INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

U14 zvítězila 4:1 Sokolově, po třech kolech tak má 9 bodů

U14Hodně brzké vstávání na nás čekalo na první den měsíce září. Čekala nás totiž cesta do Sokolova, kde jsme loni ještě v kategorii U13 utrpěli vysokou porážku.

Čtvrt hodiny před polednem hlavní rozhodčí pan Aubrecht utkání zahájil. Po opatrné úvodní desetiminutovce dostal Doubek krásnou přihrávku za defenzivní blok domácích, jeho střelu levačkou však gólman Baníku skvěle zneškodnil.

V 17. min. po kombinaci Azilinon – Novák – Azilinon na levé straně hřiště druhý jmenovaný hráč obešel obránce, přihrál nabíhajícímu Novákovi a ten bez problémů načal skóre: 0:1! Ve 22. min. obdržel Doubek další balon za obranu, svoji šanci ale bohužel neproměnil.

Jak už to chodí, své uplatnění hned našlo otřepané fotbalové pravidlo nedáš – dostaneš. Z následující akce šli hráči Baníku do brejku a vyrovnali na 1:1. Domácím hned stouplo sebevědomí, začali být hodně nebezpeční a měli také gólové šance. Naštěstí trefili jen břevno, a tak poločas skončil nerozhodným stavem.

Jen několik málo vteřin po návratu ze šaten si vypracoval Sokolov další vyloženou příležitost, náš gólman ale vytáhl bravurní zákrok a uhájil stav 1:1.

Do vedení se naopak podruhé dostali čtrnáctiletí šemíci. Po 13 minutách druhé půle, střelou zdály Azilinon nachytal na švestkách nepřipraveného brankáře: 1:2! To byla pro domácí rána a od té chvíle Vyšehrad dostal hru pod svoji kontrolu. O pět minut později Azilinon přihrával a Novák zakončoval: 1:3!

Ve 23. min. druhé půle šel Doubek sám na sokolovského gólmana, ten jej fauloval, nařízenou penaltu však sám faulovaný Doubek bohužel neproměnil. Ve 28. min. prováhal šanci Čumpelík, potom ale ve 30. min. Azilinon kopal standardku, zamířil přesně ke vzdálenější tyči a uzavřel skóre na 1:4.

V příštím kole hrajeme doma s Litvínovem, který je dosud bez bodového zisku.

Trenér U14 Alessandro Moreni: „První tři utkání v nové sezoně a tři výhry – myslím, že se kluci dobře a rychle adaptovali na fotbal po celém hřišti, a za to jim patří dík. V obraně i útoku podali dobrý výkon, a tak můžeme být určitě spokojeni. To ale neznamená, že bychom se nemohli dál zlepšovat. Díky solidní technice našich hráčů jsme ale silní na míči. Nebude-li nám chybět na jedné straně odvaha a na druhé klid při řešení různých situací na hřišti, další výsledky se jistě dostaví.“

 

U14: Banik Sokolov – Slavoj Vyšehrad 1:4 (1:1)

Branky Vyšehradu: Novák 2, Azilinon 2.

Sestava: Hampapa, Vostal, Stareček, Krasnyanyk, Černý, Čumpelík, Doubek, Novák, Šidlo, Prokopec, Azilinon, Steinbart, Rybar, Trávniček, Radek.

 

Střelci branek Vyšehradu v České lize U14:

3 – Novák

2 – Souček, Azilinon

1 – Doubek

 

Brankové asistence:

4 – Azilinon

1 – Prokopec

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...