INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Výhra 3:0 s Ústím nad Orlicí pojistila naší U 18 třetí příčku

U 19 „B“ – Výborné třetí místo v podzimní části České divize staršího dorostu si pojistila v sobotu 10. listopadu „osmnáctka“ Slavoje Vyšehrad. V souboji s dosud čtvrtou Jiskrou Ústí nad Orlicí dala zapomenout na předchozí tři nezdary a zvítězila 3:0. Výsledek sice vypadá jednoznačně, nicméně ještě v 89. minutě byl stav 1:0 a až potom přidali naši hráči další góly. Dvakrát se trefil po změně stran útočník David Trajanov (na snímku) a jednou stoper Stanislav Novichikchin: ten z penalty.

Popředí tabulky má nyní tuto podobu: 1. Meteor U 18 (40 bodů/14 odehraných zápasů), 2. Tempo U 19 (36 bodů/13 zápasů), 3. Vyšehrad U 18 (31 bodů/14 zápasů), 4. Ostrá U 19 (25 bodů/13 zápasů).

Trajanov mohl dát gól už po šesti minutách od zahájení hry, trefil však tyč. Podobně dopadl Novichikchin, jenž ve 26. min. orazítkoval hlavou břevno hostující brány. Oba si to však ve druhém poločase vynahradili.

Stejně jako v předchozím utkání na Meteoru dali naši hráči gól čtyři minuty po změně stran, tentokrát měl však určitě větší hodnotu, protože byl základem vítězství. Ve 49. min. po přihrávce od Landíka obešel Trajanov i brankáře Jeřábka a otevřel skóre: 1:0!

Druhý poločas se pak odehrál většinou uprostřed hřiště s mnoha osobními souboji. Deset minut před koncem mohli hosté vyrovnat, ale Zvoníček tým podržel a šanci Jiskry zneškodnil.

V 89. min. mohl přidat druhý gól Siruček, ale brankář Jeřábek mu v tom zabránil. Jenomže o několik vteřin později byl faulován ve vápně Jashi a Novichikchin proměnil penaltu: 2:0! Ve druhé minutě nastaveného času po přihrávce od Siručka pak přidal ještě další gól Trajanov: 3:0!

V podzimní derniéře čeká naši U 18 pražské derby s „devatenáctkou“ Tempa na jeho hřišti na Lhotce. Utkání druhého se třetím týmem tabulky se bude hrát v sobotu 17. listopadu od 10 hodin.

 

U 19: Slavoj Vyšehrad B – Jiskra Ústí nad Orlicí 3:0 (0:0)

Česká divize staršího dorostu (skupina C), hráno v sobotu 10. listopadu 2018.

Branky: 49. a 90. (+2) Trajanov, 90. Novichikchin z pen.

Rozhodčí: Vyhnanovský – Žák, Kabourek. ŽK: Brejcha, Jashi, Zvoníček – Bohunek, Batrla, Rotter.

Diváků: 20.


Vyšehrad U 18: Zvoníček – Brejcha, Novichikchin, Pryshlyuk, Šedina – Kabeš (80. Pautov), Majer (36. Jashi), Škobis, Landík (57. Skalický) – Vejvoda (62. P. Siruček), Trajanov. Na lavičce byl ještě připraven brankář Pospíšil. Trenéři Jiří Novotný a Petr Florián.

Ústí nad Orlicí U 19: Jeřábek – Batrla, Bohunek, Popelka, Wohner – Kopecký, Eliáš, Karlík, Rotter – Šmíd (67. Šafránek), Barkóci (53. Rathouz). Trenéři Vladimír Novák a Ivo Eliáš.


Branky Vyšehradu U 18 v České divizi staršího dorostu

4 – Samushia

3 – Jashi, Trajanov

2 – Landík (z toho 1 rozhodující gól v penaltovém rozstřelu), Novichikchin, Šedina, Vejvoda

1 – Hobza, Krejzl, Pryshlyuk, Richter, P. Siruček, Skalický, Šídlo, Trčka, Vácha


Asistence

9 – Tomášek 

3 – Krejzl

2 – Jashi, P. Siruček, Skalický, Trčka

1 – Kabeš, Landík, Pautov, Richter, Rogers, Samushia, Trajanov, Vejvoda

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...