INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

U 19 podlehla na Meteoru 2:3

U 19 – Starší dorostenci Slavoje Vyšehrad už mají za sebou první zápasovou konfrontaci v rámci zimního přípravného bloku. V sobotu 13. ledna se představili pod reflektory na umělce v areálu Štěpničná v Ďáblicích a podlehli domácímu Meteoru 2:3, když inkasovali třetí a rozhodující gól až minutu před koncem utkání. Obě branky našeho týmu vstřelil Matěj Drozd.

S výjimkou brankáře Vyšehradu Máry Štiky nastoupili do tohoto utkání na obou stranách hráči ročníku narození 2000. Domácí šlo do vedení po dvaceti minutách hry, kdy otevřel skóre Bím. Tři minuty nato byl však faulován ve vápně domácích Honza Doubek a Matěj Drozd z penalty vyrovnal na 1:1. Ve 35. min. se trefil z trestného kopu přímo do šibenice Štikovy brány Nečas: 2:1. Trvalo ale zase jen tři minuty a po přihrávce od Franty Babky opět vyrovnal Matěj Drozd na 2:2.

Po změně stran mělo utkání vyrovnaný průběh a vyložené gólové šance se zrodily až v závěrečné desetiminutovce. Dvě měli za stavu 2:2 hráči v modrých dresech, pohříchu ani jednu z nich neproměnili. Nejprve po akci a přihrávce od Jakuba Menšíka se dostal sám před brankáře Meteoru Váša Černý, bohužel ho ale už nestihl prostřelit. Jen o chviličku později po rohu Matěje Drozda hlavičkoval z malého vápna Milan „Árčí“ Šídlo, leč přestřelil.

Pak měli dvě gólové šance i domácí a druhou z nich proměnili. Minutu před koncem utkání překonal Filipa Hampapu v naší bráně M. Fiala: 3:2.

V další přípravě se představí naši starší dorostenci doma na Vyšehradě v neděli 21. ledna, kdy je čeká dvojzápas s dalším tradičním rivalem: Admirou. První zápas začíná v 10 hodin, druhý v pravé poledne.

 

U 19: Meteor Praha VIII – Slavoj Vyšehrad 3:2 (2:2)

Přípravné utkání v sobotu 13. ledna 2017.

Branky: 21. Bím, 35. Nečas, 89. M. Fiala – 24. z pen. a 38. Drozd.

Diváků: 35.


Vyšehrad U 19: Štika (46. Hampapa) – Bazal, Skalický, Stareček, Prokopec (46. Menšík) – Steinbart (46. Černý), Šídlo – Doubek, Babka, Souček (46. M. Procházka) – Drozd. Trenéři Jaromír Jindráček a Miroslav Obermajer.

 

Foto ze zápasu: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...