INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

U 19 prohrála v Mostu 0:2

U 19 Poslední dubnová neděle, již strávili na rozlehlém mosteckém stadionu Josefa Masopusta, starším dorostencům Slavoje Vyšehrad štěstí nepřinesla. Domácímu Mostu podlehli 0:2 a sedm kol před koncem sezony se proto v tabulce České ligy U 19 trochu propadli ze 7. na 9. místo, tedy zpět do její druhé poloviny. Pro tým Vyšehradu tak skončila série osmi zápasů, v nichž pokaždé alespoň jednou skóroval. Trochu kuriózní je skutečnost, že v mimopražských zápasech od srpnového začátku sezony naše U 19 nedokázala dát gól až nyní v Mostu. Vítězný soupeř se v tabulce aktuálně „nalepil“ hned za naše mužstvo na 10. místo.

První čtvrthodina utkání přitom naznačovala, že by mohla naše „devatenáctka“ vybojovat další body, branka domácích ale zůstala zakletá – největší šanci neproměnil Toman.

V 18. min. rozhodčí odpískal Jirečkovi faul ve vápně, domácí Jungmann ale penaltu neproměnil! Bohužel to moc nepomohlo, protože už ve 27. min. se po centru ze strany dostali dva hráči domácích až před Štiku a Mirga ho prostřelil: 1:0. Během pěti minut padl druhý gól, ve 32. min. běžel sám na Štiku J. Šedivý a upravil na 2:0.

V závěru první půle měli hráči Vyšehradu dvě vyložené šance: tu první neproměnil Ratner, druhou Toman, kdy si nevšimnul lépe postaveného Součka a hlavičkoval nad bránu.

Ve druhé půli se herní projev našeho týmu zlepšil, ale ani tentokrát to nepřineslo efekt. V 70. min. po přihrávce od Součka pálil Ratner vedle a o deset minut později, po přihrávce od Prokopce, Drozd trochu ukvapeně střelou bez přípravy také minul.

Naši U 19 nyní čeká velmi náročný anglický týden se třemi zápasy. Ten první bude doma, a sice v neděli 6. května od 10 hodin s předposledním celkem tabulky Kladnem. Ve středu 9. května od 15 hodin přijde na řadu prestižní derby na hřišti Motorletu a v neděli 13. května od 10 hodin utkání v Benešově.

Trenér U 19 Jaromír Jindráček: „Hlavní příčiny naší mostecké porážky jsou dvě: jednak jsme se nedokázali vyrovnat se značnou tvrdostí až téměř záludností domácích hráčů, jednak jsme tentokrát selhali v produktivitě. Šance jsme si vytvořili, a to včetně těch vyložených, neproměnili jsme však ani jednu z nich.“

 

U 19: FK Most – Slavoj Vyšehrad 2:0 (2:0)

Česká liga staršího dorostu, hráno v neděli 29. dubna 2018.

Branky: 27. Mirga, 32. J. Šedivý.

Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 8:8. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 0:4. Rozhodčí: Machýček – Rouček, Kuriljak.

Diváků: 60.

V 18. min. neproměnil Jungmann (Most) penaltu.

Most U 19: Cafourek – Tesař (63. Strnad), Volkman (54. Drobný), Š. Jančík, Rubeš – J. Šedivý, L. Šedivý, Vaněk, Jungmann – Mirga, Gabčo (61. J. Jančík). Trenéři Robert Žák a Jiří Josef.

Vyšehrad U 19: Štika – Jireček, Škurek, Stareček, Hobza (56. Steinbart) – Majer, Bazal – Souček, Drozd (85. Klouček), Ratner (75. Prokopec) – O. Toman (65. Rogers). Na lavičce byl ještě připraven brankář Hanslík. Trenéři Jaromír Jindráček a Miroslav Jíra.

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...