INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

U 19 „B“ z Orlicka bez bodů, zato ale plna dojmů a zážitků

U 19 „B“ – O podivuhodnou zkušenost byli obohaceni v sobotu 11. listopadu hráči B-týmu staršího dorostu Slavoje Vyšehrad. Zápas v Ústí nad Orlicí již v devět hodin ráno, takže vstávat před pátou, potom dlouhá cesta tam i zpátky a mezitím 90 minut se spoustou zážitků. V tomto utkání sice podali velmi dobrý výkon, zároveň ale také poznali, co vše je ve fotbale možné, dorosteneckou kategorii nevyjímaje.

Hráči Vyšehradu přitom začali dobře, po čtvrthodině hry si totiž střílený centr Janocha srazil do vlastní brány domácí Popel: 0:1! Vzápětí ale chybovali při rozehrávce průhlednou kličkou, kterou domácí vystihli a už v 16. min. vyrovnal Pinkava na 1:1.

Tým hostí měl územní převahu a do velké šance se dostal Rogers, ale místo toho, aby poslal balon v klidu do sítě, trefil na brankové čáře protihráče, který tak zabránil gólu. Byl to spíš výjimka, další ofenzivní pokusy totiž končily skoro vždy zdviženým praporkem a tudíž ofsajdem.

Tři minuty před poločasem domácí zaútočili a střelu jednoho z jejich hráčů chytil Saladiak. Hra ale nepokračovala výkopem od brány, protože byla odpískána penalta. Proměnil ji kapitán domácích Pavlásek: 2:1.

Také ve druhé půli měli hráči hostí územní převahu, ale prakticky pokaždé byli chyceni do ofsajdové pasti, takže se ani nedostali k možnosti zakončit. A když potom viděl ještě žlutou kartu Procházka a musel opustit hřiště, bylo jasné, že všechny body zůstanou v Ústí nad Orlicí.

Po prohře 1:2 rezerva naší „devatenáctky“ klesla v tabulce divize C ze 4. na 6. místo, když se před ni protlačily právě Ústí nad Orlicí a ještě i Vlašim.

B-tým naší U 19 čekají na podzim ještě dva zápasy, oba s pražskými soupeři. V sobotu 18. listopadu v 10 hod. přivítá doma na Vyšehradě FC Tempo a poslední utkání roku odehraje v sobotu 25. listopadu v 10.15 hod. na Julisce s béčkem Dukly, které vede tabulku skupiny C České divize U 19.

 

U 19: Jiskra Ústí nad Orlicí – Slavoj Vyšehrad B 2:1 (2:1)

Divize C staršího dorostu, hráno v sobotu 11. listopadu 2017.

Branky: 16. Pinkava, 42. Pavlásek z pen. – 15. vlastní Popel.

Rozhodčí: Kvaček – Valenta, Bednář.

Diváků: 35.


Vyšehrad U 19 B: Saladiak – Milický, Skalický, Molt, Hladík – Janoch, Drozd, Černý, Sochor (80. Čermák) – Rogers (63. Novák) – M. Procházka. Na lavičce byli ještě připraveni brankář Hampapa a Evteev. Trenér Miroslav Obermajer.

 

Střelci branek B-týmu U 19

6 – O. Toman

5 – Černý

3 – Babka, D. Siruček

2 – Drozd, Trajanov, Jireček (z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu), Ratner

1 – Doubek, Goncalo, Hňup, Janoch, Majer, Niederle, M. Procházka, Vlasák

 

Brankové asistence B-týmu U 19

4 – Drozd, M. Procházka, O. Toman

3 – Babka, Černý, Janoch

2 – Milický, D. Siruček 

1 – Babka, Bazal, Goncalo, Hobza, Majer, Molt, Niederle, Rogers, Skalický

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...