INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

U 19 zdolala Třeboradice B 4:2 a prohrála s Meclovem 0:2

U 19 Poslední dva zápasy zimní přípravy odehráli starší dorostenci Slavoje Vyšehrad v neděli 4. března na domácí půdě. V obou případech jim byli soupeři z kategorie mužů a účastníci I. B třídy: béčko Třeboradic porazila naše „devatenáctka“ 4:2 díky trefám Franty Babky, Franty Majera, Ondry Jirečka a Davida Součka, ve druhém utkání však podlehla Meclovu 0:2.

V souboji s béčkem Třeboradic, které hrají pražskou I. B třídu, načali skóre domácí hráči, když po přihrávce od Majera skóroval Babka: 1:0. Tři minuty nato překonal Mužíka a vyrovnal na 1:1 Farkaš. Hned po rozehrání ze středového kruhu ale mladí šemíci podruhé udeřili, finální přihrávku obstaral Drozd a zakončoval Majer: 2:1. To byla teprve 13. minuta utkání.

Další góly padly až po změně stran. V 51. min. odpískal sudí Škurkovi faul ve vápně a třeboradický Lhota z penalty srovnal na 2:2. V 71. min. Ratner zakončil svoji akci z levé strany střelou do tyče hostující brány, míč se ale odrazil k Jirečkovi a ten zblízka poslal balon do sítě: 3:2.

Třeboradice B mohly potřetí vyrovnat, Petlan ale trefil tyč Mužíkovy brány. Pět minut před koncem utkání po přihrávce od Majera přidal gólovou pojistku Souček: 4:2.

Ve druhém nedělním utkání naši mladí hráči přivítali tým Meclova z malé obce na Domažlicku, ležící až u německých hranic. Meclov hraje I. B třídu Plzeňského kraje a má šanci na postup, po podzimu totiž ztrácí na vedoucí Staňkov jen bod. V jeho dresu se představil bývalý záložník Vyšehradu Jevgenij Čižikov a navíc jako host Jaroslav Klíma mladší. Oba přispěli k velmi dobrému výkonu tohoto západočeského mužstva, jež prokázalo vyšší kvalitu, než má řada účastníků pražské I. A třídy.

Už v první půli byli zelenobílí blíž ke vstřelení vedoucího gólu – zejména Obdržálek, jenž po necelé půlhodině hry trefil tyč Saladiakovy brány. Po změně stran se domácí hráči směrem dopředu zlepšili, vypracovali si mnohem víc šancí, všechny ale zahodili.

Meclov rozhodl utkání ve svůj prospěch dvěma trefami v rozmezí pouhých tří minut. V 69. min. byl odpískán Rogersovi faul před vápnem na hostujícího Obdržálka. Sám Obdržálek se ujal exekuce a falšovanou střelou z přímého kopu k bližší tyči otevřel skóre: 0:1. V 72. min. Čižikov trefil tyč domácí brány. O pár vteřin později Obdržálek přihrál Beranovi, ten si pohrál s domácí defenzivou a přidal druhý gól: 0:2.

Naše U 19 odehrála v zimě celkem 11 přípravných zápasů, přičemž šest z nich vyhrála a pět prohrála s celkovým skóre 35:32. Nejvíc branek nastříleli Matěj Drozd (6), Honza Doubek (4), Ondra Toman a David Trajanov (oba po 3). Nejlepším nahrávačem byl s pěti gólovými asistencemi Franta Majer.

 

Vyšehrad U 19 – SK Třeboradice B muži 4:2 (2:1)

První přípravné utkání v neděli 4. března 2018.  

Branky: 9. Babka, 13. Majer, 71. Jireček, 86. Souček – 12. Farkaš, 52. Lhota z pen.

Vyšehrad U 19: Mužík – Bazal (70. Klouček), Jireček, Škurek, Hobza (46. Prokopec) – Steinbart (46. Souček), Šídlo – Babka, Majer, Klouček (46. Ratner) – Drozd. Trenéři Jaromír Jindráček a Jiří Novotný.

Foto ze zápasu: zde


Vyšehrad U 19 – TJ ZD Meclov muži 0:2 (0:0)

Druhé přípravné utkání v neděli 4. března 2018.  

Branky: 69. Obdržálek, 72. Beran.

Vyšehrad U 19: Saladiak – Menšík, Skalický, Škurek (46. Jireček), Sochor (46. Prokopec) – Doubek (74. Sochor), Tomášek (70. Trajanov), Samushia (46. Rogers), M. Procházka (80. O. Toman) – Trajanov (46. Souček), O. Toman (70. Samushia). Trenéři Jaromír Jindráček a Jiří Novotný.

Foto ze zápasu: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...