INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Zvoníček chytil tři penalty! Zachránil tak U 18 dva body

U 19 „B“ V roli jasného favorita šla „osmnáctka“ Slavoje Vyšehrad do utkání 8. kola České divize staršího dorostu se Sokolem Třebeš. Nepotvrdila ji: utkání, jež se hrálo v sobotu 29. září v Krči, totiž skončilo bezbrankovou plichtou. Hosté z Hradce Králové byli dokonce blíž k vítězství, ale buď sami selhali v koncovce, nebo je vychytal brankář Matěj Zvoníček. Ten pak zazářil jako kometa zejména v penaltovém rozstřelu (3:0), kdy chytil všechny tři střely hostujících hráčů z bílého bodu!

Tým pod vedením trenérů Petra Floriána a Jaromíra Jindráčka ale i tak utrpěl první bodovou ztrátu v tomto ročníku a v polovině jeho podzimní části je nadále druhý. Divizní skupině C kralují pražské týmy: tabulku vede Meteor U 18 s plným počtem 24 bodů před Vyšehradem U 18 (23 bodů), Tempem U 19 (22 bodů) a Admirou U 18 (17 bodů).

V souboji s dvanáctým týmem tabulky si náš tým za celý zápas nedokázal vypracovat ani jednu vyloženou šanci. V prvním poločase měli sice mladí šemíci územní převahu, ale s nulovým efektem. Zato hráči Třebše čtyřikrát vážněji zaútočili, a pokaždé z toho vzešla jejich vyložená příležitost. Jednou přestřelili, jednou pálili vedle a dvakrát je vychytal Zvoníček.

Po změně stran náš tým zcela vypadl z role a nebyl sto dostat se do hry. Měl však štěstí, že jeho nemastného-neslaného výkonu Východočeši nedokázali využít. Zahrozili sice ze standardky, střela ale letěla mimo bránu Zvoníčka.

V penaltovém rozstřelu se pak Zvonda opravdu vyznamenal, když zneškodnil všechny tři třebešské pokusy! Za Vyšehrad proměnili penaltu Vejvoda, Jashi i Landík.

V dalším utkání České divize U 19 bude ale muset naše „osmnáctka“ podat lepší výkon, aby uhájila svoji dosavadní neporazitelnost. Čeká ji totiž derby s kobyliskými vrstevníky na jejich hřišti při ZŠ Hovorčovická. Utkání Admira B – Vyšehrad B se hraje v sobotu 6. října v 10 hodin.

 

U 19: Slavoj Vyšehrad B – Sokol Třebeš 0:0, pen. 3:0

Česká divize staršího dorostu (skupina C), hráno v sobotu 29. září 2018 v Krči.

Penalty proměnili: Vejvoda, Jashi, Landík.

Rozhodčí: Šimeček – Habada, Karel. ŽK: Pryshlyuk, Hobza, Novichikchin – Semerák.

Diváků: 30.

Vyšehrad U 18: Zvoníček – Brejcha, Novichikchin (78. Landík), Pryshlyuk, Pautov (46. Hobza) – Krejzl, Trčka, Škobis, Šedina (58. Jashi) – Vejvoda, P. Siruček (25. M. Procházka). Na lavičce byl ještě připraven brankář Hanslík. Trenéři Jaromír Jindráček a Petr Florián.

Třebeš U 19: Zaal – Červinka, Kudrna, Kvíz (87. Moník), Bena (81. Novotný) – Petr, Jezdinský (89. Hroneš), Semerák, Málek – Fridrich, Sláma. Trenéři Vladimír Píro a Martin Zbořil.


Branky Vyšehradu B v České divizi staršího dorostu

4 – Samushia

2 – Jashi

1 – Hobza, Krejzl, Landík (rozhodující gól v penaltovém rozstřelu), Novichikchin, Pryshlyuk, P. Siruček, Skalický, Šedina, Šídlo, Trčka, Vácha


Asistence

9 – Tomášek

2 – Trčka

1 – Jashi, Kabeš, Krejzl, Samushia, Skalický, Trajanov, Vejvoda

 

U 18: série bez prohry v České divizi staršího dorostu

18. srpna Vyšehrad B – Trutnov 3:2

26. srpna Vlašim – Vyšehrad B 1:2

29. srpna Ostrá – Vyšehrad B 0:2

1. září Vyšehrad B – Česká Třebová 4:1

5. září Benešov B – Vyšehrad B 0:1

15. září Vyšehrad B – Střešovice 3:1

22. září Kolín – Vyšehrad B 0:1

29. září Vyšehrad B – Třebeš 0:0, pen. 3:0


PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...