INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Čermák zachránil béčku U 19 vítězství 4:3 s Třebší a tři body

U 19 „B“ Třetího jarního a celkově jedenáctého vítězství v této sezoně dosáhla v sobotu 5. května 2018 rezerva našeho staršího dorostu. V souboji s předposledním Sokolem Třebešem měla asi víc práce, než se čekalo. Vedení 3:1, o něž se postarali svými góly Vít Tomášek, Petr Klouček a David Trajanov, totiž během pěti minut trestuhodně ztratila. Nakonec ale zachránil tříbodový zisk šest minut před koncem utkání Tonda Čermák (na snímku), který přišel na hřiště až ve druhém poločase.

Vzhledem k současným potížím s brankáři (Hampapa musel na lavičku A-týmu mužů, zatímco Mužík se Saladiakem jsou zraněni) se postavil mezi tři tyče mladší dorostenec Hanslík. A na postu stopera se objevil jeho spoluhráč z U 17 Futinec.

Po čtvrthodině hry a přihrávce od Rogerse otevřel skóre Tomášek: 1:0! Vstřelil tak svůj první gól za Vyšehrad v mistrovském utkání. O tři minuty později ale Zaal trefil z trestného kopu přímo do šibenice: 1:1.

Další šance v první půli zůstaly nevyužity, přičemž tu největší měl Klouček. Také hosté měli dvě, při nichž úspěšně zasáhl a podržel mužstvo Hanslík.

Pět minut po změně stran po přihrávce z pravé strany od Tomáška se ale Klouček přece jen trefil. Střelou z vápna poslal Vyšehrad B podruhé do vedení: 2:1!

Dvě minuty nato mohl skórovat i nejlepší střelec týmu D. Siruček, po náběhu z levé strany ale trefil hlavou vzdálenější tyč. Víc štěstí měl v 56. min. střídající Trajanov. Po centru od levé postranní čáry od Steinbarta hlavičkoval míč do sítě: 3:1! V dalším průběhu utkání si vypracoval ještě tři šance, ale střelecké štěstí mu stačilo jen na jeden gól.

Místo dalších gólů v třebešské síti se tak vývoj utkání hodně zkomplikoval. Hosté měli dvě gólové šance těsně za sebou, které Petr a Ryšavý neproměnili. V 65. min. ale Zaal snížil na 3:2 a v 70. min. Petr vyrovnal na 3:3. Minutu nato mohl dokonce poslat Třebeš do vedení Moravěc, svoji vyloženou šanci ale neproměnil – hlavičkoval nad. A v 81. min. měl snad ještě větší příležitost Petr, jenž z malého vápna trefil střed brány v místě, kde stál Hanslík.

Nedáš – dostaneš a tým hrající v oranžových dresech udeřil. Po přihrávce od Steinbarta Čermák střelou z vápna rozhodl o vítězství Vyšehradu B: 4:3! Bylo to sice vítězství předem očekávané, ale hodně utrápené a nakonec i šťastné.

V dalším mistrovském střetnutí B-tým naší U 19 čeká pražské derby ve Střešovicích, na hřišti devátého týmu tabulky. Hraje se v sobotu 12. května v pravé poledne.

 

U 19: Slavoj Vyšehrad B – Sokol Třebeš 4:3 (1:1)

Divize C staršího dorostu, hráno 5. května 2018.

Branky: 15. Tomášek, 50. Klouček, 57. Trajanov, 84. Čermák – 18. a 65. Zaal, 70. Petr.  

Rozhodčí: Šlajs – Hrivík, Vojtěch.  

Diváků: 30.

Vyšehrad U 19 B: Hanslík – Menšík (56. Čermák), Skalický, Futinec, Milický – Steinbart, Rogers (46. Trajanov) – Tomášek, Klouček, Prokopec – D. Siruček (80. Hňup). Na lavičce byl ještě připraven brankář Klomínek. Trenéři Jaromír Jindráček, Miroslav Obermajer a Jiří Novotný.

Třebeš U 19: Miller – Kudrna (71. Pokorný), Kvíz, Petr, Jezdinský – Málek, Ryšavý, Štěpán (87. Bureš), Zaal – Bena (56. Moravec), Téra. Trenéři Martin Štajer, Marek Zbořil a Jiří Zaal.


Střelci branek B-týmu U 19

7 – D. Siruček

6 – O. Toman

5 – Černý

4 – Trajanov

3 – Babka, Drozd

2 – Doubek, Klouček, M. Procházka, Prokopec, Jireček (z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu), Niederle, Ratner

1 – Bazal, Čermák, Goncalo, Hňup, Hobza, Janoch, Majer, Rogers, Souček, Skalický, Šídlo, Tomášek, J. Veselý, Vlasák

 

Brankové asistence B-týmu U 19

5 – Drozd

4 – M. Procházka, Prokopec, Rogers, O. Toman

3 – Babka, Černý, Janoch, Klouček, D. Siruček, Tomášek

2 – Bazal, Hobza, Milický, Souček, Steinbart

1 – Babka, Evteev, Goncalo, Hampapa, Majer, Molt, Niederle, Skalický, Šídlo, Trajanov

 

Foto ze zápasu: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...