INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

U 19 rozdrtila TJ Pátek 10:0, hattrick ml. dorostence Sejdii

U 19 Svého dosud nejvyššího vítězství na zimním turnaji v Kyjích dosáhla v neděli 10. února „devatenáctka“ Slavoje Vyšehrad. Tým mužů TJ Pátek, který je účastníkem středočeské I. B třídy, rozdrtila dvouciferně 10:0, a tak i po čtyřech dosud odehraných zápasech má na svém kontě plný počet 12 bodů.

Hattricku dosáhl sedmnáctiletý Blerton Sejdia (na snímku), který sice zahájil zápas na lavičce náhradníků, ale už po pěti minutách hry střídal zraněného Matěje Drozda. Dvakrát se trefil David Souček, jenž má na turnaji celkově již devět tref černého. Po jednom gólu pak připojili Tomáš Stareček, Matyas Mlejnek, František Babka, Adam Krejzl a Jan Bazal.

Soupeř z Poděbrad odolával do poloviny prvního poločasu, potom otevřel skóre Stareček. Po půlhodině hry se trefil poprvé Sejdia a dvě branky padly v závěrečných pěti minutách první půle: skóroval znovu Sejdia a po něm Mlejnek.

Hned po změně stran Sejdia završil svůj hattrick a šel střídat. Dalších pět branek pak připojili Souček, F. Babka, znovu Souček, Krejzl a Bazal.

V posledním utkání skupiny A na umělce v Kyjích naše U 19 v sobotu 16. února změří síly s muži Dolních Chaber, výkop je čtvrt hodiny po poledni. Chaberští hráli ještě v předešlé sezoně 2017/18 pražský přebor, ale sestoupili z něj zpátky do I. A třídy a nyní v polovině letošního ročníku přezimují na druhém místě skupiny B pražské I. A třídy (s odstupem pěti bodů na vedoucí Zličín). Dres nadcházejícího soupeře oblékají dvě bývalé opory naší U 19: stoper Jan Škurek a záložník Petr Klouček.

 

Slavoj Vyšehrad U 19 – TJ Pátek muži 10:0 (4:0)

Zimní turnaj v Kyjích, neděle 10. února 2019.

Branky: 30., 40. a 48. Sejdia, 55. a 70. Souček, 23. Stareček, 44. Mlejnek, 65. F. Babka, 85. Krejzl, 90. Bazal.

Vyšehrad U 19: Saladiak – Bazal, Šídlo, Šticha (46. Novichikchin), Mlejnek (50. Richter) – Stareček, Vácha, Rogers – F. Babka, Drozd (5. Sejdia, 50. Krejzl), Souček. Trenéři Mirko Beuk, Jaromír Jindráček a Petr Florián.

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...