INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

B-tým U 19 neuspěl počtvrté v řadě, podlehl Meteoru B 2:5

U 19 „B“Ne a ne se chytit. Rezerva staršího dorostu Slavoje Vyšehrad v sobotu 2. června v Krči prohrála s Meteorem B 2:5, připsala si tak čtvrtou porážku za sebou a z dosavadních třinácti jarních zápasů už devátou. Pravdou ale je, že soupeř pod vedením bývalého ostrostřelce Jana Fíčka usiluje o prvenství ve skupině C České divize U 19, což potvrdil opravdu kvalitním výkonem a vyhrál rozdílem tří branek naprosto zaslouženě.

V zelenobílém dresu se blýskl hattrickem útočník Matěj Fiala, řadu dalších svých šancí ale Meteor B buď sám ukvapeně spálil, nebo je pochytal Hampapa v naší bráně. Pokud lze najít nějaké pozitivum, pak to, že po třech střelecky hluchých utkáních v řadě se alespoň tentokrát podařilo skórovat; konkrétně se o to postarali v závěrech obou poločasů Eda Futinec a Denis Rogers.

Vyšehrad B je pátým nejhorším týmem jara, přesto všechno i nadále zůstává v horní polovině tabulky na 8. místě. Z posledních dvou zápasů však bude potřeba vytěžit nějaké ty body, jinak může teoreticky přijít propad až na 13. místo konečné tabulky.

Meteor B se prosadil už po třech minutách od zahájení zápasu, kdy otevřel skóre Matěj Fiala: 0:1. Po necelé půlhodině hry opět Matěj Fiala zvýšil na 0:2. Další šance host neproměnili, naopak tři minuty před pauzou po přihrávce od Rogerse vstřelil kontaktní gól mladší dorostenec Futinec: 1:2.

Hned v nástupu do druhého poločasu mohli naši hráči po pěkné akci vyrovnat, bohužel Čermák svoji gólovou šanci neproměnil. Pak už se znovu projevila převaha Meteoru B, v 51. min. Matěj Fiala završil svůj hattrick a upravil na 1:3. V 69. min. Jarovský a v 75. min. Bím zvedli skóre až na 1:5.

V 80. min. po trestném kopu Tomáška mohl korigovat Skalický (při nepřítomnosti Milického i D. Siručka kapitán Vyšehradu B), zblízka ale minul hlavou bránu. Až minutu před koncem založil akci Rogers, balon si našel cestu přes Trajanova a M. Procházku zpátky k Rogersovi a ten zblízka snížil na konečných 2:5.

Rezerva naší „devatenáctky“ v sobotu 9. června v 10.15 hod. opět v Krči přivítá soupeře z Ústí nad Orlicí (12. v tabulce) a nakonec v sobotu 16. června v 10.30 hod. nastoupí na hřišti FC Tempo (6. v tabulce) na Praze 4-Lhotce.

 

U 19: Slavoj Vyšehrad B – Meteor Praha VIII B 2:5 (1:2)

Divize C staršího dorostu, hráno 2. června 2018 v Krči.

Branky: 42. Futinec, 89. Rogers – 3., 28. a 51. Fiala, 69. Jarovský, 75. Bím.  

Rozhodčí: Krupka – Zima, Tsarev.  

Diváků: 30.

Vyšehrad U 19 B: Hampapa – Menšík, Skalický, Evteev, M. Procházka – Čermák, Tomášek, Futinec, Prokopec (46. Majer) – Klouček (66. Trajanov) – Rogers. Na lavičce byl ještě připraven Bazal. Trenéři Miroslav Obermajer, Jiří Novotný a Miroslav Jíra.

Meteor B: Šanda – Veselý, Bobek, Čížek (63. Podzimek), Špaček – Jarovský (64. Mašek), Hrnčíř, Kotě, Nečas – Matěj Fiala (75. Michal Fiala), Bím. Trenéři Jan Fíček a Pavel Bobek.

 

Střelci branek B-týmu U 19

7 – D. Siruček

6 – O. Toman

5 – Černý

4 – Trajanov

3 – Babka, Drozd

2 – Doubek, Jireček (z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu), Klouček, Niederle, M. Procházka, Prokopec, Ratner, Rogers

1 – Bazal, Čermák, Futinec, Goncalo, Hňup, Hobza, Janoch, Majer, Skalický, Souček, Šídlo, Tomášek, J. Veselý, Vlasák

 

Brankové asistence B-týmu U 19

5 – Drozd, M. Procházka, Rogers

4 – Prokopec, O. Toman

3 – Babka, Černý, Janoch, Klouček, D. Siruček, Tomášek

2 – Bazal, Hobza, Milický, Souček, Steinbart, Trajanov

1 – Babka, Evteev, Goncalo, Hampapa, Majer, Molt, Niederle, Skalický, Šídlo

 

Foto ze zápasu: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...