INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

U 19 B podlehla Dukle B 0:5

U 19 „B“ – Zahájení jarní části mistrovské sezony na stadionu Slavoje Vyšehrad se vůbec nevydařilo. V sobotu 10. března 2018 nejprve B-tým našeho staršího dorostu v dopoledním utkání podlehl Dukle B 0:5. Krátce po poledni pak nastoupili proti sobě šestnáctiletí hráči, a dopadlo to ještě hůř: Vyšehrad – Dukla 0:7. Snad tedy bude platit: špatný začátek – dobrý konec.

Jako první byl na programu souboj pátého s třetím týmem tabulky skupiny C České divize U 19. Rezerva naší „devatenáctky“ přitom odehrála velmi dobrý první poločas, jenomže už po deseti minutách inkasovala hodně nešťastný gól. Po centru hráčů ve žlutých dresech se míč odrazil od Skalického do vlastní brány za Štikova záda: 0:1.

Nevyužita zůstala šance Trajanova, ale pět minut před poločasem už gól padl. I když... Po centru Součka se trefil krásně hlavou až zpoza vápna Prokopec, míč zapadl pod břevno a do sítě, jenomže byl mu odmáván hodně problematický, spíš neexistující, ofsajd.

Aby toho nebylo málo, na konci první půle viděl žlutou kartu Evteev a musel na deset minut opustit hřiště. Vyšehrad B hrál v deseti a podruhé inkasoval pět minut po změně stran, stále ještě v oslabení. Na centr zprava si naběhl Ferreira a překonal z malého vápna Štiku: 0:2.

Dukla B už měla po změně stran navrch a Štika, jednoznačně nejzkušenější hráč této sestavy, se měl co ohánět a zmařil nejméně čtyři čisté gólové šance týmu z Julisky. Navzdory tomu ve druhé půli inkasoval čtyřikrát v rozmezí 18 minut.

Přesně po hodině hry hosté rozehráli zprava rohový kop a na zadní tyči hlavičkoval dvoumetrový obránce německo-polského původu Neca: 0:3.

O pět minut později vyšla Dukle B kombinace několika hráčů na jeden dotek, již zakončil Dostál: 0:4. A za další tři minuty, znovu po vyšachování domácí defenzivy, Soukup završil skóre na 0:5. Poslední dva góly dala Dukla B v době, kdy byl na 10 minut vyloučen pravý bek domácího mužstva Milický.

Přesně čtvrt hodiny před koncem utkání rozehrál Prokopec zprava trestný kop a jeho střela lízla tyč branky hostí. Pak byl ještě sražen ve vápně hostí D. Siruček, ale penalty se domácí tým nedočkal a tudíž ani čestného úspěchu.

V sobotu 17. března je na programu v této soutěži utkání Vlašim – Vyšehrad B. Hraje se od 10 hodin. Vlašim je nyní čtvrtá v tabulce, zatímco Vyšehrad B klesl o stupínek níž na 6. místo.

 

U 19: Slavoj Vyšehrad B – Dukla Praha B 0:5 (0:1)

Divize C staršího dorostu, hráno 10. března 2018.

Branky: 10. vlastní Skalický, 50. Ferreira, 60. Neca, 65. Dostál, 68. Soukup.

Rozhodčí: Hurych – Tsarev, Petrášek.

Diváků: 35.


Vyšehrad U 19 B: Štika – Milický, Skalický, Evteev (51. Sochor), M. Procházka – Souček, Tomášek, Majer (61. D. Siruček), Prokopec – Doubek, Trajanov. Na lavičce byli ještě připraveni brankář Hampapa a Menšík. Trenéři Jaromír Jindráček a Jiří Novotný.

Dukla U 19 B: Janda – Kadlec, Březina, Ferreira, Neca – Trávníček, Vilímek (63. Soukup), Bažo (46. Bělíček), Janko – Rattay, Dostál. Trenéři Jan Podolák, Richard Polák a Pavel Mejdr.

 

Foto ze zápasu: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...