INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

U 18: šestý zápas, šestá výhra, tentokrát 3:1 nad Střešovicemi

U 19 „B“ – Vítězná série rezervy našeho staršího dorostu v České divizi U 19 pokračuje. Svěřenci trenéra Petra Floriána v sobotu 15. září porazili na hřišti v Krči 3:1 tým Střešovic, a tak mají i po šesti odehraných kolech plný počet 18 bodů. Jediným drobným kazem je fakt, že ani tahle stoprocentní bilance nestačí na 1. místo tabulky – na něm je totiž díky lepšímu skóre „osmnáctka“ Meteoru. Náš tým je druhý, o dva body zpět je pak třetí Tempo. Do střešovické sítě se trefili Nikola Samushia, Pavel Siruček a Honza Šedina. Další dvě asistence si připsal záložník Vít Tomášek, a má jich tak na svém kontě již devět.

Oproti předchozímu zápasu v Benešově se základní sestava více než zpola změnila: namísto brankáře Zvoníčka, Skalického, Majera, Kabeše, Trajanova a Trčky se v ní tentokrát objevili gólman Hanslík a dále Šedina, Tomášek, Samushia, Krejzl a P. Siruček – to vše také s přihlédnutím k potřebám áčka U 19 a jeho nedělního zápasu v Plzni.

V prvním letošním pražském derby se podařilo poprvé vyzrát na střešovickou defenzivu již po několika vteřinách od zahájení hry. Tomáškův nákop z poloviny hřiště zpracoval na vápně Samushia a přehodil gólmana Doležala: 1:0!

Potom ale převzal otěže zápasu celek z Prahy 6 a těsné vedení uhájil náš tým zejména zásluhou brankáře Hanslíka, jenž zlikvidoval dva sólové nájezdy soupeře. A měl i štěstí, když Střešovice nastřelily tyč jeho brány.

Těsně před poločasem vypálil z úhlu Samushia, brankář hostí vyrazil, ale u odraženého míče byl jako první Pavel Siruček a dostal ho do sítě: 2:0! Velmi důležitý gól…

Krátce po změně stran Střešovice vcelku po zásluze snížily, Fiala dal po rohu kontaktní gól na 2:1. Náš tým se po herní stránce místy trápil, kombinace vázla, ale těsné vedení dokázal uhájit. Navíc deset minut před koncem utkání rozehrál Tomášek trestný kop a po několika odrazech ve vápně přidal třetí gól a tudíž pojistku Šedina: 3:1!

Za tohoto stavu mohl přidat ještě čtvrtý gól střídající Bazal, ale trefil břevno. Možnost skórovat měl i kapitán Pryshlyuk, jenž v pádu přestřelil. I tak je ale potřeba si přiznat, že výsledek 3:1 byl lepší než výkon. Ten bude potřeba – navzdory krásnému postavení v tabulce a zisku 18 bodů – napříště zlepšit.

V dalším utkání České divize U 19 nastoupí naše U 18 v sobotu 22. září v 10 hodin v Kolíně, který je momentálně sedmý v tabulce. Na hřišti vedoucího Meteoru ale nyní prohrál jen o gól 2:3.

 

U 19: Slavoj Vyšehrad B – SK Střešovice 3:1 (2:0)

Česká divize staršího dorostu (skupina C), hráno v sobotu 15. září 2018 v Krči.

Branky: 1. Samushia, 45. P. Siruček, 80. Šedina – 47. Fiala.

Rozhodčí: Rychtár – Nebáznivý, Karel. Bez karet.

Diváků: 22.


Vyšehrad U 18: Hanslík – Brejcha, Novichikchin (48. Landík), Pryshlyuk, Pautov – Samushia (61. Skalický), Tomášek (82. Trčka), Jashi, Šedina – Krejzl, P. Siruček (74. Bazal). Trenéři Petr Florián a Jiří Novotný. 

Střešovice U 19: Doležal (83. Hrdlička) – Krejčí, Hora, Papež, Uhlík – Markvart, Lehner, Fiala (79. Novotný), Kodytek (74. Truong) – Askarov, Rys. Trenéři Petr Hájek a Miloš Novák. 


Branky Vyšehradu B v České divizi staršího dorostu

4 – Samushia

2 – Jashi

1 – Hobza, Krejzl, Novichikchin, Pryshlyuk, P. Siruček, Skalický, Šedina, Šídlo, Trčka


Asistence

9 – Tomášek 

2 – Trčka

1 – Jashi, Kabeš, Krejzl, Samushia, Skalický, Trajanov

 

Vítězná série naší U 18 v České divizi staršího dorostu

18. srpna Vyšehrad B – Trutnov 3:2

26. srpna Vlašim – Vyšehrad B 1:2

29. srpna Ostrá – Vyšehrad B 0:2

1. září Vyšehrad B – Česká Třebová 4:1

5. září Benešov B – Vyšehrad B 0:1

15. září Vyšehrad B – Střešovice 3:1

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...