonce vyrovnat Procházka, hlavičkoval však těsně vedle trutnovské brány.

Všechny naděje však zhatila špatná rozehrávka pět minut před koncem utkání. Potrestal ji Petr: 3:5.

B-tým naší U 19 čeká v dalším utkání pražské derby s Meteorem B na jeho hřišti v Bedřichovské ulici v Ďáblicích. Hraje se v sobotu 4. listopadu, výkop je v 10 hodin.

 

U 19: Slavoj Vyšehrad B – MFK Trutnov 3:5 (1:2)

Divize C staršího dorostu, hráno ve čtvrtek 26. října 2017.  

Branky: 65. z pen. a 77. Černý, 16. Hňup – 13. a 36. Kalhous, 48. a 61. Štěpánek, 85. Petr.

Střely na branku: 6:14. Střely mimo: 6:7. Soupeřem zblokované střely: 0:3. Rohy: 8:7. Ofsajdy: 5:3.

Rozhodčí: Maiello – Slavík, Heinzel.

Diváků: 30.

Ve 34. min. neproměnil Kalhous (Trutnov) penaltu.

Vyšehrad U 19 B: Hampapa – Čermák (56. Evteev), Skalický, Milický, Sochor – Drozd, Černý – Doubek, Babka, M. Procházka – Hňup (65. Goncalo). Na lavičce byl ještě připraven brankář Mužík. Trenéři Jaromír Jindráček, Miroslav Obermajer a Jiří Novotný.

 

Střelci branek B-týmu U 19

6 – O. Toman

5 – Černý

3 – Babka, D. Siruček

2 – Drozd, Trajanov, Jireček (z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu), Ratner

1 – Doubek, Goncalo, Hňup, Janoch, Majer, Niederle, M. Procházka, Vlasák

 

Brankové asistence B-týmu U 19

4 – Drozd, M. Procházka, O. Toman

3 – Babka, Černý

2 – Janoch, Milický, D. Siruček

1 – Babka, Bazal, Goncalo, Hobza, Majer, Molt, Niederle, Rogers, Skalický

 

Foto ze zápasu: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...