INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Bravo! U14 zdolala Teplice a ostře dotírá na vedoucí Kladno

U14 Samou radost nám dělá v nové sezoně vyšehradský tým U14. Svěřenci trenéra Alessandra Moreniho z dosavadních osmi zápasů sedm vyhráli, naposledy doma zdolali i velmi silné Teplice 2:1! Vedoucí kvintet v čele tabulky České ligy starších žáků U 14 se tak rázem smrsknul na dvojici Kladno – Vyšehrad se shodným ziskem 21 bodů, kterou od sebe dál dělí jen skóre. Třetí je Dukla s dvoubodovou ztrátou.

Když se daří, přijdou na fotbal diváci. A dokonce i v žákovské kategorii. Přesně tak tomu bylo na Vyšehradě při utkání s Teplicemi. Hned v úvodní čtvrthodině měli naši mladí borci tři zajímavé šance, bohužel ani jednu neproměnili. Ba co hůř, v 16. min. musel odstoupit kvůli zranění stoper Krasnyanyk, a tak hrál Slavoj pět minut jen v deseti. Severočeši toho využili a dostali se do vedení 0:1.

Naši kluci se ale nedali nepříznivým vývojem střetnutí otrávit. Ve 27. min. po krásném balonu za obranu hostí Hampapa utekl zadákům Teplic a srovnal na 1:1.

Po změně stran byli Tepličtí hodně aktivní, ale ve 45. min. Doubek účinně presoval, a dostal tak pod tlak pravého beka Teplic. Ten proto zazmatkoval a špatně odehrál míč, který získal Azilinon. Náš útočník neztratil ve vápně soupeře nervy a dal gól na 2:1, který byl nakonec vítězný!

Ani s přibývajícími minutami zápas neztratil oboustranné tempo i emoce. Zvýšit mohl opět Azilinon, ale minul bránu. Na druhou stranu žlutomodří byli hodně blízko k tomu, aby vyrovnali. To se ale naštěstí nestalo. Jejich šance náš brankář Saladiak bravurně zneškodnil, a tak jsme získali velmi cenné vítězství. Nejen to, kluci si mohli po zápase vychutnat zasloužený potlesk od přihlížejících diváků a rodičů!

V příštím 9. kole čeká naši U 14 pražské derby na lhoteckém hřišti FC Tempo. Hraje se v sobotu 12. října ve 13.30 hod. Kluci půjdou do tohoto souboje v roli favorita, neboť Tempo je zatím s pouhými dvěma body poslední v tabulce.


Trenér U14 Alessandro Moreni: „Utkání s Teplicemi bylo velmi kvalitní a nechybělo mu nic – kvalita, bojovnost, důraz, emoce i góly. V souboji s velmi zdatným soupeřem kluci nechali na hřišti všechno a nakonec i s trochou potřebného štěstí vyhráli. Hlavní ale je, aby byl zraněný Krasnynyk v pořádku.“

Autor první branky Filip Hampapa: „Zápas byl velice náročný fyzicky i psychicky .Hráli jsme velice dobře, ale Teplice také. Smůla jen že se v průběhu prvního poločasu zranil Igor, a nemohl tak dohrát zápas. A já jsem rád, že jsem se pod tento zápas zapsal gólem. Gratulace nám všem a poděkování i Teplicím za skvělý zápas!“

Autor druhé branky Michal Azilinon: „Já sám jsem v prvním poločase podal špatný výkon, naopak ve druhém velmi dobrý. Podle mě nejlepší hráč zápasu byl Arčí, který podal výborný výkon, má jednu asistenci a bojoval ze všech nejvíc. Jeho role v záloze dnes byla velmi důležitá. Myslím si, že Teplice nám byly vyrovnaným týmem a v určitých fázích zápasu byly mnohem lepší, ale nezapomeňme, že daly gól ve chvíli, kdy nám chyběl stěžejní hráč naší obrany. Stoper Ihor si pravděpodobně zranil ruku. Snad bude brzy fit.“

Filip Čumpelík: „S Teplicemi to byl těžký zápas. V prvním poločase se nám zranil obránce a navíc jsme museli otáčet výsledek 0:1. Ještě v první půli se nám povedlo srovnat a poté jsme ve druhém poločase dokonce otočili na 2:1! Tento výsledek jsme i trošku se štěstím dovedli do vítězného konce.“

 

U14: Slavoj Vyšehrad – FK Teplice 2:1 (1:1)

Branky: Hampapa, Azilinon – Zeman.

Sestava: Saladiak – Rybář, Vostal, Stareček,  Černý, Čumpelík, Šidlo, Prokopec, Hampapa, Trávníček, Krasnyanyk, Azilinon. Doubek,  Steinbart, Soucek

 
 

Střelci branek Vyšehradu v České lize U14:

9 – Azilinon

5 – Hampapa

4 – Šidlo

3 – Novák, Souček

2 – Doubek, Prokopec

1 – Janovec

 

Brankové asistence:

7 – Azilinon

5 – Hampapa

4 – Prokopec

2 – Steinbart, Čumpelík, Stareček, Šidlo

1 – Vosta


Napsali o nás: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...